سلام
گوشیم p1i هست و روی باتریش نوشته li-polymer هندیکمم هم سونی هست اما از این هارد دارها اما چون الان دستم نیست مدلشو نمیدونم
باشه واست یه عکس از باتریها میگیرم میزارم اما فردا یا پس فردا
سلام
گوشیم p1i هست و روی باتریش نوشته li-polymer هندیکمم هم سونی هست اما از این هارد دارها اما چون الان دستم نیست مدلشو نمیدونم
باشه واست یه عکس از باتریها میگیرم میزارم اما فردا یا پس فردا
سلام حمید آقا
وقتی خاموش شد یه 30 ثانیه صبر کردم دوباره روشنش کردم و ادامه بازی !!!آخه خیلی جای حساسی بود
داداش شما که دیگه با گارانتی ها حسابی آشنا شدی میشه بپرسی اگه بر اثر بازی کردن زیاد دستگاه ایراد برداره شامل گارانتی میشه یا نه ؟
سلام دادا. مبارک باشه. ان شاءالله به پای هم پیر شین
1- ا گیگ رم زیاد نیست. معمولا سیستم رو با درایورها و یه آنتی ویروس و دو سه تا برنامه ی کوچیک راه بندازی همین 1 گیگ رو اشغال میکنه که طبیعیه. تازه واسه من بنده خدا همیشه 1.5 گیگ به بالا پر بود و خیلی وقتا رو 2 گیگ می چرخید. نگرانش نباش خیلی هم خوبه.
2- آداپتور وقتی آمپر میگیره داغ میشه که طبیعی هم هست. واسه همین توصیه می کنن موقع کار آداپتور رو نذارین یه جای بسته بترکه!!!!!
3- این یکی رو زمان نگرفتم تا حالا ولی تقریبا 50 ثانیه طول میکشه. واسه شما اگه برنامه نریختی و همون ویروس یابه رو 40 خوبه. مال خودم انقدر برنامه ریخته بودم 70 ثانیه هم میومد تعجب نمیکردم. اگه میخوای سریعتر بیاد بالا یه راه داره. با یکی از این دو تا برنامه که میگم میشه یه کارایی کرد البته برنامه های زیادی هست که آیتم های استارت آپ ویندوز رو تغییر میده.
اول: خود ایسوس یه برنامه داره تو استارت منو هست به نام fast boot. اسمش فکر می کنم همین بود. تو اون برنامه یه تاخیر میتونی واسه بعضی آیتم های استارت آپ ویندوز بزاری.
مثلا دیکشنری بیبیلون رو میذاری با تاخیر بیاد چون تو شروع ویندوز که نمیخوای سریع ببینی فلان واژه معنیش چیه.
ولی در مقابل نمیشه به آنتی ویروس تاخیر داد. کارش اساسیه بهتره شروع سریعی داشته باشه. خودت ببین چیا مهم نیست واسشون تاخیر بذار. ویندوز که بالا اومد یواش یواش اون تاخیر دارها لود میشه و میتونه تا وقتی همشون لود میشن یه کارایی بکنی.
دوم: tunr up utilities که یه بخش داره به نام start up manager که باهاش میشه پراسس های تو استارت آپ ویندوز رو کنترل کرد. بعضی هاش مهم نیست. مثلا یاهو مسنجر رو همیشه لازم ندارم و میزنم لود نشه. یا با میکروسافت وان نوت کاری ندارم میزنم نیاد. اینم خودتون هر جور راحتین میتونین تغییر بدین.
سوم: تو خود ویندوز هم بخش msconfig رو نگاه کن اونجا هم سرویس های توی استارت آپ ویندوز رو داره میشه فعال و نافعالش کرد.
بین این سه راه همون اولیه بهترینه. چون تو ران شدن تاخیر میندازه و کلا پردازش رو ممنوع نمیکنه.
4-ظرفیت هارد و فلش و .... تو کامپیوتر بر حسب بایت و کیلو بایت هست. ولی بین کیلو بایت که میشه هزار بایت و کیلو بایت کامپیوتری که میشه 2 بهتوان 10 بایت فرق وجود داره.
کیلو بایت مثل کیلو گرم میشه 1000 گرم
کیلو بایت تو علوم کامپیوتر میشه 2 به توان 10 یا 1024 بایت که برای راحتی تقریب زدن میگن همون کیلو بایته.
