اگه پارتی داشته باشی شدنیه. حسابگر که خودش شبکه نداره!! وایمکس که نیست بیسیم باشه
مگه از رو خط تلفن که مال مخابراته به ملت اشتراک نمیده=>از مخابرات پورتاشو میگیره پس اگه بخوان میشه .
1مگ هم میدن حتی 2مگ شاید فقط یه کارت دانشجویی ازت بخوان
اگه پارتی داشته باشی شدنیه. حسابگر که خودش شبکه نداره!! وایمکس که نیست بیسیم باشه
مگه از رو خط تلفن که مال مخابراته به ملت اشتراک نمیده=>از مخابرات پورتاشو میگیره پس اگه بخوان میشه .
1مگ هم میدن حتی 2مگ شاید فقط یه کارت دانشجویی ازت بخوان
Last edited by erfan ghobadi; 15-02-2012 at 18:58.
نه! خوبه که![]()
مال من که روی 120 قفل شده مشکلی نداره![]()
پارتی که ندارم، با این حساب باید چند ماه علاف باشم
اه اصلا افسرده شدم از این وضعیت
..............................................
برم یک خورده موسیقی گوش کنم که حالم بهتر بشه، اگر هم حسش بود همراه با حرکات موزون!!!
![]()
آقا امیر میشه بپرسم خط تلفنتون از کدوم مرکز مخابراتی هستش که سرعتتون نوسان نداره؟؟
آیا خط تلفن جداگانه ای برای اینترنت تهیه کردید یا از خط منزلتون استفاده میکنید؟؟
1 مگابایت مرکز فجر
نه همون خط خونمون هست
![]()
من که هر موثع زنگ زدم فقط بلدن بگن مشکل سراسریه!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
من که زنگ زدم گفتن که مشکل داره و تا یک ساعت دیگه درست می شه
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
شرکت حسابگر خودش می ره تجهیزات خودش رو توی مراکز مخابراتی نصضب می کنه و بابت جا به مخابرات اجازه می ده خوب این تجهیزات پورت معین و محدودی دارن اگه پر بشه باید برن تجهیزات بیشتری نصب مکنن
از طرفی پورت های مخابرات هم مخصوص خودشه که فعلا پره
کلا مخابرات سرعت دانلودش ثابته.بعضی مواقع فقط سرعت وبگردی پایین میاد که اونم موقتیه.من قبلا شاتل داشتم که پینگم زیر 70 نبود.ولی الان اکثرا روی 25 تا 30 میمونه.
سلام به دوستان عزیز خودم چند وقتی نبودم
ما که از کرمانشاه رفتیم و از دست این مخابرات و حسابگر راحت شدیمولی الان از مخابرات استان مرکزی بازم گرفتم 128 بیشتر به خانگی نمیدن
خیلی ضد حالن ولی یه خوبی دارن مک آدرس ها رو نبستن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)