ممنون
یا میرم دنبال g51 اگه نشد همون n61 میگرم
ولی از اپل یعیده
ممنون
یا میرم دنبال g51 اگه نشد همون n61 میگرم
ولی از اپل یعیده
آقا امید ، تو پست های قدیمیتر ، یه جا بحث موس همراه مک بوک بود
که شما مایتی موس رو ترجیح داده بودید به مجیک موس ، به این دلیل که دو کلید برنامه ریزی داره ، درسته ؟ گفتید خودتونم استفاده میکنید
پیشنهادتون برای خرید هنوزم همون مایتی موسه ؟ قیمتش به نسبت مجیک چه جوریه
سلام به دوستان اپلی خودم
توی صفحه 13 خوندو که یکی پرسیده بود:
2 - براي حروف فارسي ميشه كيبورد رو به صورت كيبورد ويندوز تنظيم كرد؟
جناب M24 فرموده بودن:
خیر!البته عادت میکنید!
سئوال من اینه که اگه Win نصب بشه باز هم کیبورد فارسی با کیبوردهای معمولی متفاوته؟
راستی یه پیشنهاد هم داشتم:
اگه امکان داره یه نظر سنجی راجع به فروشنده ها تو سایت بذارین تا هر کی مثل من Dial up داره و نمی تونه تمام صفحات رو بخونه از همون اول بدونه سراغ کجا بره...( البته من بیچاره همه اش رو خوندم)
سلام دوست عزیز
طرح خوبیه.
ولی فکر کنم به نوعی تبلیغ بشه ، هر چند نیت این نباشه.
با توجه به این موضوع که : گویا تبلیغات ممنوع هست.
ولی باز هم میگم طرح خوبیه و کاربر ها از سردرگمی و پریشانی برای انتخاب یک فروشگاه خوب و مطمئمن ، رهایی پیدا می کنن.
ببینید ، دوست من ، الان هم مایتی ، و هم مجیک ، جلوی من ه ،
بازم مایتی رو ترجیه میدم ، چون علاوه بر دو کلید قابل برنامه ریزی ، حالت ارگونومیک داره! و راحت تو دست جا میشه!
اما ، هیچ وقت نگفتم مجیک بدرد نمی خوره! اگر بدرد نمی خورد که نمی خریدمش !
موفق باشید ،
امید
من ، گفتم شاید راهی پیدا کنم که بتونم کاری کنم شما ویندوز رو فراموش کنی!
سه مدل چینش حروف برای زبان فارسی در مک داریم ، که چینش یکی همون چینش ویندوزه!
پس نگران این موضوع نباشید!
مسلما ، خیر ،سئوال من اینه که اگه Win نصب بشه باز هم کیبورد فارسی با کیبوردهای معمولی متفاوته؟
راستش رو بخواهید ، همین که ما اسم الماس ، نقش و... رو میاریم خلاف قوانین هست ، و خود من هم به همین دلیل اخطار گرفتم!راستی یه پیشنهاد هم داشتم:
اگه امکان داره یه نظر سنجی راجع به فروشنده ها تو سایت بذارین تا هر کی مثل من Dial up داره و نمی تونه تمام صفحات رو بخونه از همون اول بدونه سراغ کجا بره...( البته من بیچاره همه اش رو خوندم)
متاسفانه امکان چنین کاری نیست!
موفق باشید ،
امید
با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،
هرچند که نمی خواستم اینجا مباحث میدیکال بنویسم که بعدا بعضی از دوستان یه سری حرف ها رو بزنند اما خوب ترجیح دادم یک سری نکته رو در مورد مجیک ماوس بنویسم:
۱- ارتفاع این موس کم است و در دراز مدت منجر به آرتروز و استوآرتریت مفصل های استخوان لونیت در مچ دست می شود (این نکته رو جدی بگیرید!)
۲- به دلیل اینکه برای کار با این موس به صورت سریع اغلب نیاز به نگه داشتن ماوس با دو انگشت شست و کوچک است در دراز مدت عضلات ساعد شدیدا خسته شده کاربر مجبور می شود کمی ماوس را رها کند این مساله در تاچ پدهای نوتبوک ها به دلیل قرار گرفتن دست بر روی سطح میز کار که اغلب کاربران اینگونه هستند تا حد زیادی منتفی است
۳- بدلیل تماس مداوم پوست پایین مچ دست با سطح میز کار اغلب پس از چند ماه پوست این منطقه بشدت ضخیم شده و فرد را در خطر ابتلا به ضایعات پیش بدخیم پوست قرار می دهد سطح تماس مچ دست در مجیک کاوس با میز کار ۴ برابر سطح مذکور در مایتی ماوس است
۴- در افرادیکه هورمون های اپی نفرین و نوراپی نفرین یا کورتیزول آنها بالاست یا افرادی که در شرایط پراسترس دچار لرزش می شوند یا مبتلایان به پارکینسون یا مالتیپل اسکلروزیس (که اکنون در تهران بسیار شایع است) کار کردن با این ماوس بسیار زجر آور است زیرا دست این افراد لرزش داشته و دایما در کار با ماوس و مخصوصا اسکرول کردن دچار مشکل می شوند
۵- در فراخوانی که ما در بیمارستان امام تهران برای کاربران این ماوس دادیم از ۶۱ کاربر ۴ نفر بر اثر استفاده از این ماوس به سندرم تونل کارپال در مچ دست مبتلا شده بودند که در نهایت مجبور به عمل جراحی ۳ نفر شدیم تا عصب مدین این افراد را آزاد کنیم از این ۳ نفر دو نفر سن زیر ۳۵ سال داشتند و هیچ ریسک فاکتور خانوادگی و محیطی برای ابتلا به این سندرم را نداشتند
۶- این ماوس در حرکت حدود دو دهم ثانیه از تصویرش در سیستم عامل عقب است و این موضوع مغز را بسیار آزار می دهد بطوریکه از ۶۱ نفو فوق ۹ نفر سردرد پس از ۴ ساعت کار با این ماوس را ذکر کرده اند، همچنین این تاخیر حرکتی منجر به ناهماهنگی دو چشم در دنبال کردن ماوس در تصویر شده و ممکن است (هنوز بررسی ما کار برای دادن این نظر زیاد دارد) در دراز مدت (حداقل پس از دو سال که البته از عمر این ماوس هنوز یک سال هم نمی گذرد) منجر به نیستاگموس چشم ها شود و نیز پس از بالای ۵ سال به ماکولای چشم آسیب برساند این اثر با استفاده ی ۵ ساله از حشیش یا اکستازی در ایجاد نیستاگموس قابل مقایسه است!
این محصول معایب بسیار زیادی دارد و من نمیدونم که اپل چه جوری از لحاظ ارگونومیک روی این محصول مانور می کنه خوب این هم از دروغ های دیگه ی اپل هستش!
این ماوس از لحاظ ظاهری بسیار زیباست و برای زدن مخ دوستان مونث کاربرد بالایی داره (دقیقا عین آیفون ۴!) اما هر چیزی که اپل بسازد رو ما نمی گیم عالیه ما محصول رو در بوته ی آزمایش می گذاریم و بررسی می کنیم و اگه خوب بود به همه توصیه می کنیمش و اگه بد بود هم می گیم نخرند انتخاب هم با خودتونه ما که دوست داریم مچ دست عمل کنیم پول بگیریم باقیش با خودتون!
نویسنده : دوست خوبم ، javadkh65 در ایرماگ
موفق باشید ،
امید
بازم مرسي
فقط آدرس رو بهم نگفتين
مثلا مجتمع پايتخت خوبه؟
تو پروفایلتون جواب میدم!
چون یه جورایی ، خلاف قوانین ه!
موفق باشید ،
امید
سلام قیمت mc 373 mc372 الان چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)