نوتیفیکیشنش که من خیلی دوسش دارم
و همچنین اینترفیسش که من عاشقشم و خیلی می ترسم که نکنه اپل توی iOS 5 که قراره UI رو عوض کنه اینترفیس رو مث اندو و بقیه سیستما پر چرند و پرند کنه و از این حالت ساده و کارآمد خارج کنه!!! عشق iOS به همین سادگی UIــشه![]()
نوتیفیکیشنش که من خیلی دوسش دارم
و همچنین اینترفیسش که من عاشقشم و خیلی می ترسم که نکنه اپل توی iOS 5 که قراره UI رو عوض کنه اینترفیس رو مث اندو و بقیه سیستما پر چرند و پرند کنه و از این حالت ساده و کارآمد خارج کنه!!! عشق iOS به همین سادگی UIــشه![]()
مگه به اپل اعتماد ندارید؟
منم مثل شما مخالف شلوغی بیخود هستم ولی فکر می کنم جا برای بهبود وجود داره. Notification و UI اندروید هم همچین تعریفی نیست و خیلی دور از ایده آله... به قول استیو جابز تا زمانی که نتونن چیزی رو درست اضافه کنن، اضافه نمی کنن. مولتی تسکینگ رو هم می ترسیدیم باتری و سرعت رو کم کنه، ولی نکرد. شکی ندارم اپل یا بهترین شیوه Notification و Widget ها و ... رو در iOS 5 پیاده می کنه.. یا اصلا تغییری نمیده.![]()
عذر می خوام این جریان نوتیفیکیشن که می گین یعنی مثل اندو دسترسی خیلی سریع داشته باشه بهش؟؟؟
من اصولا مخالف ویجتم!!! چه خوب اضافه بشه چه بد![]()
این دو ویدئو از iOS5 در یوتیوب ، منتشر شده ،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانسپت های جالبی هستن!
نظر شما ؟!
دانلود با لینک مستقیم :
نظر هم بدین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 29-05-2011 at 16:51.
حقیقتش از ویجتا اصلا خوشم نیومد...
ولی اپ سوییچینگش فوق العاده بود... خیلی خوشم اومد... خیلی به کار میاد...
این هم از نوتیفیکیشن ها :
خیلی جالبه ولی کاش یه کار نوآورانه تر می کردن... یکی از نکات مثبت iOS در نظر من این بود که هیچ چیزی توش وجود نداره که ایدش از اندو باشه... ولی این تقریبا شبیه اندوئه... همچنین ویجت هاش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این بکگراندی که توی این کانسپت نوتیفیکیشن طرف داره رو اگه کسی سراغ داره میشه بزاره؟؟؟ ممنون![]()
Last edited by .:PAR3A:.; 29-05-2011 at 17:13.
البته ،
این دو طرح فقط ، کانسپت ، یک نفر بوده ، و هنوز معلوم نیست ، که در iOS5 بصورت حتمی وجود داشته باشه !
سلام
یه خبر که تا حالا چندین جا خوندمش و گفتم بد نیست نظر شما هم بدونم
احتمال تاخیر عرضه آیفون 5 تا 2012
وب سایت دیجیتایمز اعلام کرد که احتمالا گوشی آیفون 5 تا سال آینده میلادی راهی بازار خواهد شد.
بر اساس گزارش دیجیتایمز، تیم استیو جابز حدود 300 ماشین برش شیشه برای استفاده در برش شیشههای خمیده برای آیفون5 خریداری کرده است. شایعات حاکی از تولید iPhone 5 در ماه سپتامبر است؛ آیپاد نانو نسل قبل که یکی از محصولات پرطرفدار اپل محسوب میشود، شیشهای کمی خمیده دارد. همچنین گفته میشود این گوشی با صفحه نمایش بزرگتر از لبه تا لبه و نزدیک به 7/3 اینچ و ضخامت کمتر نسبت به آیفون4 راهی بازار شود. البته شایعاتی هم درباره این گوشی با صفحه نمایش بیشتر از 4 اینچی منتشر شده است. پردازنده سریعتر A5، آنتندهی قویتر نسبت به آیفون4 و دوربین هشت مگاپیکسلی از دیگر ویژگیهایی است که برای نسخه بعدی آیفون در نظر گرفته شده است. گزارشهایی هم مبنی بر اینکه گوشی آیفون5 تا پایان سال 2011 یا حتی اوایل 2012 عرضه نخواهد شد، منتشر شده، اما اپل هیچ یک از این شایعات را تایید نکرده است.
اگه اینطور که میگید بدجوری از روی نکسوس اس کپ زده !
اگه خیلی شانس بیاریم روز قبل از کنفرانس معرفی آیغون بتونیم عکسای لو رفته ش رو توی انگجتی گیزمودویی جایی ببینیم. حالا شما از روی یه سری شایعه که میگن یک سال آینده آیفون شـاید معرفی بشه فهمیدید که بدجوری از روی نکسوس اس کپی زده؟
البته اگر از پشت عینک شما به قضیه نگاه کنیم نتیجه چیزی غیر از این نخواهد شد.
تا اونجایی که ما میدونیم همیشه از روی Patent های اپل کپ زده میشه و دیگه چیزیه که مثل روز برا هممون روشنه همین اواخر هم قضیه شکایت از سامسونگ رو داشتیم که فکر کنم گویای این باشه که کی خلاقیت داره و کی کپ میزنه.
Last edited by *Ali*; 30-05-2011 at 16:03.
عزیز من ، من که دقیق از صحت و سقم خبر اطلاع ندارم که اینقد سریع واکنش میدین : دی
اینطور که متن خبر گفته ، اگه صحت داشته باشه مسلما کپی برداری از نکسوس اس هست ، کسی هم نمیتونه انکار کنه !
حالا اپل خدای تکنولوژی و ایده های جدید هم باشه و بقیه همه طرح هاش رو کپی کرده باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)