از پارتیشن ریکاوری میشه به حالت اولیه برگردوند؟
اصلا تا حالا با پارتیشن کار نکردم
راحته؟
از پارتیشن ریکاوری میشه به حالت اولیه برگردوند؟
اصلا تا حالا با پارتیشن کار نکردم
راحته؟
یه سری میگن این فنهای usb واسه لپ تاپ ضرر داره...
اگه ضرر داشت که این کمپانی با این اعتبارش تولید نمیکرد، فکر نکنم مشکلی داشته باشه
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
نه، پارتیشن ریکاوری برا چی؟
اصلا اگه میتونی یه بار restor کن به زمانی که مشکل نداشت ، شاید درست شه
آخه گرفتم پارتیشن بندی کردم خواستم Restore کنم دیگه گفت نمیشهنه، پارتیشن ریکاوری برا چی؟
اصلا اگه میتونی یه بار restor کن به زمانی که مشکل نداشت ، شاید درست شه
احتمالا چون پارتیشن بندی کردم
یه اشتباه دیگه هم این بود که گرفتم net framework. و ++Redistributable c کلا پکیجشو Uninstallکردم دیگه همه چی قاطی کرد
Dell dockچیه؟
اونم ارور میده وقتی ویندوز بالا میاد
فکر کنم اونم یه چیزاییش پاک کردم
حالا این چیزایی که پاک کردم از کجا بگیرم نصب کنم؟
مرسی
Last edited by tt.h; 10-12-2010 at 16:16.
با سلام . آیا کسی می دونه چه طور از قسمت سیم کارت لب تاپ 5010 که جای باطری هست استفاده کرد
به خاطر این مشکل پارتیشن بندی کردین؟اگه اینطوره کارتون اشتباه بوده
فکر کنم فقط باید دوباره ویندوز نصب کنی
برا بک آپ گرفتن میتونی از norton ghost 15 استفاده کنی، خیلی سریع این کار رو برات انجام میده
موفق باشی
با توجه به اطلاعاتی که دادی پولداری 1558 بخر اما من که 5010 دارم ازرش راضیم و ویندوزش هم اورجیناله
دوستان من مدل 5010N ALUMINIUM رو گرفتم فوق العادست به عنوان اولین بازی BLACK ops را در حالت ULTRA خورد!
CPU:I7 740QM
VGA:ATI 5650 1GIG DDR3
RAM:6 GIG DDR3
HARD:640 GB
بلاخره پس از روزها دنبال کردن تاپیک مدل آلومینیوم5010 با کانفیگ زیر رو خریدم!
CPU:COREI5
RAM:6
HARD:640
GRAPHIC:1GIG ATI
فعلا" که خوبه خیلیم راضیم به نظرم اومد که فرق چندانی با 1558 نداشت![]()
سلام بچه ها من یه ماه پیش اومدم بایوسو ابدیت کنم که لب تاب هنگ کرد منم باطریشو در اوردم بعد اون دیگه روشن نشد وفقز بوق ممتد میزد بردم شامل گارانتی نشد دو هفته تو گارانتی موند قرار شد که با هزینه ی خودم درستش کنن اما براشون درست نشد گفتن که باید بردش عوض بشه چند جای دیگم همینو گفتن بردشم پیدا نمی شد اخرش یه جای تو پاشاژ الومینیوم تو جمهوری یه برد با چیپ ati به قیمت 370 تومن خریدم اونایی که واقعا مثل من از نحوه ی ابدیت بایوس اطلاع ندارن توصیه میکنم این کارو نکنن حالا اولین شبی بود بعد یه ماه با 5010ام اومدم نت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)