تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 451 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنی شما ؟ میشه عکس بندازی بزاری من هم ببینم ؟؟؟
    من گوشیم رو 5 6 ماه پیش گرفتم و باتریش لیتیوم یون هست. هندی کم هم داریم ولی قدیمیه .... اولین باره شنیدم باتری لیتیوم یونی تو گوشی و هندی کم و دوربین عکاسی میذارن. لطف کن یه نیگه بنداز به ما هم خبر بده مارکش چیه و چند آمپر ساعتیه.
    سلام
    گوشیم p1i هست و روی باتریش نوشته li-polymer هندیکمم هم سونی هست اما از این هارد دارها اما چون الان دستم نیست مدلشو نمیدونم
    باشه واست یه عکس از باتریها میگیرم میزارم اما فردا یا پس فردا

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با کول پد؟ بابا این لپتاپه نه pc ! حالا ایشالا روشن که مشه؟ هان؟ تازه کول پدم بندازی فکر نکنم بیشتر از 5 تا 6 درجه تاثیر داشته باشه . ولی فک رکنم دمارو به 105 رسوندی........
    سلام حمید آقا
    وقتی خاموش شد یه 30 ثانیه صبر کردم دوباره روشنش کردم و ادامه بازی !!! آخه خیلی جای حساسی بود
    داداش شما که دیگه با گارانتی ها حسابی آشنا شدی میشه بپرسی اگه بر اثر بازی کردن زیاد دستگاه ایراد برداره شامل گارانتی میشه یا نه ؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام چند تا سوال مبتدی
    1- من تازه که لب تاپ رو گرفتم و بغیر ویندوز و انتی ویروس چیزی روش نیست .اما 1 گیگ استفاده شده (فکر کنم بخاطر ویندوز 64 بیت هست ) . مشکلی که نداره و در حین کار کردن هم توروبو کار میکنه .

2- اداپتور برق هم وقتی کار میکنه گرم میشه .
    3- فکر میکنم که از وقتی که روشن میکنم تا وقتی که سیستم بالا بیاد زیاد طول میکشه . استاندارد چقدر هست ؟
    4-هارد من 640 گیگ هست اما اینجا جمع که کردم نشد 40 گیگ نیست . درایور های اصلی و ویندوز تو این لپ تاپ مخفی هست یا همون درایو c هست

ببخشید سوالام زیاد شد . با تشکر
    سلام دادا. مبارک باشه. ان شاءالله به پای هم پیر شین
    1- ا گیگ رم زیاد نیست. معمولا سیستم رو با درایورها و یه آنتی ویروس و دو سه تا برنامه ی کوچیک راه بندازی همین 1 گیگ رو اشغال میکنه که طبیعیه. تازه واسه من بنده خدا همیشه 1.5 گیگ به بالا پر بود و خیلی وقتا رو 2 گیگ می چرخید. نگرانش نباش خیلی هم خوبه.

2- آداپتور وقتی آمپر میگیره داغ میشه که طبیعی هم هست. واسه همین توصیه می کنن موقع کار آداپتور رو نذارین یه جای بسته بترکه!!!!!

3- این یکی رو زمان نگرفتم تا حالا ولی تقریبا 50 ثانیه طول میکشه. واسه شما اگه برنامه نریختی و همون ویروس یابه رو 40 خوبه. مال خودم انقدر برنامه ریخته بودم 70 ثانیه هم میومد تعجب نمیکردم. اگه میخوای سریعتر بیاد بالا یه راه داره. با یکی از این دو تا برنامه که میگم میشه یه کارایی کرد البته برنامه های زیادی هست که آیتم های استارت آپ ویندوز رو تغییر میده.

اول: خود ایسوس یه برنامه داره تو استارت منو هست به نام fast boot. اسمش فکر می کنم همین بود. تو اون برنامه یه تاخیر میتونی واسه بعضی آیتم های استارت آپ ویندوز بزاری.
    مثلا دیکشنری بیبیلون رو میذاری با تاخیر بیاد چون تو شروع ویندوز که نمیخوای سریع ببینی فلان واژه معنیش چیه.
    ولی در مقابل نمیشه به آنتی ویروس تاخیر داد. کارش اساسیه بهتره شروع سریعی داشته باشه. خودت ببین چیا مهم نیست واسشون تاخیر بذار. ویندوز که بالا اومد یواش یواش اون تاخیر دارها لود میشه و میتونه تا وقتی همشون لود میشن یه کارایی بکنی.

