تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 449 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

یک سوال : از کجا مشخصه بنده اصلا پست شما رو نخوندم؟؟

من که توی پستم واضح نوشتم عیبش گفتی هنرش نیز بگوی

پس پستتون رو خوندم . . .

ضمن اینکه این بحثها قبلا مفصل شده و چیز جدیدی شما برای ارایه عرضه نکردید!!

--------------------------------------------------

درسته؛ ولی مگر بنده گفتم چرا اینکارو کردید؟

بنده چون فعلا از کومودو استفاده میکنم، بنابراین خوشحال هم میشوم اگر دوستی اینجا مشکلات کومودو را مطرح

کند.

-------------------------------------------------------

خوب اینجا شما دارید الان ضعف رو نشون میدید یا تهدید را؟؟

اگر ضعف را که قبلا مشخص شده بود

و اگر تهدید را: همه اینها در یک کلمه خلاصه میشود: کاربر

=============================================
    =============================================

نظر بنده در مورد کومودو اینترنت سکوریتی

بنده چند ماهی است که کومودو را نصب کردم و سعی کردم در موردش فکر کنم و بیشتر و بیشتر با آن آشنا شوم...

و این موارد را مهم میبینم:

در مورد نقاط قوتش حرفی نمیزنم . . . . .

ولی نقاط ضعف:

دو مورد تا اینجا ذهن بنده رو مشغول کرده بود:

1- ضعف سلف دیفنس
    2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال

=====

1- ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.

2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال یعنی سیستم تشخیص نفوذ:

خوب اول اینو بگم که ما دو نوع ارتباط داریم: Outbound و Inbound

حملات Outbound:

خوب کومودو 100 درصد حملات را دفع میکند طبق تست سایت matousec که بر مبنای تست قدرت Outbound فایروالها است.

ضمنا من هم همیشه وقتی Comodo Leak Test رو تست میکنم کل امتیاز ، یعنی 340 را بدست میاورم

میدونید چرا کومودو در تست قدرت Outbound عالی نتیجه میگیره؟ بله درست حدس زدید: به خاطر سندباکس و HIPS قدرتمند. . . .

حملات Inbound یعنی حملات خارجی:

در زمینه تست قدرت Inbound فایروالها ، سایت معتبری وجود نداره. . .

سوال؟ آیا کومودو در این ضمینه بی دفاع است؟ خیر

چون به خوبی پورتها را Stealth میکند و ضمنا در فایروال بخشی وجود دارد که کلا همه درخواستهای

Inbound را اوتو بلاک میکند.(البته شما میتونید طوری تنظیم کنید که در خواستهای Inbound را از شما سوال بپرسه و یا اینکه نه ؛خود فایروال اوتوبلاک کنه)

نکته : در زمینه حملات پیچیده Inbound ، و حملات هکرهای حرفه ای تنها فایروال های سخت افزاری هستند که قادر به محافظت کامل سیستم هستند.
    سلام
    امبدوارم خوب و سرحال باشید
    دوست عزیز من از ضعف سلف دفنس کمودو گفتم
    ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.
    که خودتون نیز تاییدش کردین.
    و اگر تهدید را: همه اینها در یک کلمه خلاصه میشود: کاربر
    خب دقیقا منم با شما موافقم ولی اومدیم و کاربر یه کاربر معمولی! بود! و ندونست باید چیکار کنه خارج از محدوده پی سی که همه اموزش هاش رو اقا مهران گزاشتن و شاید کاربران اینجا مشکلی نداشته باشن
    اومدیم و کاربر مثله همون کاربری که لینک دادم یه مکمل برای انتی ویروسش نصب کرده بود مثله مالور بایت و اسکن کرد و اونم فایل های کمودو رو پاک کرد! اونوقت چی؟ اگر گاردش فعال باشه که به صورت ریل تایم و اگر هم نباشه که یه اسکن میکنی و متوجه نمیشی چی هست و پاک میشه
    ...........
    خب اینجا بحث من فقط سلف دفنس بود نه فایروال و hips و نه... هر چیزه دیگه ای.
    خب همون فایروال هم که خودتون میگیدnids نداره و همونطور هم که گفتید
    در زمینه تست قدرت Inbound فایروالها ، سایت معتبری وجود نداره. . .
    و تست های ماتوسک
    خوب کومودو 100 درصد حملات را دفع میکند طبق تست سایت matousec که بر مبنای تست قدرت Outbound فایروالها است.
    در اصل فقط یه تست هست
    نه تست کلی!
    در واقع در همون تاپیک تست ویروس ها هم شما تنظیماتhigh کمودو رو انتخاب کردین و مخرب رو اجرا کردید در صورتی که خیلی از انتی ویروس ها هم این قابلیت رو دارن!
    در واقع اینچنین حالتی برای کسپر

