اوه خب زودتر میگفتی یادم نبود.. این تنظیمات رو باید توی فایرفاکس یا هر مرورگری که داری انجام بدی ، یعنی باید پورت و سرور تعریف کنی تا با اون برنامه مچ بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اوه خب زودتر میگفتی یادم نبود.. این تنظیمات رو باید توی فایرفاکس یا هر مرورگری که داری انجام بدی ، یعنی باید پورت و سرور تعریف کنی تا با اون برنامه مچ بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
لینک دی ال این بووووووووووق رو بده![]()
Last edited by ho3in0861; 07-03-2013 at 13:28.
بچه ها هرکی لینک خواست فقط از طریق پیام خصوصی بهم خبر بدین ، برای اینجا دردسر ساز میشه.. پستهاتونم که حاوی کلمه های اینطوری هست ویرایش کنید.
مرسی
l2tp هم به فنا رفت.!![]()
یه سوال، خانم بهاره از کجا میتوانه تغییر تعرفه بده؟ من واسش پخ زدم اما هنوز نیومده.
یه چیز دیگه، این نامحدودا باید پیش پرداخت بدی اگه اینترنتی تغییر تعرفه بدی چی؟ میخوام اگه بشه اینطوری نامحدودش کنم تا اگه بد بود دست کم پوله به فنا نرفته باشه.
در ضمن الان گذرگاه 512 گرفتم دست کم سرعتش روی 60 ثابته نه کم میشه و نه زیاد.
مونم میخواملینک دی ال این بووووووووووق رو بده![]()
چه طرحی رو میخوای انتخاب کنی؟
به نظرم 256 نامحدود از بقیه به صرفه تر باشه
تعرفه های نامحدود کجاست؟ توی سایتش هیچی که در موردش نزده؟ کسی نامحدود گرفته؟ بدرد میخوره یا کلاه برداریه؟ چون قبلا خودم از این مبین نت دومگ نثلا نامحدود گرفته بودم سرعت دانلودش حداکثر 16 بود.فک کنم نامحدود اینا هم اینطوری باشهاگر احیانا کسی نامحدود گرفته وضعیت سرعتشو بگه
![]()
طرح های نامحدود ویژه نوروز هست و فکر نکنم مدت زیادی پابرجا باشه!
میگن سرعت نامحدود خیلی بالاسیکی بگیره بگه سرعتش بالاس یا نه!؟
یکی بگیره دیگه منتظریم
جدا از شوخی میگم واقعا تا حالا کسی نگرفته؟ تو فک و فامیلا چی؟ عجبا
خدا خیرشون نده که یه کاری کردن نمیشه بهشون اعتماد کرد...
شماره دوستمون crazyrobot که قابل تغییر نبود نمیدونم چرا ارور میداد !
خودم فکر می کنم که طرح های نامحدود درسته وارد سیستم شده ولی هنوز فعال نشده احتمالآ جز طرح های تشویقی نوروزی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)