آقا چرا این رو توی خودِ سایت نوکیا زده 550$ ولی توی GSMArena همچنان همون 370 یورو قیمت داره؟
بالاخره از وقتی عرضه بشه چند قیمت میشه؟؟؟؟
آقا چرا این رو توی خودِ سایت نوکیا زده 550$ ولی توی GSMArena همچنان همون 370 یورو قیمت داره؟
Last edited by yoosef_st; 08-10-2010 at 13:20.
: ))
به داش امیر
حالا که دیدین دوربینش ترکونده به فلاش گیر دادین ؟![]()
نحوه باز کردن جز جز نوکیا N8
فکر کنم واسه تعمیر کارا جالب باشه... البته هنوز خیلی زود این گوشی نیاز به تعمیر داشته باشه... من که دلم نمیاد بازش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matin350; 08-10-2010 at 18:30.
آقا این N8 عجب عکس پانارومایی میندازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر یه نحوه خاصی برای گرفتن عکسهای پاناروما داره:
گفته بعد از گرفتن اولین عکس آروم دوربین رو به سمت چپ یا راست حرکت بدین... به چرخش ادامه بدین تا اینکه چی دوباره نمایش داده بشه!!! این hand یعنی چی؟
یعنی مثل همین دوربین قدیمیا باید لبه عکس قدیمی رو با جدیده مطابقت بدیم!!!
من که نفهمیدم!!! ولی فکر کنم یه جورای دیگه باشه چون عکس گرفته شده رو بدقت نگاه کردم و هیچ خط برشی دیده نمیشه.
Last edited by matin350; 08-10-2010 at 18:30.
دوست عزیز
وقتی پست یا اطلاعات کسی رو نقل قول میکنید ادب حکم میکنه
که اسم و یا آدرس اینترنتی اون شخص رو هم ذکر کنید
بهتره فرهنگ سازی رو در فضای نت از خودمون شروع کنیم
از من یا شما چیزی کم نمیشه که بنویسیم به نقل از آقای ایکس سایت ....
ولی این باعث میشه اون شخص به کار سرچ ..تحقیق ..یا ترجمه اش در دفعه های بعدی ادامه بده
و منافعش شامل حال همگی ما بشه
نه دیگه این روش ها قدیمی شده واسه پانورما گرفتن
وسط کادر یه مربع هست و وسط تصویر یه دایره با حرکت دادن گوشی این 2 بر روی هم قرار میگیرن و گوشی عکس میگیره
به همین راحتی ...به همون خوشمزگی(کپی رایت اون دستمون ان95)
همیشه قیمت پیش فروش گرونتر از قیمت نهایی محصولهآقا چرا این رو توی خودِ سایت نوکیا زده 550$ ولی توی GSMArena همچنان همون 370 یورو قیمت داره؟
Last edited by ali racer; 08-10-2010 at 21:38.
در تکمیل فرمایش جناب ali racer ترجمه اون عکس این هست :
1-دکمه دوربین در بالای گوشیتان را نگه دارید تا عکسبرداری پانوراما آغاز شود
2- وقتی علامت «دست» نمایش داده شد، دوربین را ثابت نگه دارید. در این لحظه یک عکس به طور خودکار گرفته می شود
3-بعد از اینکه اولین عکس گرفته شد، دوربین (گوشی) را آهسته به راست یا چپ بچرخانید
4-چرخاندن (حرکت دادن) را آنقدر ادامه دهید تا علامت «دست» دوباره نمایش داده شود، سپس گوشی را ثابت نگه دارید
ببخشید بقیه متن موجود نبود که کامل ترجمه بشه![]()
Last edited by soheildolatabadi; 08-10-2010 at 20:42.
چند تا عکس
حالا ببینید برد گوشی رو
اون چیپ سامسونگ همون 16 گیگ مس مموریه گوشیه
چیپ توشیبا حافظه NAND گوشیه
اون چیپ با کادر زرد رنگ چیزی نیست جز شتاب دهنده گرافیکی هیولای این گوشی
بورد کام عزیز !
تمام اجزا به روایت تصویر
![]()
اقا شما یه چاره ای بگین یه مسکنی چیزی ، این ان 8 ه داره منو با این امکاناتی که ازش میشنوم میکشه ، جدید ترین امکانی که براش امروز متوجه شدم و دیدم استفاده از همین کیبورد و ماوس های یو اس بیه خودمون با پورت یو اس بیشه این دیگه از ترکوندن هم یه مرحله رفت بالاتر شد شکافت هسته ای.
دوستان یه لینک میزارم شامل نمونه عکسهای ان 8 که البته یه اشتباهی کرده اونو با ای 9000 سامسونگ مقایسش کرده که شما به بزرگی تون ببخشین چون دوربین i9000 در اون حد و قواره ها نیس . تو سایز اصلی ببینین حال کنین . فعلا.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تابلوی که در عکس هایی که توسط نیکون گرفته شده فاصله دوربین نسبت به اشیا کمتره. واضحه که فلش باید بهتر عمل کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)