بله خوب شده. روزانه 60 و شبانه هم 60
بله خوب شده. روزانه 60 و شبانه هم 60
با سلام، بفرمائید؛ این هم از کنترل پنل ساده صبانت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این صبا دیتا تو سایتش از پینگ تست صبانت استفاده کرده برای تبلیغ کارش آیا رابطه ای با صبانت دار
Last edited by baloteli; 26-12-2010 at 17:31.
سلام.هر چي تعداد يوزراش بيشتر ميشه سرعتش ميفته ! چرا ؟ شيره ؟
کار من با اینترنت در حد سرچ و یا حد اکثر You,Tub و اینچیزاس و اصلا و ابدا دانلود خاصی ندارم (یعنی دارم تو دانشگاه با سرعت 6-7 MB دانلود میکنم به اسمم شک نکنید)
کار اصلی من با اینترنت بازی آنلاین مخصوصا Garena و Dota است. این بازی ها هم حدود 5-15 KB/S بیشتر نمیخوان. مسئله مهم ping , dly , lag و DC هست که اگه اینا نباشه حله.
میخواستم بدونم شما از صبا راضی هستید ؟ سرعت دانلودش واسم مهم نیست بحث Ping راضی کنندس ؟ سرعت بالای 128 میدن به یوزر خانگی ؟
یه سوال دیگم اینکه از خود صبا بگیرم یا از نمایندگی هاشون (مثل saba kia و .. ) ؟
منطقه مخابراتی هم فرد اسدی (نزدیک میدون آزادی تهران ) و نزدیک مخابرات هم هستیم . (حدود 400-500 متر فاصله )
اگه راه کار خاصی هم برای کم کردن ping , ... به نظرتون میرسه لطف کنید خیلی ممنون میشم
با تشکر
سلام دوستان.
سرويس 128 سبانت توي ساعات دانلود رايگان ثانيه اي چقدر به ادم ميده؟
چند كيلوبايت در ثانيه ؟
ايا سرعت قفل ميشه يا بستگي به سرور دانلودي داره ؟
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد دوستان
باسلام. شبانه (رایگان) صبانت، اکانتش جداست و ربطی به نوع سرویس خریداری شده شما نداره و به طور کلی برای دانلود حداکثر میزان Line Rate - Downstream مشخص شده در کنترل پنل مودمتون رو (با احتساب میزان میرایی خط) بهتون میده.
دیگه معمولاً بقیه اش برمی گرده به ترافیک سرورها و تجهیزات صبانت تو استان ها و مراکز مختلف.
موفق باشید
اين كه گفتي يعني چه؟زير ديفلوم لوفن !
چرا صبانت قيمتاشو پايين نمياره؟همه جا كم كردن قيمتا رو...![]()
من صبانت دارم منم فقط باهاش آنلاین بازی میکنم البته xbox360 از پینگش رضایت کامل دارم البته سرویس های دیگه رو امتحان نکردم ولی صبانت فکر میکنم تو این مورد جز بهتریناست
128 میگیری اما در اصل کانکشن 512 گرفتی دانلود حدود 60 هست.
یکی از دوستانی که صبا نت داره (ترجیحا 512 ) لطف کنه یه پینگ از سایتاز سرور TromsA (نروژ شمال غرب اروپا ) بگیره ببینیم صبا نت پینگش خوبه واسه بازی آنلاین یانه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)