خب باز هم از این بحث هم میگذریم همون طور که خودتون دیدید کمودو از دیتا بیس قوی برخوردار نیست!! و مخرب ها رو در صورت اجرا میشناسه البته درسته تا مخرب اجرا نشه نمیتونه کاری کنه! ولی بعضی وقت ها هم ما مخربی رو اجرا میکنیم مثلا وقتی که سوییت خاموشه که ممکنه به سوییت امنیتی ما ضربه بزنه بازم میرسیم سر بحث سلف دفنس! که از اونم به مقدار کافی برخوردار نیست و..
    خلاصه حرف برای گفتن زیاده اما تعصبات ما ایرانی ها این اجازه رو به ما نمیده که بخوایم حرفی رو قبول کنیم
    اصلا از همه اینا که بگذریم چرا اینترنت سکیوریتی کمودو تویه یه تست معتبر شرکت نمیکنه؟ لطفا بازم نگید کاربر مهمه که خیلی تکراری هست مگر کسپر کاربر حرفه ای نداره؟ مگر نود 32 کاربر نداره؟ مگر....
    خب کمودو هم داره با این تفاوت که انتی ویروس چینی کینگ سافت به خودش اجازه شرکت در معتبر ترین تست ها رو میده و معمولا هم رتبش رو بهتر میکنه این تست ها باعث میشه که سوییت های امنیتی ریوه نقاط ضعفشون بیشتر کار کنن ولی کمودو نه..
    امیدوارم دوستان حرف من رو به عنوان یه حرف منطقی در نظر بگیرند نه بحث چون من خودمم کمودو استفاده کردم ولی همون روز هم پاکش کردم !
    Last edited by wordship; 26-02-2011 at 21:20.

2. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام من فایل 73 مگی آپدیت که ئر لینک مستقیم آموزش بود رو دانلود کردم و طبق آموزش جایگزین کردم ....اما همچنان وقتی میزنم آپدیت میخواد 86 مگ دانلود کنه....باید چه کار کنم؟
    ورژنش هم 5.3
    virus signature :6317 هست

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    امبدوارم خوب و سرحال باشید
    دوست عزیز من از ضعف سلف دفنس کمودو گفتم
    که خودتون نیز تاییدش کردین.
    خب دقیقا منم با شما موافقم ولی اومدیم و کاربر یه کاربر معمولی! بود! و ندونست باید چیکار کنه خارج از محدوده پی سی که همه اموزش هاش رو اقا مهران گزاشتن و شاید کاربران اینجا مشکلی نداشته باشن
    سلام دوست عزیز

خوشحالم از اینکه اینجا داریم در کمال احترام بحث میکنیم و همین باعث میشه بحث منحرف نشه.

بله من تایید میکنم . . .

ولی اینو هم قبلن گفتم که بحث ضعف یک مورد است و بحث تحدید یک مورد دیگر. . .

خوب شما میفرمایید که اگه کاربر معمولی و ناوارد باشه؟

اونوقت من میگم:
    1- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.

2- شما فرض کنید هر آنتی ویروس دیگری را روی سیستم یک کاربر ناوارد نصب کنیم وقتی پیامی از طرف آنتی ویروس دید ندونه چیکار کنه . اونوقت آیا برایش مشکل ساز نمیشود.آیا دچار آلودگی نمیشه؟؟ آیا . . .

در اصل فقط یه تست هست
    نه تست کلی!
    در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه.

در واقع در همون تاپیک تست ویروس ها هم شما تنظیماتhigh کمودو رو انتخاب کردین و مخرب رو اجرا کردید در صورتی که خیلی از انتی ویروس ها هم این قابلیت رو دارن!
    در واقع اینچنین حالتی برای کسپر
    بله تنظیمات کومودوی من پیش فرض نیست و ضمنن 99 درصد تنظیمات مهران است.

چرا شما اسم کسپر رو اینجا میاورید؟؟ مگه من ایرادی به کسپر گرفتم؟ من که عرض کردم کسپر یکی از بهترینهاست

مخصوصا با تنظیمات بهینه شده.

