اینجا رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یه درخواست به این لینک بنویس و مشکل رو بیان کن ببین چه جوابی رو دریافت می کنی
اینجا رو ببینید
شما یه درخواست به این لینک بنویس و مشکل رو بیان کن ببین چه جوابی رو دریافت می کنی
این کسپر اینترنت سکیوریتی هم وقت نصبش می گه باید سیستم رو Restart کنی این کار رو که می کنم دوباره همین پیغام رو میده!در ضمن تو safe mode هم نمی تونم برم ریست میشه سیستم...
راه حل دیگه ای وجود نداره؟
بلاخره موفق شدم اینستالر رو اجرا کنم این دفعه به مرحله writing on registry که می رسه Roll back می شه.این یکی دیگه خیلی جالبه
اقا یکی جوابه مارو بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد زیر را در run کپی کردم ولی خطای پارامتر را درست وارد نکرده اید را نمایش می دهد
ولی بقیه فولدرهای سیستمی تمامآ با این دستور مخفی شدندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما باید چکار کنم
سلام
به جای System Volume Information که من نوشتم روی پوشه System Volume Information خودتون راست کلیک کنید و بعد هم rename کنید و بعد هم کپی کنید و به جای این قرار بدید .
سلام دوستان یک روز توی اینترنت بودم که دیدم خود به خود موس حرکت کرد اول فکر کردم که کسی منو هک کرده بنابراین زود از اینترنت خارج شدم . اما اشتباه کردم کسی منو هک نکرده بلکه یک ویروس قوی کامپیوترم گرفته اینو مطمئن هستم . کامپیوتر من یه دونه ویروس هم نداشت و من هم فایلی از توی اینترنت دانلود نکردم و کاسپر اسکای 7 هم روی کامپیوترم نصب بود . خلاصه از اینترنت خارج شدم اومدم برم توی my computer که دیدم با کلیک بر روی my computer تما آیکون ها مثل سطل زباله و نرمافزارهام هم انتخاب میشن و فقط باید راست کلیک کنم روی my computer بعد open بزنم و تمام پوشه ها رو هم باید همینطور باز کنم و صبح روز بعد به اینترنت کانکت شدم همین که یاهو را باز کردم و خواستم با یکی از دوستان چت کنم دیدم که خود به خود براش پیغام نوشته میشه و اینتر میشه مثلا
gladiature_roma : saddiuhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddddddddd
و همین طوری هی براش میفرسته و دوباره موس میره اینور اونور منم باز فکر کردم کسی منو هک کرده اما اینطور نیست آخه هر ساعتی از شبانه روز که میرفتم همینطور بود . منم سریعا ویندوز رو عوض کرم اما حالا نه یاهو باز میشه نه کاسپر اسکای 7 فقط و فقط نود 32 نصب میشه که اون هم هیچی پیدا نکرد تازه پوشه نود 32 هم باز نمیشه من اسمشو عوض کردم تا باز شد و نصبش گردم ورژن نود 32 من هم 2 بود . حالا alt + ctrl +delete کار نمیکنه همچینی folder option تا باز میشه دو ثانیه بعد بسته میشه و بعضی از نرم افزار ها هم نصب نمیشن یاهو نصب شده هم اجرا نمیشه اگه میشه دوستان راهنمایی کنند من چیکار کنم و از چه آنت ویروسی استفاده کنم ممنون میشم .
راستی بعد از اینکه ویندوز را عوض کردم دیگه موس خود به خود حرکت نمیکنه و کی بورد هم خود به خود تایپ نمیکنه !
احتمالا ارواح کامپیوتر شما را تسخیر کردن
اینجوریشو ندیده بودیم
در مورد آنتی ویروس هم کاسپر اسکای خیلی خوبه ... تعجب می کنم چرا در مورد شما این طوری شده
خوب این که اینقدر هام بد نیست !
شما یه برنامه خوب که لیست پروسه های باز رو تو سیستمت نشون بده رو استفاده کن مثل Process Explorer
و میتونید برای اینکه دوستان هم بهتون کمک کنند بعد از اینکه این برنامه رو اجرا کردید عکسی از صفحه بگیرید و برایمون بفرستید تا ببینیم کدوم جونوری داره سیستمتو اذیت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)