خب که چی ؟؟؟؟؟
640 گیگابایت میشه 640000000000 بایت.
640000000000 رو اگه تقسیم بر 1024 کنی میشه : 625000000 کیلو بایت
625000000 کیلو بایت رو تقسیم بر 1024 کنی میشه : 610351 مگابایت
610351 مگابایت رو تقسیم بر 1024 کنی میشه : 596 گیگابایت
خب مجموع ظرفیت درایوهاتون هم 596 گیگه ، پس مشکلی نیست.
من یه پیشنهاد دارم. میگم تو پاور آپشن محدوده ی کلاک رو میشه تنظیم کرد. من رو حالت اینترتینمنت کلاک سی پی رو رو گذاشتم بین 5 تا 30 درصد بوست پیدا کنه. اینطوری دیگه نمیره رو 2.8 گیگا هرتز و طبیعتا سرعت اجرای بازی یه خورده کم میشه. البته فقط یه خورده ها !!!!!!!! سی پی یو تاثیرش خیلی کمتر از گرافیکه. بعد دمای سی پی یو حدود 8 درجه نسبت به حالت های پرفورمنس اومد پایین. دیدم اینطوریه زدم به سیم آخر و رفتم تو پاور آپشن حالت سیو باتری رو تغییر دادم و بوست سی پی یو رو کردم بین 5 تا 20 درصد !!!!!!!!!!!
لپ تاپم برسه دستم تست دقیق میکنم و نتیجه رو میذارم.
بچه ها دمای من نرمال بود تو اون تسته /؟
مال من هم حدود 58 59 بود وقتی رو اینترتینمنت میذاشتم. کمتر از این دما هم تو تاپیک بوده مگه ؟
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
مگه سونی اریکسون نیست گوشیتون ؟؟؟؟ مشخصاتش هم اینه ؟
باترینوعLi-Ion (BST-33) 1120 mAhحالت انتظارحداکثر ۴۴۰ ساعتحالت مکالمهحداکثر ۱۰ ساعتشارژ به وسیله درگاه USBبلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی باتریش رو که زده لیتیوم یون !!!؟؟؟؟ من گیج شدم. به نگاه بنداز ببین لیتیوم یونه یا پلیمر.
درایور کارت گرافیک رو اگه تو سایتا نگاه کنی واسه ویندوز سون 32 و 64 بیتی با ویندوز ویستای 32 و 64 بیتی یکیه و تو یه فایل عرضه میشه.
کارت صدای لپ تاپ ما هم ریل تک هست و برای سون و ویستا یه پکیج داره و برای ایکس پی یه دونه جدا داره. پس اینم که هیچی ...
برای لن رو الان نمیدونم ولی کلا:
درایورهایی که واسه ویندوز سون وجود داره با ویندوز ویستا یکیه.
اینی که میگم در مورد کارت گرافیک انویدیا و ای تی آی ، کارت صدای ریل تک و کارت لن مارول و ریل تک ، پرینتر ها و این هدفون های یو اس بی و .... که دم دستم بوده تست کردم . البته من در مورد وسایل خودم میگم ولی فکر نکنم در مورد بقیه ی وسایل غیر از این باشه.
Last edited by alireza1411; 10-09-2010 at 12:27.
منم میخوام این لپ تاپ رو بخرم. میشه توصیه های نهایی رو بگید بهم؟
در ضمن باطریش چند سل هستش؟
آخرین قیمتشم بگین ممنون میشم.
واقعا ممنون جناب alireza1411 باز دوباره چند تا سوال ( والا از وقتی که خریدم همش دارم ویندوز آپدیت میکنم و پارتیشن و مقاله میخونم و خیلی تو بهرش رفتم )
1- این ویندوز 64 اورجینالی که واسه من هست خیلی سنگین هست مال شما هم اینجوری هست ؟ راه حلی هم داره . وقتی روشن میکنم تا وقتی که صدای بالا اومدن میاد 55 ثانیه طول میکشه و وقتی که کامل لود بشه برنامه ها 75 ثانیه که فکر کنم وقت زیادی باشه و برنامه خاصی روش نیست به غیر آنتی ویروس و برنامه خود ایسوس .