همون طور که خودتون دیدید کمودو از دیتا بیس قوی برخوردار نیست!! و مخرب ها رو در صورت اجرا میشناسه البته درسته تا مخرب اجرا نشه نمیتونه کاری کنه!
    من نظرم در مورد دیتابیس کومودو نه عالیه و نه ضعیف بلکه: متوسط( کاملا شخصی)

ضمنن به امضام توجه کنید. دیتابیس دیگه برای من مرده.

ولی بعضی وقت ها هم ما مخربی رو اجرا میکنیم مثلا وقتی که سوییت خاموشه که ممکنه به سوییت امنیتی ما ضربه بزنه بازم میرسیم سر بحث سلف دفنس! که از اونم به مقدار کافی برخوردار نیست و..
    واقعا شما گاهی مخرب را اجرا میکنید در صورتی که کل سویت را دیسیبل میکنید؟؟

شدیدا توصیه میکنم به کاربرانی که این پست رو میخونند که هیچوقت این کارو نکنند.

خلاصه حرف برای گفتن زیاده اما تعصبات ما ایرانی ها این اجازه رو به ما نمیده که بخوایم حرفی رو قبول کنیم
    لطفا به قوم ایرانی تهمت نزنید

بنده هیچ تعصبی نصبت به هیچ چیزی ندارم. . . .

اصلا از همه اینا که بگذریم چرا اینترنت سکیوریتی کمودو تویه یه تست معتبر شرکت نمیکنه؟
    من خودمم کمودو استفاده کردم ولی همون روز هم پاکش کردم !
    اینکه چرا شرکت نمیکنه رو برو از خودشون بپرس. . .

چرا همون روز اول پاکش کردید.؟

البته نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه طبق افکارش تصمیم بگیره ولی شما که همون روز اول پاکش کردید.بنابراین با اون خوب آشنا نیستید و نمیتونید ازش انتقاد کنید.

ولی من کومودو رو نصب کردم و هنوز پاکش نکردم و هنوز دارم در موردش برسی میکنم. . . تا اینجا هم بدی ازش ندیدم.رایگان هم که هست.

موفق باشید

5. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه E.K.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تو آسمونا

پيش فرض

نکته ای که هست نه من نه باقی دوستان نمیگیم که کومودو مشکل نداره در حال حاضر هم دو مشکل عمده داره که همون سلف دفنس و nids ه (اگه بعدن اضافه نشه بهشون)در مورد سلف دفنس که قراره تو ورژن 6 اضافه بشه و همون طور هم که jadda ی عزیز گفتن فقط با اشتباه کاربر خطرساز میشه
    nids هم که من هرچی پیگیری کردم آخرش نفهمیدم چی شد برا همین تو این یه مورد نظر نمیدم
    --------
    ولی مشکل ضعف دیتابیس و شرکت نکردن تو تستها اینا تو امنیت سیستم تاثیری ندارن(تو کومودو ، کسپر و نرم افزارهایی که هیپس و سندباکس دارن)
    شرکت تو تستهارو واقعن هیچ دلیل منطقی نمیشه واسش آورد
    اما دیتابیس رو با توجه به سن آنتی ویروس کومودو از نظر من نباید ازش انتظار زیادی داشت و اونو با آنتی ویروسایی که سابقشون بعضن دوبرابر کومودوه مقایسه کرد
    -----------
    ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم ،‌ کل ایناییم که گفتم نظرواطلاعات شخصی منه و اگه تو هرکدوم اشتباه و غلطی وجود داره اساتید منو راهنمایی کنن
    Last edited by E.K.H; 26-02-2011 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

به منم جواب بدين

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوشحالم از اینکه اینجا داریم در کمال احترام بحث میکنیم و همین باعث میشه بحث منحرف نشه.

بله من تایید میکنم . . .

ولی اینو هم قبلن گفتم که بحث ضعف یک مورد است و بحث تحدید یک مورد دیگر. . .

خوب شما میفرمایید که اگه کاربر معمولی و ناوارد باشه؟

اونوقت من میگم:
    1- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.

2- شما فرض کنید هر آنتی ویروس دیگری را روی سیستم یک کاربر ناوارد نصب کنیم وقتی پیامی از طرف آنتی ویروس دید ندونه چیکار کنه . اونوقت آیا برایش مشکل ساز نمیشود.آیا دچار آلودگی نمیشه؟؟ آیا . . .

در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه.

چرا شما اسم کسپر رو اینجا میاورید؟؟ مگه من ایرادی به کسپر گرفتم؟ من که عرض کردم کسپر یکی از بهترینهاست

من نظرم در مورد دیتابیس کومودو نه عالیه و نه ضعیف بلکه: متوسط( کاملا شخصی)

شدیدا توصیه میکنم به کاربرانی که این پست رو میخونند که هیچوقت این کارو نکنند.

بنده هیچ تعصبی نصبت به هیچ چیزی ندارم. . . .

اینکه چرا شرکت نمیکنه رو برو از خودشون بپرس. . .

البته نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه طبق افکارش تصمیم بگیره ولی شما که همون روز اول پاکش کردید.بنابراین با اون خوب آشنا نیستید و نمیتونید ازش انتقاد کنید.

ولی من کومودو رو نصب کردم و هنوز پاکش نکردم و هنوز دارم در موردش برسی میکنم. . . تا اینجا هم بدی ازش ندیدم.رایگان هم که هست.

موفق باشید
    درود
    من هم خوشحال میشم که در کمال احترام بحث ادامه پیدا کنه بدونه طعنه ها و..
    بابا بچه امریکا نیستم که البته این مسئله هم روز به روز بهتر میشه
    راستش زیاد با اینترفیسش سازگاری نداشتم که البته بد هم نبود الان هم دارمش و باز هم بعدا نصب میکنم
    نه خاموش بلکه حالتstop وبعضی وقت ها هم اره سلف دفنس بدی نداره که بترسم خراب شه ولی هیچ وقت گزینه سلف دفنسش رو خاموش نمیکنم و کرکش م نمیکنم کی و سریال
    این تنظیمات رو اگر رویه نود 32 هم پیاده کنیم که عالی میشه

- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.
    موافقم
    ولی طول میکشه حداقل چند روز اخه همه پیغام ها رو نزاشته که همون روز اول بده من
    و شاید من بخوام یه تستی با تنظیمات پیشفرض انجام بدم البته لایه های زیادی داره که اگر مخرب بتونه از همش رد شه میرسه به سلف دفنس که اگر به اشتباه لیست سفید کنیم ممکنه

در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه
    تست کردم تا حالا
    این ماله خود سایت کمودو هست و 100000 درصد مشخصه که در مقابل این تست ها کاملا اگاهانه عمل میکنه
    البته خیلی از سوییت های دیگه هم رتبه خوبی اوردن

میدونم این حرف رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم اسم نمیارم

خب چه ضرری داره؟ منم برتریش رو نشون ندادم گفتم به عنوان مثال hips کسپر رو این طوری تنظیم کنیم

9. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه E.K.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تو آسمونا

پيش فرض

با سلام من فایل 73 مگی آپدیت که ئر لینک مستقیم آموزش بود رو دانلود کردم و طبق آموزش جایگزین کردم ....اما همچنان وقتی میزنم آپدیت میخواد 86 مگ دانلود کنه....باید چه کار کنم؟
    ورژنش هم 5.3
    virus signature :6317 هست
    سلام
    نمیدونم چی رو دانلود کردی ولی دیتابیس کومودو الان 137 مگه و با اون 73 مگی که تو میگی زمین تا آسمون فاصله داره
    آموزش آپدیت آفلاین و لینک دانلود دیتابیس تو این پست هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از E.K.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هدف من از این پست که البته هیچ بی احترامی نکردم عیبی هم نگرفتم (عیبش گفتی هنرش نیز بگوی)
    کدوم عیب؟
    سلف دفنسش رو بخواید بگید که اونجا مطرح نکردم
    من فقط منظورم این بود که appکسپر رو تنظیم کنن و به قول شما فقط دیتا بیس رو محک نزنن با کیلیک راست و اسکن!!
    و مثله کاربران کمودو اگر به سوییت امنیتیشان اعتماد دارن فایل مخرب رو اجرا کنن و اونوقت نتیحه رو بزارن
    که دوست عزیزمون پاسارگاد این کارو کردن و فقط با تنظیم hips مخرب هارو اجرا کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد!
    اینم بگم
    چه فایده که 10 تا سوییت امنیتی داشته باشیم ولی بلد نباشیم حتی با یکیش هم کار کنیم و با یه اسکن ساده بگیم از فلان سوییت نا امید شدم؟؟

13. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با عرض سلام مجدد خدمت دوست عزیزم جناب wordship

درود
    من هم خوشحال میشم که در کمال احترام بحث ادامه پیدا کنه بدونه طعنه ها و..
    بابا بچه امریکا نیستم که البته این مسئله هم روز به روز بهتر میشه
    بابت این سخن شما یک گل تقدیمی من به شما ناقابل است

خوب بریم سراغ صحبت بین خودمون:

این تنظیمات رو اگر رویه نود 32 هم پیاده کنیم که عالی میشه
    حالا شما به این سوال من پاسخ بده؟

آیا همه سوییت های امنیتی با تنظیمات بهینه شده ، با هم در یک سطح هستند؟

اسمی از برخی سویتهای امنیتی نمیارم تا کسی دلخور نشه.

ولی طول میکشه حداقل چند روز اخه همه پیغام ها رو نزاشته که همون روز اول بده من
    و شاید من بخوام یه تستی با تنظیمات پیشفرض انجام بدم
    در مورد جمله اول شما:

به نظرم اگر کاربری حداقل آشنایی با دنیای آنتی ویروسها و برخی سویتهای امنیتی داشته باشه اونوقت با کلیات آشناست و هم با یک سوییت جدید کمتریت مشکل رو داره و هم اینکه سرع اونو یاد میگیره.

در مورد جمله دوم:

کومودو تنظیمات پیش فرض مناسبی دارد(نسبت به برخی سویتهای دیگر)

تست کردم تا حالا
    این ماله خود سایت کمودو هست و 100000 درصد مشخصه که در مقابل این تست ها کاملا اگاهانه عمل میکنه
    البته خیلی از سوییت های دیگه هم رتبه خوبی اوردن
    در کل فایروال کومودو در قسمت حملات Outbound اول است.

ضمنن تستهای سایت matousec از چندین مرحله تشکیل میشه و برای همین قدرت فایروالها رو با درصد نشون میده.

و برای همین به یکی نمره %100 و به یکی %97 درصد و به یکی %80 و .. رو میده.

میدونم این حرف رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم اسم نمیارم
    خوب دوست عزیز اول بنده اینو امضام کردم بعد اون کاربر مورد نظر اونو مطرح کرد تو تاپیک کومودو. ولی متاسفانه الان

خوش نیست تا شهادت بده.

خب چه ضرری داره؟ منم برتریش رو نشون ندادم گفتم به عنوان مثال hips کسپر رو این طوری تنظیم کنیم
    درسته ولی زمانی معنی پیدا میکنه که بنده ادعا کنم فقط کومودو میتونه این نتایج رو بدست بیاره.آیا شما چنین نظری از بنده دیدید.(لطفا آدرس بدب

[/QUOTE]هدف من از این پست که البته هیچ بی احترامی نکردم عیبی هم نگرفتم (عیبش گفتی هنرش نیز بگوی)
    کدوم عیب؟[/QUOTE]

آخه چند وقت بود فقط انتقاد مشاهده میکردیم . . .

من منظورم از پستی بود که توی این تاپیک دادید.

عیبش رو شما فرمودید. هنرش رو من.

من فقط منظورم این بود که appکسپر رو تنظیم کنن و به قول شما فقط دیتا بیس رو محک نزنن با کیلیک راست و اسکن!!
    و مثله کاربران کمودو اگر به سوییت امنیتیشان اعتماد دارن فایل مخرب رو اجرا کنن و اونوقت نتیحه رو بزارن
    که دوست عزیزمون پاسارگاد این کارو کردن و فقط با تنظیم hips مخرب هارو اجرا کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد!
    درود بر شما و جناب پاسارگاد عزیز

چه فایده که 10 تا سوییت امنیتی داشته باشیم ولی بلد نباشیم حتی با یکیش هم کار کنیم و با یه اسکن ساده بگیم از فلان سوییت نا امید شدم؟؟
    جانا سخن از زبان ما میگویی.

15. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام به همگی منم دیشب کومودویی شدم و بهترین تنظیمات رو از پست 1 اجرا کردم اما نمیدونم چرا این دو تا گزینه توی عکس های آموزش بهترین تنظیمات نبود کسی میتونه بگه اینا چه کار میکنن و توصیتون چیه فعال کنیم یا نه:

17. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •