تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 674 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بالاخره امروز تصميم گرفتم دان كنم 10 دقيقه بعد دانلود تموم ميشه ميخوام تا صبح بازي كنم(به نظرتون ارزش داره تا الان بيدار موندم واسه دمو!!!!!
    نه . میخوره تو ذوقت فقط بارسا و بایرن هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داره نصب ميشه (منظورم نوع بازي هست تا صبح سرگرم ميشم يا تكراري ميشه بازي؟؟؟؟!!!!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا اکثرتون میگید 3 هفته یا 15 روز ؟؟؟ طبق قرار قبلی بازی باید 30 سپتامبر عرضه بشه. یعنی 12 روز دیگه.

من که خوندم 8 اکتبر میاد.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستش من امیدوم نا امید شد!!!
    امیدوارم به گفته ی دوستان نسخه ی اصلی درست بشه!
    و منم فیفا رو دانلود کردم و به نظرم فیفا یکم بهتره... برعکس 2010 که اصلا باهاش حال نکردم فکر کنم 11 یه جورایی دوباره داره خودشو نشون میده!
    ولی واسه اینکه توی تاپیک pes هستم باید بگم که یه سری چیزا( همونطوری که دوستان گفتن) خوب بود ولی الان باز نمیشه نظر داد!
    بادی صبر کرد نسخه ی اصلی بیاد!
    منم مثل خیلی از بچه ها از 2009 به بعد Pes بازی کردم .ولی اون زمانی که نسخه ی winnig Eleven بود حدودا 8 سال پیش من یه نسخه رو با یکی از فامیل هام توی پاریس بازی کردم و البته اون بنده خدا خیلی حال میکرد باهاش .
    ولی به جرعت میگم پیشرفت کونامی چیزی کمتر از EA نداره. و البته به گفته یکی از دوستانمون وضعیت اقتصادی Ea با کونامی زمین تا آسمون فرق داره!!!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

حذف................
    Last edited by Milad4171; 18-09-2010 at 00:36.

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

Release date(s) EU September 30, 2010
    UK October 8, 2010
    NA TBA

7. 3 کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ورژن 3.1 رو از سایت ماکروسافت گرفتم

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

سایز فایل دانلودی شما هم همینه؟

1,411,263,951 bytes
    اره منم از سرور کونامو دان کردم تاحالا 4جا نصب کردم مشکلی نداشت روی xp s3 و 7 اما xp s2 نه اما قضیه اینجاست که شما موقع استراکت مشکل داری

بالاخره امروز تصميم گرفتم دان كنم 10 دقيقه بعد دانلود تموم ميشه ميخوام تا صبح بازي كنم(به نظرتون ارزش داره تا الان بيدار موندم واسه دمو!!!!!
    عشق میکنی

من چند جا گشتم برای نوشتن انتقاد از دمو و دیدم که 12 هزار تا نظر و انتقاد اونجا هست و اینطور که بوش میاد کونامی میخاد تاریخ انتشار رو عقب بندازه البته این سایتها معتبر نبودند
    Last edited by mtx891; 18-09-2010 at 01:33.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دیگه دست به دعا شدم کونامی باگ هاشو درست کنه وگرنه با این وضع 5 هم نمیگیره . حاضریم تاریخ انتشار عقب بیفته ولی یه چیز درست و حسابی تحویلمون بدن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی ضربه ایستگاهی های 100% گل 2009 درس شده الان بعد پاس سریع میان جلوی توپ و نمیزارن بشوتی از 5 دفعه که ضربه ایستگاهی زدم فقط یکیشو تونستم با این روش گل کنم .