دوم: tunr up utilities که یه بخش داره به نام start up manager که باهاش میشه پراسس های تو استارت آپ ویندوز رو کنترل کرد. بعضی هاش مهم نیست. مثلا یاهو مسنجر رو همیشه لازم ندارم و میزنم لود نشه. یا با میکروسافت وان نوت کاری ندارم میزنم نیاد. اینم خودتون هر جور راحتین میتونین تغییر بدین.

سوم: تو خود ویندوز هم بخش msconfig رو نگاه کن اونجا هم سرویس های توی استارت آپ ویندوز رو داره میشه فعال و نافعالش کرد.

بین این سه راه همون اولیه بهترینه. چون تو ران شدن تاخیر میندازه و کلا پردازش رو ممنوع نمیکنه.

4-ظرفیت هارد و فلش و .... تو کامپیوتر بر حسب بایت و کیلو بایت هست. ولی بین کیلو بایت که میشه هزار بایت و کیلو بایت کامپیوتری که میشه 2 بهتوان 10 بایت فرق وجود داره.

کیلو بایت مثل کیلو گرم میشه 1000 گرم
    کیلو بایت تو علوم کامپیوتر میشه 2 به توان 10 یا 1024 بایت که برای راحتی تقریب زدن میگن همون کیلو بایته.

خب که چی ؟؟؟؟؟

640 گیگابایت میشه 640000000000 بایت.
    640000000000 رو اگه تقسیم بر 1024 کنی میشه : 625000000 کیلو بایت
    625000000 کیلو بایت رو تقسیم بر 1024 کنی میشه : 610351 مگابایت
    610351 مگابایت رو تقسیم بر 1024 کنی میشه : 596 گیگابایت

خب مجموع ظرفیت درایوهاتون هم 596 گیگه ، پس مشکلی نیست.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان یه فکری به حال دما بکنین لپ تاپ من از شدت حرارت خاموش شد
    نمی دونم به چند رسیده ولی حدود 5 ساعت داشتم Mafia 2 بازی میکردم
    من یه پیشنهاد دارم. میگم تو پاور آپشن محدوده ی کلاک رو میشه تنظیم کرد. من رو حالت اینترتینمنت کلاک سی پی رو رو گذاشتم بین 5 تا 30 درصد بوست پیدا کنه. اینطوری دیگه نمیره رو 2.8 گیگا هرتز و طبیعتا سرعت اجرای بازی یه خورده کم میشه. البته فقط یه خورده ها !!!!!!!! سی پی یو تاثیرش خیلی کمتر از گرافیکه. بعد دمای سی پی یو حدود 8 درجه نسبت به حالت های پرفورمنس اومد پایین. دیدم اینطوریه زدم به سیم آخر و رفتم تو پاور آپشن حالت سیو باتری رو تغییر دادم و بوست سی پی یو رو کردم بین 5 تا 20 درصد !!!!!!!!!!!

لپ تاپم برسه دستم تست دقیق میکنم و نتیجه رو میذارم.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها دمای من نرمال بود تو اون تسته /؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بچه ها دمای من نرمال بود تو اون تسته /؟
    مال من هم حدود 58 59 بود وقتی رو اینترتینمنت میذاشتم. کمتر از این دما هم تو تاپیک بوده مگه ؟

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

سلام
    گوشیم p1i هست و روی باتریش نوشته li-polymer هندیکمم هم سونی هست اما از این هارد دارها اما چون الان دستم نیست مدلشو نمیدونم
    باشه واست یه عکس از باتریها میگیرم میزارم اما فردا یا پس فردا
    مگه سونی اریکسون نیست گوشیتون ؟؟؟؟ مشخصاتش هم اینه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باترینوعLi-Ion (BST-33) 1120 mAhحالت انتظارحداکثر ۴۴۰ ساعتحالت مکالمهحداکثر ۱۰ ساعتشارژ به وسیله درگاه USBبله