2- تو اورست نگاه کردم دیدم که بلوری دارم اما قابلیت رایت نداشت مال همه انجوری هست یا از شانس بد من هست ؟
3- دما هم در حالت کار عادی و چرخ تو نت 62 هست خوبه یا زیاده . بعد این حالت اینترتینمنت کجاش هست هونی که تو باطری هست ؟
4-واسه آپدیت بایوس و کارت گرافیک رو چه جوری آپدیت کنم ؟ 209 هست بایوس
5- پاین دسکتاپ علامت باتری هست که دو تا گزینه داره power enterteiment و batry saving کدومش بهتره و واسه چی هست
ببخشید سوالام زیاد شد . با تشکر از همه دوستان .
حرفه آخر که زیاده. باید از همه دوستان سوال کنی ببینی نظرشون چیه. من که میگم ایسوس بهترین مارک دم دسته. بعدش توشیبا و ...
باتریش 6 سل هست. قیمتش الان فکر کنم حدود 1420 باشه. البته حدودا گفتم .... دقیق نمیدونم.
سلام. من پیشنهاد میدم مدل n82jq رو هم نگاه کن و اگه واسه کارای گرافیکی مثل رندر کردن میخوای میتونه مناسب تر هم باشه.
سی پی یو و رم یکیه و هارد هم 500 گیگش رو دیدم ولی 640 رو ندیدم ولی بگردی هست. گرافیکش 335 انویدیا هست و ال سی دیش هم 14 اینچه .تو بازیها بهتر نیست. تو کارای گرافیکی هم که میگم به خاطر داشتن CUDA بهتره. البته این 5730 تو دیکد فیلم ها اگه با نرم افزار مناسب استفاده بشه بهتره ولی مشکل اینه که الان ان ویدیا تو نرم افزارهای زیادی جا باز کرده و CUDA رو فعال کرده در حالی که ای تی آی ....
مثلا پریمیر 5 یا تی ام پی جی اینکدر ... یا ام کدر و ..... خیلی برنامه ها هست که داره از CUDA بهره می بره. اولش فقط همون بادابوم انویدیا از این تکنولوژی استفاده کرد ولی به سرعت گسترش دادن و الان یه نقطه قوت ان ویدیا در مقابل ای تی آی همین CUDA هست.
همین ورژن نهایی وی ال سی پلیر رو اگه دیده باشید یه گزینه واسه دیکد فایل با کمک گرافیک گذاشته توش که فکر کنم با کارتهای جی فورس هماهنگه چون با لپ تاپم تست کردم اثری نداشت. اگه درست کار کنه شما فیلم اچ دی رو که باز می کنین به جای اینکه سی پی یو زور بزنه و با 10 درصد استفاده فیلم رو پخش کنه، گرافیک وارد عمل میشه و درصد استفاده از سی پی یو در حد زیر 1 درصد میشه !!!!
من فعلا فقط تونستم با مدیا پلیر خود ویندوز و نرم افزار splayer از تکنولوژی آویووی ای تی آی استفاده کنم و واقعا هم موثر بود ولی نرم افزاری گرافیکی دیگه مثل ویدئو استودیوی کرل یا فتو شاپ و ام کدر و .... رو تست کردم هیچ کدوم از گرافیک استفاده نکردن.
خب تو بازیها چی ؟؟؟ آره این گرافیک از 5730 حدود 20 تا 25 درصد ضعیف تره. البته اگه بازی خاصی مثل بت من یا د لست رمنانت رو دیده باشی خیلی خوب با گرافیکای انویدیا اجرا میشن. حتی اگه سرعت اجرا با PhysX بهتر نباشه بازم ارزشش رو داره یه سری افکت های طبیعی رو آدم ببینه.
اینم لینک مقایسه گرافیکشونه که 335، 20 درصد ضعیف تر از 5730 عمل کرده:
تو بازی بت من افکتایی مثل پراکنده شدن کاغذ تو هوا و خرد شدن شیشه و پراکنده شدن گرد و غبار و ... فقط با فعال کردن PhysX مشاهده میشه که تو لینک زیر عکسش هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
In Batman, sheets of paper scattered on the floor move convincingly as characters walk over them. Bricks, glass, and tiles shatter and break apart realistically. Fog, smoke, and spider webs waft and curl around characters realistically
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته واسه فعال کردنش با کارتای ای تی آی راههای دیگه ای هست که دردسر داره و کلی هم نیست :
غیر از CUDA و PhysX یه برتری دیگه هم داره. تو ای تی آی با تکنولوژی پاور پلی شما مجبوری تنظیم کنی که کلا گرافیک فرکانسش بالا باشه یا پایین . نمشه بگی هر وقت رفتم تو بازی و کارای گرافیکی گرافیک رو آتیش کن و هر وقت کار عادی میکردم فرکانس رو کم کن که مصرف باتری کمتر بشه. ولی تکنولوژی آپتیموس انویدیا این جوری نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودش اتوماتیک بسته به نیاز سیستم کارش رو میکنه و مصرف باتری رو بهینه میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب با خودتونه. کانفیگ این مدلی که میگم اینه و قیمتش حدود 1380 باید باشه:
Processor & Cache Memory Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz;
Operating System Genuine Windows® 7 Ultimate
Genuine Windows® 7 Professional
Genuine Windows® 7 Home Premium
Genuine Windows® 7 Home Basic
Chipset Intel® HM55 Express Chipset Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
*Due to the 32-bit operation system's limitation, only 3GB will show up with a 4GB memory. The 64-bit operating system will not have this issue. For more information, please check Microsoft's support site:Display 14" HD (1366x768) LED backlitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM Hard Drive 2.5" 9.5mm SATA
640GB,5400rpm
500GB,5400rpm;7200rpm
320GB,5400rpm;7200rpm
250GB,5400rpm
Optical Drive DVD Super Multi
Blu-Ray DVD Combo
Card Reader 8 in 1 card reader SD,MMC,MS,MS-Pro,XD,mini SD w/ adapter,MS-Duo,MS-Pro Duo via adapter Video Camera 2.0 Mega Pixel web camera
Fax/Modem/LAN/WLAN Integrated 802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (optional)
LED Status Indicator HDD activity
Power-on/Suspend
Battery Charging/full/low
Capital Lock
Interface 1 x Microphone-in jack
1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
1 x USB 3.0 ports
2 x USB 2.0 ports(1 for E-SATA combo port)
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
1 x E-SATA
Hot Keys Function Keys:
Fn+F1 Suspend switch
Fn+F2 WLAN switch
Fn+F3 Keyboard light down
Fn+F4 Keyboard light up
Fn+F5 Brightness down
Fn+F6 Brightness up
Fn+F7 LCD on/off
Fn+F8 LCD/CRT switch display
Fn+F9 TouchPad Lock
Fn+F10 Volume on/mute
Fn+F11 Volume down
Fn+F12 Volume up
Fn+Ins Numeric Key Pad on/off
Fn+Del Scroll Lock on/off
Fn+Space Power 4Gear
Fn+C Splendid
Fn+V Camera capture
Fn+↑: Stop
Fn+↓: Play/Pause
Fn+ ←:Skip to Previous Track
Fn+ →:Skip to Next Track
Audio Built-in speaker and microphone
Altec Lansing® speakers
SRS Premium Sound
Keyboard 19.0mm size
Battery Pack & Life 6 cells: 4400 mAh
8 cells: 4400 mAh
AC Adapter Output: 16 V DC, 4.7 A, 90W
Input: 100-240V V AC, 50/60 Hz universal
Dimension & Weight 34.5 x 24.3 x 3.30~3.50 cm (W x D x H)
2.30 kg (with 8 cell battery)
Supplied Accessories Optical Mouse
Carrying bag
Multimedia Software ASUSDVD 6-in-1
Virus & Tool Software Norton™ Internet Security 2009
Adobe Acrobat Reader 9.0
Power2Go
Trend Micro Internet Security 2009/2010
ASUS Utility Asus Win flash for BIOS and Driver live Update
ASUS SmartLogon
Asus Power4Gear Hybrid
Asus Live Update
Asus Multi-Frame
Asus NB Probe +
ASUS Life Frame 3
ASUS Wireless Console
Asus Data Security Management(ADSM)
Virtual Camera
ASUS Splendid
ASUS Express Gate Asus Screen Saver
TPM Utility(with TPM Pre-installed)
Fancy Start
AI Recovery
ASUS FastBoot
ControlDeck
Warranty & e-support 2-year limited global hardware warranty
*different by country
1-year battery pack warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Microsoft Windows 7) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)