یه کار جالبی هم که تو نسخه دمو دیدم قرار دادن game speed برای بازیه که خاطرات بازی روی PS1 رو برام زنده کرد اونایی که میگن هیجانش کمه یه دستی به سرعت بازی بزنن . هر چند اون موقع همه کارای زیبایی مثل دریبل و استپ ها یکم مسخره می شن . چون سریع انجام میشه ولی هیجان رو زیاد می کنه .
    دوستان 2 تا سوال داشتم که چند بار پرسیدم . جواب ندادین . حداقل بگین که همچین چیزی نیست .
    چطوری میشه تیمای دیگه مثل ژاپن ( که خودم تو یکی از عکسای تاپیک دیدم ) رو آورد . پچی چیزی داره ؟ اگه داره محبت کنین لینکش رو بدین .
    مود excellent برای بازیکنا رو نمیشه با دستکاری درستش کرد یا نرم افزاری واسش نیست ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من از ديشب چند باري بارسا -مونيخ زدم خيلي واسم جالب بود چون سبكش با 2010 كاملا فرق ميكنه،بازي اول هر كاري كردم نتونستم حتي 1گل بزنم(شايد من بازيباز نيستم) ولي خيالم راحته كه 1سالي ميتونم خودمو سرگرم كنم (فكر نكنم بازي واستون تكراري شه)در كل بازي خيلي بهتر شده فقط چند مشكل داره
    1-داوري خيلي اذيت ميكنه كافيه يه تنه بزني بعد ميشه خطا
    2-بازيكنا بيش از اندازه ميمونن تو آفسايد
    3-دروازه باني بهتر شده ولي زيادي با دفاع هاي خودي قاطي ميكنه
    4-شوت ها خيلي دقت مي خواد و بيشتر بيرون از چارچوبه...
    5-بازيكنان دفاع حريف حتي در topPlayer به محض احساس خطر توپ رو به اوت ميزنند كه رو اعصابه و هيجان بازيرو كم ميكنه .
    بقيه بازي عالي هست محاسن بازيو نگفتم چون بيشتر دوستان به اين نكته اشاره كردن.(فقط يه مساله اين صداي مربي كه ميگيد 1بار بيشتر نشنيدم)

11. 2 کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب اینم از نقد من که حدود 20 ساعت کامل بازی کردم
    سبک بازی بدون شک عوض شده و دیگه خبری از حملات همه جانبه به داخل محوطه جریمه نیست
    مهم ترین این تغییرات در دریبل هاست که فینت ها و حرکات نمایشی شکل دیگه ای به خودش گرفته و باید تنظیمشون کنی به دلخواه و بعد ازشون استفاده کنی
    نمیخوام از خوبی ها بگم مثل همیشه بازی پر هیجان و زیباییه اما مشکلات :

- یه بار میخواستم ایستگاهی بزنم داور ایستاده درست جلوی دیوار دفاعی !
    - دوربین فوق العاده مزخرف حرفمو ثابت می کنم - کامپیوتر میخواد کرنر بزنه اون که نیازی به دیدنه محوطه جریمه نداره حساب و کتاب می کنه و کرنر میزنه من بدبخت باید بازیکنامو بچینم این ور اون ور ببرمشون اما مگه این دوربین میذاره دوربین موقع کرنر زدن فقط همون بازیکنی که میخواد کرنر بزنه رو زوم می کنه و نشون میده
    از روی رادارم نمیشه دقیق تنظیم کرد محل جایگیری بازیکنارو من نمیدونم اون نابغه ای که این دوربینو درست کرده فکر اینجارو نکرده یعنی (امیدوارم در نسخه نهایی درست بشه و یا حداقل بشه این دوربین کذایی رو دیس ابل کرد)
    این مشکل دوربین یکی دوتا که نیست پش محوطه هستی با هزار امید و آرزو و اندازه گیری شوت می کنی بخاطر زاویه دوربین شوت کج میره به بیرون اما حالا میای در موقعیتی که اصلا فکرشم نمی کنی گل میزنی و توپ میره تو گل
    من به شخصه از این نوع گل ها بدم میاد یه جوری انگار خودم نزدم این گلارو
    مشکل بعدی آفسایده به خدا نمیدونم چی بگم بازیکن من با بازیکن حریف دقیقا رو یه خطه اصلا بدنشم جلوتر نیست این میاد آفساید می گیره
    داوری باز بهتر شده اما بازم مشکلاتی داره اما وای دروازه بانا :
    این دروازه بانا حیثیت این بازی رو به باد میدن
    من داشتم بایرن بارسا بازی می کنه این ابراهیموویچ ضربه سر زد خیلی خیلی آروم بود دروازه بان میخواست توپو بگیره بجاش پاش رو گرفت ! توپ رفت تو گل
    یعنی خیلی خیلی ساده بود گرفتن این توپ البته من فقط والدز و بات رو دیدم که مال بارسا و بایرن بودن امیدوارم تو نسخه نهایی بقیه دروازه بانا بهتر باشن و اینقدر کلاس بازی رو پایین نیارن

13. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •