یادمه شما از من دیرتر گرفتی
فول پک یا هاف پک؟
یادمه شما از من دیرتر گرفتی
فول پک یا هاف پک؟
سلام
دوستان
این گوشی فارسی ساپورت میکنه؟ نصب برناتمه هاش راحت هست؟
قیمت بدون گارانتیش الان چقدر هست و این فول پیج و غیر فول فرقش چیه؟
با تشکر
سلام.
فارسی رو به صورت اولیه نداره.باید گوشی روت بشه (یجور دستکاری سیستم) که بشه فونت فارسی رو روی گوشی ریخت.
اون موقع باز نوشته ها با گذاشتن عدد یکم بهم میریزه و نوشته های فارسی هم از چپ به راست نوشته میشه.
نصب برنامه مثل آب خوردن.
قیمت بدون گارانتی بسته به محتویات پک از 400 و خورده ای هست به بالا
شاید منم تو کار گوشی هستم که دارم اینجا فک میزنم!!اصلا میدونی من توی کار گوشی هستم یا نیستم!؟
اصلا چه ربطی داشت؟! اولا که گفتم
یعنی شوخی!! یعنی یه چیزی گفتم بخندیم دور هم...کلاه گذاشتن عزیز!!!
مثلا چه چیز ریزی؟!!حالا چون برای چیزای ریز سرتون رو کلا میزارن دلیل نمیشه که فکر کنید بقیه هم اینطورن!
مثلا اینکه بیان هندزفریی که تو جعبه ی گوشی رو وردارن و 100 تومن ارزون تر بدن دستت و بگن این هالف پکه و فولش 100 گرون تره؟!! و بعدش اون پولو بابتش بدی؟!!نه عزیز اینجا سلیمانیه بغل گوشمونه!!!زیاد تهران برو نیستیم واسه خرید یه گوشی که کلی با علائدینی ها سروکله بزنیم که بعد از نیم ساعت جرو بحث بگه اقا اگه این گوشی گلکسی روش برنامه ها رو نصب نکنم کار نمیکنه!
خوب من الان هم نمیدونم ایکس تن وجود داره!! ولی واقعا برام جالبه که شما که اینکاره ای به قول خودت،برا یه گوشی 600 دلاری،تقریبا 800 تومن پول داده باشی...بعد هم فکر کنم شما اون موقع نمیدونستی X10 وجود داره چون اون موقع قیمتش همین بود...
اصلا چه بحثیه؟! گرفتی؟ مبارکت باشه!! به همین سادگی...از این نظر برام جالب بود که من خودم اولین باری که گرفتمش،600 گرفتم اونم فول!
اپدیت بعدی کی میاد؟مولتی تاچ هم هست؟
مثل اینکه توی باغ نیستیا!
یکی از کاربران گفت من گوشیم رو بالای 600 خریدم...
نکنه شما توی انگلیس زندگی میکنی؟!
اگر اینطوره پس هرکسی بهت گفت من لکسوس ES ایران خریدم 98 میلیون میخندی میگی جالبه برام چون ماشین 40میلیونی رو اینقدر خریدی!
داداش اینجا ایرانه...
بعد هم صفحات اول تاپیک رو ببینی از قیمتش توی ایران متوجه میشی
مولتی که نه ولی دابل تاپ میاد.قرار هست حد اکثر تا 2 ماه دیگه بیاد.توی این مدت هم ریلیزهای داره ولی نهایی نیستن.
دعوا نکنین دعوا نکنین
....
امروز قیمت جدید گرفتم قیمت روز شیراز گوشی XPERIA X10 مشکی 400 هزار تومان
فول پکیج 460 هزار تومان
و دیگر هیچ![]()
باشه شما بردیمثل اینکه توی باغ نیستیا!
یکی از کاربران گفت من گوشیم رو بالای 600 خریدم...
نکنه شما توی انگلیس زندگی میکنی؟!
اگر اینطوره پس هرکسی بهت گفت من لکسوس ES ایران خریدم 98 میلیون میخندی میگی جالبه برام چون ماشین 40میلیونی رو اینقدر خریدی!
داداش اینجا ایرانه...
بعد هم صفحات اول تاپیک رو ببینی از قیمتش توی ایران متوجه میشیلطفا تاپیک رو بهم نریز....یه چی گفتی،یه چی گفتم!! یه چی گفتی 2-1 به نفع تو ول کن دیگه که خودت هم نمیدونی چی میگی!!
البته فک و فامیل های ما همه سوار الاق و اینا میشن و این اگزوزی که شما میگی رو سوار نمیشه این دورو برا کسی...اگر اینطوره پس هرکسی بهت گفت من لکسوس ES ایران خریدم 98 میلیون میخندی میگی جالبه برام چون ماشین 40میلیونی رو اینقدر خریدی!
آره من لکسوس سوار میشم
مشخصات میخوای بگو تا بهت بدم.اصلا بیا باهم یک دور میزنیم
senaps جان ول کنید این حرفهارو.شما بیا به این فکر کنیم که آپدیت 2.2 براش میاد
حامد هم باماست
آقا من یک خبر خوندم که ۀپدیت بالاتر از 2.1 برای اکسپریا سری قدیم نمیاد فقط مولتی تاچ اضافه میشه
کسی تایید میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)