ولی باتریش رو که زده لیتیوم یون !!!؟؟؟؟ من گیج شدم. به نگاه بنداز ببین لیتیوم یونه یا پلیمر.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان اگه بشه یه کمکی به من بکنید من امروز روی لب تاپم ویندوز ویستا 64 بیتی رو نصب کردم بعد خواستم درایوراشو نصب کنم ولی متاسفانه درایور ویندوز ویستا روی سی دی اورجینالش نبود حتی تو سایت خود asus هم رفتم ولی درایورهای اصلی مثل vga , lan. audio , ... برای ویندوز ویستا 64 بیتی نبود سوال این بود که ایا درایور رو نمیشه از جایه دیگه دانلود کرد و یه سوال دیگه من هر چقدر سعی کردم ویندوز xp رو روی لب تاپ نصب کنم نمیشه و erorr میده مشکل از کجاست

درایور کارت گرافیک رو اگه تو سایتا نگاه کنی واسه ویندوز سون 32 و 64 بیتی با ویندوز ویستای 32 و 64 بیتی یکیه و تو یه فایل عرضه میشه.
    کارت صدای لپ تاپ ما هم ریل تک هست و برای سون و ویستا یه پکیج داره و برای ایکس پی یه دونه جدا داره. پس اینم که هیچی ...

برای لن رو الان نمیدونم ولی کلا:

درایورهایی که واسه ویندوز سون وجود داره با ویندوز ویستا یکیه.

اینی که میگم در مورد کارت گرافیک انویدیا و ای تی آی ، کارت صدای ریل تک و کارت لن مارول و ریل تک ، پرینتر ها و این هدفون های یو اس بی و .... که دم دستم بوده تست کردم . البته من در مورد وسایل خودم میگم ولی فکر نکنم در مورد بقیه ی وسایل غیر از این باشه.
    Last edited by alireza1411; 10-09-2010 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lifeless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

منم میخوام این لپ تاپ رو بخرم. میشه توصیه های نهایی رو بگید بهم؟
    در ضمن باطریش چند سل هستش؟
    آخرین قیمتشم بگین ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعا ممنون جناب alireza1411 باز دوباره چند تا سوال ( والا از وقتی که خریدم همش دارم ویندوز آپدیت میکنم و پارتیشن و مقاله میخونم و خیلی تو بهرش رفتم )
    1- این ویندوز 64 اورجینالی که واسه من هست خیلی سنگین هست مال شما هم اینجوری هست ؟ راه حلی هم داره . وقتی روشن میکنم تا وقتی که صدای بالا اومدن میاد 55 ثانیه طول میکشه و وقتی که کامل لود بشه برنامه ها 75 ثانیه که فکر کنم وقت زیادی باشه و برنامه خاصی روش نیست به غیر آنتی ویروس و برنامه خود ایسوس .
    2- تو اورست نگاه کردم دیدم که بلوری دارم اما قابلیت رایت نداشت مال همه انجوری هست یا از شانس بد من هست ؟
    3- دما هم در حالت کار عادی و چرخ تو نت 62 هست خوبه یا زیاده . بعد این حالت اینترتینمنت کجاش هست هونی که تو باطری هست ؟

4-واسه آپدیت بایوس و کارت گرافیک رو چه جوری آپدیت کنم ؟ 209 هست بایوس
    5- پاین دسکتاپ علامت باتری هست که دو تا گزینه داره power enterteiment و batry saving کدومش بهتره و واسه چی هست
    ببخشید سوالام زیاد شد . با تشکر از همه دوستان .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

منم میخوام این لپ تاپ رو بخرم. میشه توصیه های نهایی رو بگید بهم؟
    در ضمن باطریش چند سل هستش؟
    آخرین قیمتشم بگین ممنون میشم.
    حرفه آخر که زیاده. باید از همه دوستان سوال کنی ببینی نظرشون چیه. من که میگم ایسوس بهترین مارک دم دسته. بعدش توشیبا و ...
    باتریش 6 سل هست. قیمتش الان فکر کنم حدود 1420 باشه. البته حدودا گفتم .... دقیق نمیدونم.

سلام. من پیشنهاد میدم مدل n82jq رو هم نگاه کن و اگه واسه کارای گرافیکی مثل رندر کردن میخوای میتونه مناسب تر هم باشه.
    سی پی یو و رم یکیه و هارد هم 500 گیگش رو دیدم ولی 640 رو ندیدم ولی بگردی هست. گرافیکش 335 انویدیا هست و ال سی دیش هم 14 اینچه .تو بازیها بهتر نیست. تو کارای گرافیکی هم که میگم به خاطر داشتن CUDA بهتره. البته این 5730 تو دیکد فیلم ها اگه با نرم افزار مناسب استفاده بشه بهتره ولی مشکل اینه که الان ان ویدیا تو نرم افزارهای زیادی جا باز کرده و CUDA رو فعال کرده در حالی که ای تی آی ....

مثلا پریمیر 5 یا تی ام پی جی اینکدر ... یا ام کدر و ..... خیلی برنامه ها هست که داره از CUDA بهره می بره. اولش فقط همون بادابوم انویدیا از این تکنولوژی استفاده کرد ولی به سرعت گسترش دادن و الان یه نقطه قوت ان ویدیا در مقابل ای تی آی همین CUDA هست.
    همین ورژن نهایی وی ال سی پلیر رو اگه دیده باشید یه گزینه واسه دیکد فایل با کمک گرافیک گذاشته توش که فکر کنم با کارتهای جی فورس هماهنگه چون با لپ تاپم تست کردم اثری نداشت. اگه درست کار کنه شما فیلم اچ دی رو که باز می کنین به جای اینکه سی پی یو زور بزنه و با 10 درصد استفاده فیلم رو پخش کنه، گرافیک وارد عمل میشه و درصد استفاده از سی پی یو در حد زیر 1 درصد میشه !!!!

من فعلا فقط تونستم با مدیا پلیر خود ویندوز و نرم افزار splayer از تکنولوژی آویووی ای تی آی استفاده کنم و واقعا هم موثر بود ولی نرم افزاری گرافیکی دیگه مثل ویدئو استودیوی کرل یا فتو شاپ و ام کدر و .... رو تست کردم هیچ کدوم از گرافیک استفاده نکردن.

خب تو بازیها چی ؟؟؟ آره این گرافیک از 5730 حدود 20 تا 25 درصد ضعیف تره. البته اگه بازی خاصی مثل بت من یا د لست رمنانت رو دیده باشی خیلی خوب با گرافیکای انویدیا اجرا میشن. حتی اگه سرعت اجرا با PhysX بهتر نباشه بازم ارزشش رو داره یه سری افکت های طبیعی رو آدم ببینه.

اینم لینک مقایسه گرافیکشونه که 335، 20 درصد ضعیف تر از 5730 عمل کرده:

کد:
    تو بازی بت من افکتایی مثل پراکنده شدن کاغذ تو هوا و خرد شدن شیشه و پراکنده شدن گرد و غبار و ... فقط با فعال کردن PhysX مشاهده میشه که تو لینک زیر عکسش هست:
    In Batman, sheets of paper scattered on the floor move convincingly as characters walk over them. Bricks, glass, and tiles shatter and break apart realistically. Fog, smoke, and spider webs waft and curl around characters realistically

کد:

البته واسه فعال کردنش با کارتای ای تی آی راههای دیگه ای هست که دردسر داره و کلی هم نیست :

کد:
    غیر از CUDA و PhysX یه برتری دیگه هم داره. تو ای تی آی با تکنولوژی پاور پلی شما مجبوری تنظیم کنی که کلا گرافیک فرکانسش بالا باشه یا پایین . نمشه بگی هر وقت رفتم تو بازی و کارای گرافیکی گرافیک رو آتیش کن و هر وقت کار عادی میکردم فرکانس رو کم کن که مصرف باتری کمتر بشه. ولی تکنولوژی آپتیموس انویدیا این جوری نیست.
    کد:
    خودش اتوماتیک بسته به نیاز سیستم کارش رو میکنه و مصرف باتری رو بهینه میکنه.

