سلام. مشخص نیست که پوشش وایمکس ایرانسل کی سراسری می شه و فقط اون 7 تا شهر نیستن؟!
سلام. مشخص نیست که پوشش وایمکس ایرانسل کی سراسری می شه و فقط اون 7 تا شهر نیستن؟!
این پشتیبانی ایرانسل هم گندش رو در آورده
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن !!
الان دقیقا 5 روز هست که دارم بهشون زنگ میزنم و تقریبا 25-30 بار تماس گرفتم و هر دفعه حدود 10 دقیقه پشت خط موندم ولی تماس رو جواب نمیدن
تا حالا هیچ شرکتی ندیدم که انقدر پشتیبانی مزخرف و بیخودی داشته باشه. البته این که دیگه اصلا پشتیبانی نداره که بخوایم در موردش قضاوت کنیم.
واقعا جای تاسف داره. فقط تو پول گرفتن سریع هستن و تو پاسخگویی که ر...دن
شما تونستین باهاشون تماس بگیرین؟
الان حدود 1هفته ست که پینگم 3 برابر شده و اعصابمو خورد کرده و کس جوابگو نیست.
آره منم امروز هر چی زنگ می زنم کسی جوابگو نیست
یعنی چی؟! مشکلش چیه؟!الان حدود 1هفته ست که پینگم 3 برابر شده و اعصابمو خورد کرده و کس جوابگو نیست.
منم نمیدونم مشکلش چیه
من تو پونکم. تا یه هفته پیش آنتنم رو 3 بود الان یه هفته اس آنتنم شده 5 و این خوبه ولی از همون موقع پینگم 3 برابر شده .
اتفاقا من پینگ پایین رو خیلی لازم دارم. ترجیح میدم آنتنم به 2 برسه ولی پینگم پایین باشه.
الان که از cmd پینگ رو (4.2.2.4) چک میکنم حدود 300-350 نشون میده
اقا این مودم usb ها رو هر جایی می شه برد؟
یعنی با این حساب از لحاظ مکانی دیگه محدودیتی برای دسترسی به نت وجود نداره!
ولی اینجوری که دوستان می گن استفاده wi-fi بیشتره.
من يه سوالي داشتم
بهترين پينگ براي ايرانسل چقدر بايد باشه ؟؟؟
چون براي من طبق عكس زير پينگم 245 تا 301 هست
فقط ميخوام بدونم حداقلش چقدر هست (فقط براي ايرانسل لطفا ماله كشورهاي خارجي رو نگين)
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 05-01-2011 at 13:13.
سلام
من یک ماه اینترنت مبین نت داشتم
الان می خوام باز شارژ کنمش ولی قبلش می خوام یه ایرانسل هم تست کنم ببینم خوب می گیره یا نه
می شه یکی فرکانس های ایرانسل رو بده من تو مودم مبین نتم ست کنم ببینم چطور انتن می ده
ممنون
من طرفاي شهرآرا ستارخان هستم
زير 100 ديگه خيلي رويايه يه خورده بايد بكشي بالاتر
فكر كنم حداقل پينگ ايرانسل 200 به بالا باشه
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
چطوري ميخواي تست كني سيگنال رو (مگه رسيوره)
اگه بخواي از مودم مبين نت براي ايرانسل استفاده كني يا حداقل تست كني بايد مك مودم رجيستر كنن
همينجوري نيست كه
Last edited by ata.royalfalcon; 05-01-2011 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)