بازی بدی نبود ولی به قدری باگ داشت که دو هفته فقط دنبال پچ هاش بودم![]()
بازی بدی نبود ولی به قدری باگ داشت که دو هفته فقط دنبال پچ هاش بودم![]()
سلام
واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم...بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکنش کلیک می کنم که اجرا شه می خاد به اینترنت وصل شه...وقتیم که وصل می شم یه چیزی میا که نوشته Updating luncher میذارم کامل که شد(حدود 20 دقیقه) بعدش هیچ اتفاقی نمیفته!!!
دوباره روی آیکن بازی کلیک می کنم و دوباره همون قضیه تکرار می شه...
کمکککککککککککککککککککککک!! !!!!![]()
بیخیال رفیق ! اونا باگ نیست ! اونایی هم که ما 2 هفته دنبالش بودیم پچ نیود !!!!
ما چون می خواستیم از نسخه کپی استفاده کنیم باید بازی رو کرک می کردیم و به خاطر قفل بدجور این بازی ( فکر کنم drm بود ) به دردسر افتادیم ! همین !:d:d
و الا نسخه اصلی باگ نداشته !!!
باید آخرین کرک بازی رو دانلود و کپی کنید ! ( فکر می کنم در صفحه های قبل موجود باشه ! چون این بحث واسه پارسال همین موقع ها بود !!!!! :d:d یادش به خیر هرروز یه کرک می یومد و یه در رو باز می کرد !!! دوباره یه ساعت می رفتی می رسیدی به یه در دیگه و .... !!!!!! :d:d:d )سلام
واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم...بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکنش کلیک می کنم که اجرا شه می خاد به اینترنت وصل شه...وقتیم که وصل می شم یه چیزی میا که نوشته Updating luncher میذارم کامل که شد(حدود 20 دقیقه) بعدش هیچ اتفاقی نمیفته!!!
دوباره روی آیکن بازی کلیک می کنم و دوباره همون قضیه تکرار می شه...
کمکککککککککککککککککککککک!! !!!!
یا حق
سلام
یه مشکل دیگه...تو یه قسمت بازی من از یه در رد می شم و بعد از در کشته می شم(در از اول باز است) اما بعد از لود شدن دوباره بازی در بسته!!! و من تو ارتفاع قرار دارم...یعنی هیچ کاری نمی تونم بکنم...راهی هس که بتونم به چک پوینت های قبلی دسترسی داشته باشم؟؟؟؟
ببخشید تو extras بازی به جز کاراکتر پرنس کاراکتر ezio هم بود.اما قفل بود چطوری می تونم بازش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا منم یه همچین مشکلی داشتم ولی یادم نی چطور رد شد. فک کنم مورد از کرکش بود!!
منم یه همچین مشکلایی داشتم. تا جایی که یادمه کرک جدید ریختم . بعدش باید بازی رو از اول بری که درست شه.سلام
یه مشکل دیگه...تو یه قسمت بازی من از یه در رد می شم و بعد از در کشته می شم(در از اول باز است) اما بعد از لود شدن دوباره بازی در بسته!!! و من تو ارتفاع قرار دارم...یعنی هیچ کاری نمی تونم بکنم...راهی هس که بتونم به چک پوینت های قبلی دسترسی داشته باشم؟؟؟؟
زمانی که من بازی رو تموم کردم( بعد از رفع مشکل) = نصف روز
اوه اوه...!یعنی حتما باید از اول برم؟
شما اگه نسخه PS3 رو هم که ما بازی کردیم بازی کنی به همین مشکلات و باگ ها بر میخوری البته یه خورده کمتر ولی کلا اذیت کنندس دیگه باگ وسط بازی.................
سلام
دوستان اینجا چیکار کنم ؟
داخل بازی این جهتی رو که باید بچرخونی(همین که تو عکس آتیش روشه) نیست!
کرک رو هم عوض کردم ولی فایده ای تداشت!
Last edited by amir190d; 04-08-2011 at 00:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)