انتخاب با خودتونه. کانفیگ این مدلی که میگم اینه و قیمتش حدود 1380 باید باشه:

Processor & Cache Memory Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz;

Operating System Genuine Windows® 7 Ultimate
    Genuine Windows® 7 Professional
    Genuine Windows® 7 Home Premium
    Genuine Windows® 7 Home Basic
    Chipset Intel® HM55 Express Chipset Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
    *Due to the 32-bit operation system's limitation, only 3GB will show up with a 4GB memory. The 64-bit operating system will not have this issue. For more information, please check Microsoft's support site:
    کد:
    Display 14" HD (1366x768) LED backlit
    Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM Hard Drive 2.5" 9.5mm SATA
    640GB,5400rpm
    500GB,5400rpm;7200rpm
    320GB,5400rpm;7200rpm
    250GB,5400rpm
    Optical Drive DVD Super Multi
    Blu-Ray DVD Combo
    Card Reader 8 in 1 card reader SD,MMC,MS,MS-Pro,XD,mini SD w/ adapter,MS-Duo,MS-Pro Duo via adapter Video Camera 2.0 Mega Pixel web camera
    Fax/Modem/LAN/WLAN Integrated 802.11 b/g/n
    Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (optional)
    LED Status Indicator HDD activity
    Power-on/Suspend
    Battery Charging/full/low
    Capital Lock
    Interface 1 x Microphone-in jack
    1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
    1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor
    1 x USB 3.0 ports
    2 x USB 2.0 ports(1 for E-SATA combo port)
    1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
    1 x HDMI
    1 x E-SATA
    Hot Keys Function Keys:
    Fn+F1 Suspend switch
    Fn+F2 WLAN switch
    Fn+F3 Keyboard light down
    Fn+F4 Keyboard light up
    Fn+F5 Brightness down
    Fn+F6 Brightness up
    Fn+F7 LCD on/off
    Fn+F8 LCD/CRT switch display
    Fn+F9 TouchPad Lock
    Fn+F10 Volume on/mute
    Fn+F11 Volume down
    Fn+F12 Volume up
    Fn+Ins Numeric Key Pad on/off
    Fn+Del Scroll Lock on/off
    Fn+Space Power 4Gear
    Fn+C Splendid
    Fn+V Camera capture
    Fn+↑: Stop
    Fn+↓: Play/Pause
    Fn+ ←:Skip to Previous Track
    Fn+ →:Skip to Next Track
    Audio Built-in speaker and microphone
    Altec Lansing® speakers
    SRS Premium Sound
    Keyboard 19.0mm size
    Battery Pack & Life 6 cells: 4400 mAh
    8 cells: 4400 mAh
    AC Adapter Output: 16 V DC, 4.7 A, 90W
    Input: 100-240V V AC, 50/60 Hz universal
    Dimension & Weight 34.5 x 24.3 x 3.30~3.50 cm (W x D x H)
    2.30 kg (with 8 cell battery)
    Supplied Accessories Optical Mouse
    Carrying bag
    Multimedia Software ASUSDVD 6-in-1
    Virus & Tool Software Norton™ Internet Security 2009
    Adobe Acrobat Reader 9.0
    Power2Go
    Trend Micro Internet Security 2009/2010
    ASUS Utility Asus Win flash for BIOS and Driver live Update
    ASUS SmartLogon
    Asus Power4Gear Hybrid
    Asus Live Update
    Asus Multi-Frame
    Asus NB Probe +
    ASUS Life Frame 3
    ASUS Wireless Console
    Asus Data Security Management(ADSM)
    Virtual Camera
    ASUS Splendid
    ASUS Express Gate Asus Screen Saver
    TPM Utility(with TPM Pre-installed)
    Fancy Start
    AI Recovery
    ASUS FastBoot
    ControlDeck
    Warranty & e-support 2-year limited global hardware warranty
    *different by country
    1-year battery pack warranty
    On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
    OS (Microsoft Windows 7) install/uninstall consultation
    Bundled software install/uninstall consultation
    ASUS software supporting

12. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •