تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 215 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دارم از اون لینکی که دادید دانلود می کنم.پیغام is not a valid win32 application می ده اون برنامه ی hijack رو هم که تو پست اول معرفی شده بود دانلود کردم همین پیغام رو داد.احتمال می دم نشه کسپر رو هم نصب کرد.حسابی گیج شدم اگه نشد چی می شه؟!!
    اینجا رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما یه درخواست به این لینک بنویس و مشکل رو بیان کن ببین چه جوابی رو دریافت می کنی

کد:

داره خودمونی میشه The One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون نوشتم براشون ببینیم چی میگن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این کسپر اینترنت سکیوریتی هم وقت نصبش می گه باید سیستم رو Restart کنی این کار رو که می کنم دوباره همین پیغام رو میده!در ضمن تو safe mode هم نمی تونم برم ریست میشه سیستم...
    راه حل دیگه ای وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بلاخره موفق شدم اینستالر رو اجرا کنم این دفعه به مرحله writing on registry که می رسه Roll back می شه.این یکی دیگه خیلی جالبه

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

اقا یکی جوابه مارو بده
    کد:

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد زیر را در run کپی کردم ولی خطای پارامتر را درست وارد نکرده اید را نمایش می دهد
    کد:
    ولی بقیه فولدرهای سیستمی تمامآ با این دستور مخفی شدند
    به نظر شما باید چکار کنم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کد زیر را در run کپی کردم ولی خطای پارامتر را درست وارد نکرده اید را نمایش می دهد
    کد:
    ولی بقیه فولدرهای سیستمی تمامآ با این دستور مخفی شدند
    به نظر شما باید چکار کنم
    سلام
    به جای System Volume Information که من نوشتم روی پوشه System Volume Information خودتون راست کلیک کنید و بعد هم rename کنید و بعد هم کپی کنید و به جای این قرار بدید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض کمک ! قویترین ویروس اذیت کننده ای هست که توی عمرم دیده ام دارم نابود میشم کمک !

سلام دوستان یک روز توی اینترنت بودم که دیدم خود به خود موس حرکت کرد اول فکر کردم که کسی منو هک کرده بنابراین زود از اینترنت خارج شدم . اما اشتباه کردم کسی منو هک نکرده بلکه یک ویروس قوی کامپیوترم گرفته اینو مطمئن هستم . کامپیوتر من یه دونه ویروس هم نداشت و من هم فایلی از توی اینترنت دانلود نکردم و کاسپر اسکای 7 هم روی کامپیوترم نصب بود . خلاصه از اینترنت خارج شدم اومدم برم توی my computer که دیدم با کلیک بر روی my computer تما آیکون ها مثل سطل زباله و نرمافزارهام هم انتخاب میشن و فقط باید راست کلیک کنم روی my computer بعد open بزنم و تمام پوشه ها رو هم باید همینطور باز کنم و صبح روز بعد به اینترنت کانکت شدم همین که یاهو را باز کردم و خواستم با یکی از دوستان چت کنم دیدم که خود به خود براش پیغام نوشته میشه و اینتر میشه مثلا
    gladiature_roma : saddiuhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddddddddd
    و همین طوری هی براش میفرسته و دوباره موس میره اینور اونور منم باز فکر کردم کسی منو هک کرده اما اینطور نیست آخه هر ساعتی از شبانه روز که میرفتم همینطور بود . منم سریعا ویندوز رو عوض کرم اما حالا نه یاهو باز میشه نه کاسپر اسکای 7 فقط و فقط نود 32 نصب میشه که اون هم هیچی پیدا نکرد تازه پوشه نود 32 هم باز نمیشه من اسمشو عوض کردم تا باز شد و نصبش گردم ورژن نود 32 من هم 2 بود . حالا alt + ctrl +delete کار نمیکنه همچینی folder option تا باز میشه دو ثانیه بعد بسته میشه و بعضی از نرم افزار ها هم نصب نمیشن یاهو نصب شده هم اجرا نمیشه اگه میشه دوستان راهنمایی کنند من چیکار کنم و از چه آنت ویروسی استفاده کنم ممنون میشم .
    راستی بعد از اینکه ویندوز را عوض کردم دیگه موس خود به خود حرکت نمیکنه و کی بورد هم خود به خود تایپ نمیکنه !

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

احتمالا ارواح کامپیوتر شما را تسخیر کردن
    اینجوریشو ندیده بودیم
    در مورد آنتی ویروس هم کاسپر اسکای خیلی خوبه ... تعجب می کنم چرا در مورد شما این طوری شده

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

خوب این که اینقدر هام بد نیست !

شما یه برنامه خوب که لیست پروسه های باز رو تو سیستمت نشون بده رو استفاده کن مثل Process Explorer

کد:

و میتونید برای اینکه دوستان هم بهتون کمک کنند بعد از اینکه این برنامه رو اجرا کردید عکسی از صفحه بگیرید و برایمون بفرستید تا ببینیم کدوم جونوری داره سیستمتو اذیت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •