تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 1049 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین دوست عزیز بستگی به استفاده شما از آمپلی فایر داره.اگر فقط می خواید به عنوان یه دستگاه مبدل و جهت اتصال ورودی خروجی ها استفاده کنید خب یه مدل ارزون بگیر و زیاد هزینه نکن.
    اما
    موارد دیگه خیلی مهم هستند مثلا آیا upscaling هم برای شما مهم هست یا نه.آیا پشتیبانی از فرمت صدای DTS-HD و Dolby True Hd برای شما مهم هست.آیا در آینده که می خواید بلندگو براش تهیه کنید می خواید بلندگوهایی تو چه سطح و چه قیمتی براش تهیه کنید.چند کاناله بودن مهم هست و ....
    بهرحال باید مصرف شما دقیقا مشخص بشه.وگرنه اگه اینجور موارد برای شما مهم نیست زیاد نمی خواد هزینه کنی.یه آمپ 300 تومنی بگیر و صرفه جویی کن.
    سلام . ممنون از راهنماییتون . راستش upscaling هم برام مهم هستش و حدود یک سال دیگه هم بدم نمیاد براش باند و اسپیکر تهییه کنم (فعلا اونقدر بودجه ندارم) و تعداد کانالشم هم برام 5.1 کافیه که بتونم یک سینمای خانگی با کیفیت خوب هم داشته باشم .بعدا هم همین حدود 400 500 تومن میخوام براش اسپیکر بگیرم . در مورد DTS-HD و DOLBY TRUE HD فکر کنم که باید از دیسک های بلوری استفاده کرد و DVD های معمولی فکر نکنم این فرمت ها رو داشته باشند .راستش در مورد این 2 تا فرمت صوتی خیلی اطلاعاتی ندارم . اما خوب اگه این فرمت ها رو هم ساپورت و پشتیبانی کنه که خوب چه بهتر . من تا حدود 400 و ماکزیمم 500 تومن میخوام هزینه کنم و خوب هرچه امکاناتش بیشتر باشه برام بهتره چون در آینده میتونم ازش استفاده کنم . من همیشه پست های شما رو میخونم و خیلی از اطلاعات کامل و جامع و راهنمایی هایی که به دوستان میکنید استفاده میکنم و ممنون میشم در این مورد هم منو راهنمایی کنید . تو این هفته میخوام بخرم آمپ رو و نظر خودم بیشر روی pioneer vsx 819 هستش . 919 هم خوبه اما خوب حدود 100 تومن تفاوت قیمتشه و نمیدونم ارزشش رو داره که 100 تومن اضافه بدم یا همون 819 برام مناسبه ؟
    باند هایی هم که فعلا دارم SONY SS-L2 carbon speaker system هستش که قدرت و صدای خوبی داره با اینکه قدیمیه . impedance 8 ohm و قدرت هر کدومشم 50 وات هستش . نمیدونم میتونم تا 1 سال دیگه که باند بخرم همینارو به این آمپهای جدید وصل کنم یا نه ؟ باید بگردم و کاتالوگشو پیدا کنم و براتون اینجا بزارم تا بهتر مشخصاتشو بدونید . چون تو اینترنت سرچ کردم چون قدیمیه چیزی پیدا نکردم ازش .باند های خوبی هستش و زمان خودش یجورایی حرفه ای بوده و قد و هیکل خوبی هم داره . باکسش هم چوبی هست . ممنون میشم از نظراتتون تو انتخاب آمپ استفاده کنم

2. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوتا برند مختلف هستند.
    خیلی که نه ولی کمی سرتر هستند.
    شما هر چقدر پول بدید همونقدر آش می خورید.اگر دوستتون می تونه دو تومن هزینه کنه مطمئنا می تونه سیستمی بهتر از RS70 تهیه کنه.
    آخه بعضی وقتا به اندازه ی پولت آش گیرت نمیاد ، یعنی پول خوب میدی ولی اون آشی که می خوای گیرت نمیاد.
    شما با دو تومن چی پسشنهاد میدی؟

من از يك منبع آگاه در مورد بلندگوي Monitor Audio سوال كردم و ايشون گفتند اصلا بلندگوي خوبي نيست! در مدل هاي اصل انگليس هم آنچنان حرفي براي گفتن نداره!
    و گفتند در اجراي صداي فيلم در حجم بالا به شدت آسيب پذير هست.
    مرسی. پس بهتره بی خیال این سیستم ها بشم.

به نظر من با قيمت سيستمهايي كه نمايندگي پايونير با اسپيكرهاي Moinitor Audio ست كرده، ميشه انتخابهاي بهتري داشت. . من شنيدم كه اسپيكرهاش تفكيك صداي خوبي دارند، ولي در مورد توان و حجم صداي آنها اطلاعاتي ندارم. خود فروشنده يكبار كه من براي تست سيستمهاي مختلفش به نمايندگيش رفته بودم، يك ست رسيور پايونير 1019 و اسپيكرهاي Monitor Audio رو كه حدود 1700000 تومان بود ، فقط براي فيلم ديدن پيشنهاد ميداد و ميگفت كه براي پارتي و مهموني با صداي بلند نميتونه بكار بره .
    به هر حال با توجه به قيمتشون كه بيش از دو برابر Rs70 هست قابل مقايسه با هم نيستند
    ممنون، اگه درست یادم مونده باشه فکر کنم شما هم یه سیستم برای خودت جمع کردی، شما ازش راضی هستی؟ یه چیزی مثل سیستم شما خوبه؟ از ست های پایونیر سرتره؟ کمبودی از نظر کیفیت و حجم صدا احساس میکنید؟

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز بعد از مدتی رفتم سمت جمهوری برای یکی از بچه ها سینما خانگی بگیریم خیلی نمی خواست هزینه کنه ولی به هر حال فرصتی شد که ببینم چی جدید اومده و چه خبره. کلاً یه مقدار ناامید شدم خبری از JBL و INFINITI و حتی یاماها نبود هیچ مدلی ازشون پیدا نکردم! می گفتن دیگه وارد نمی شه و از این صحبتها نمی دونم چرا باید این جوری باشه و چند وقت قبل از این هم بود که گفته شد B&W و Tannoy و چند تا مارک دیگه هم دیگه نمی یاد. همین چند تا چیزی هم که اومده ممکنه فردا دیگه نباشه!
    مسئله ناراحت کننده دیگه هم افزایش قیمت هاست مثلاً جامو 606 که من 780 گرفته بودم و مدتها همین قیمت بود الان شده850 و ساب هم که 250 بود بالای 300 ان شا الله که وضع بهتر بشه.
    ولی خوب خالی از لطف نبود و تونستم چند تا چیز جدید رو تست کنم یه ست از Polk Audio و Paradigm و همچنین جامو 426 و چند تا چیز دیگه بعداً سر وقت در موردشون می نویسم.

5. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام . ممنون از راهنماییتون . راستش upscaling هم برام مهم هستش و حدود یک سال دیگه هم بدم نمیاد براش باند و اسپیکر تهییه کنم (فعلا اونقدر بودجه ندارم) و تعداد کانالشم هم برام 5.1 کافیه که بتونم یک سینمای خانگی با کیفیت خوب هم داشته باشم .بعدا هم همین حدود 400 500 تومن میخوام براش اسپیکر بگیرم . در مورد DTS-HD و DOLBY TRUE HD فکر کنم که باید از دیسک های بلوری استفاده کرد و DVD های معمولی فکر نکنم این فرمت ها رو داشته باشند .راستش در مورد این 2 تا فرمت صوتی خیلی اطلاعاتی ندارم . اما خوب اگه این فرمت ها رو هم ساپورت و پشتیبانی کنه که خوب چه بهتر . من تا حدود 400 و ماکزیمم 500 تومن میخوام هزینه کنم و خوب هرچه امکاناتش بیشتر باشه برام بهتره چون در آینده میتونم ازش استفاده کنم . من همیشه پست های شما رو میخونم و خیلی از اطلاعات کامل و جامع و راهنمایی هایی که به دوستان میکنید استفاده میکنم و ممنون میشم در این مورد هم منو راهنمایی کنید . تو این هفته میخوام بخرم آمپ رو و نظر خودم بیشر روی pioneer vsx 819 هستش . 919 هم خوبه اما خوب حدود 100 تومن تفاوت قیمتشه و نمیدونم ارزشش رو داره که 100 تومن اضافه بدم یا همون 819 برام مناسبه ؟
    باند هایی هم که فعلا دارم SONY SS-L2 carbon speaker system هستش که قدرت و صدای خوبی داره با اینکه قدیمیه . impedance 8 ohm و قدرت هر کدومشم 50 وات هستش . نمیدونم میتونم تا 1 سال دیگه که باند بخرم همینارو به این آمپهای جدید وصل کنم یا نه ؟ باید بگردم و کاتالوگشو پیدا کنم و براتون اینجا بزارم تا بهتر مشخصاتشو بدونید . چون تو اینترنت سرچ کردم چون قدیمیه چیزی پیدا نکردم ازش .باند های خوبی هستش و زمان خودش یجورایی حرفه ای بوده و قد و هیکل خوبی هم داره . باکسش هم چوبی هست . ممنون میشم از نظراتتون تو انتخاب آمپ استفاده کنم
    اگر upscaling براتون مهمه باید برید سراغ مدل 1019 پایونیر که قیمتش حدودا 580 تومنه ولی بهترین upscaling تو کلاس و قیمت خودش رو داره و یا بگردید ببینید مدل 920 پایونیر وارد شده یا نه،گویا مدل 920 برخلاف مدل سال قبل خود یعنی 919 دارای قابلیت upscaling هست.
    اگر نمی تونید تا این مقدار هزینه کنید باید قید upscaling رو بزنید و سراغ yamaha v465 برید و اگه این مدل یاماها گیرتون نیومد مدل 819 پایونیر رو بگیرید.

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

آخه بعضی وقتا به اندازه ی پولت آش گیرت نمیاد ، یعنی پول خوب میدی ولی اون آشی که می خوای گیرت نمیاد.

با دو تومن سیستمی که داریوش جمع کرده رو بگیر.
    بلندگو jamo 606
    ----- onkyo 608
    پلیر هم با توجه به نیازت می تونی تهیه کنی.هم بلوری می تونی تهیه کنی و هم دی وی دی پلیر.

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

به نظر من با قيمت سيستمهايي كه نمايندگي پايونير با اسپيكرهاي Moinitor Audio ست كرده، ميشه انتخابهاي بهتري داشت. . من شنيدم كه اسپيكرهاش تفكيك صداي خوبي دارند، ولي در مورد توان و حجم صداي آنها اطلاعاتي ندارم. خود فروشنده يكبار كه من براي تست سيستمهاي مختلفش به نمايندگيش رفته بودم، يك ست رسيور پايونير 1019 و اسپيكرهاي Monitor Audio رو كه حدود 1700000 تومان بود ، فقط براي فيلم ديدن پيشنهاد ميداد و ميگفت كه براي پارتي و مهموني با صداي بلند نميتونه بكار بره .
    به هر حال با توجه به قيمتشون كه بيش از دو برابر Rs70 هست قابل مقايسه با هم نيستند
    آقا داریوش یادته دو ماه پیش که سیستم گرفتی یه قولی به بچه ها دادی؟مثل اینکه سرت کمی شلوغ شده یادت رفته.

7. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر upscaling براتون مهمه باید برید سراغ مدل 1019 پایونیر که قیمتش حدودا 580 تومنه ولی بهترین upscaling تو کلاس و قیمت خودش رو داره و یا بگردید ببینید مدل 920 پایونیر وارد شده یا نه،گویا مدل 920 برخلاف مدل سال قبل خود یعنی 919 دارای قابلیت upscaling هست.
    اگر نمی تونید تا این مقدار هزینه کنید باید قید upscaling رو بزنید و سراغ yamaha v465 برید و اگه این مدل یاماها گیرتون نیومد مدل 819 پایونیر رو بگیرید.
    ممنون دوست عزیز . پس با این بودجه من باید بیخیال UpScaling بشم !! پس شما اول Yamaha V465 رو پیشنهاد میکنید و بعد هم Pioneer 819 ؟ در مورد باند میتونم همین باندی رو که دارم بهش وصل کنم ؟
    یک dvd player هم میخوام بگیرم که خودم نظرم بیشتر روی pioneer DV-420 هست که Upscaling هم داره . اما میدونم که Upscalinge ش قابل مقایسه با av reciever ها نیست . این مدل قیمتش 100 تومنه . مدل DV-220 هم هست که 75 تومنه و من خیلی تو مشخصات این دو تا تفاوتی ندیدم ! ممنون میشم در مورد قابلیت اتصال باندی که دارم به این دو مدل آمپ و همچنین در مورد این دو مدل dvd player (یا اگه مدل دیگه ای تا 100 تومن میشناسید که از این دو تا بهتره ) راهنماییم کنید . با تشکر فراوان از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

آقا داریوش یادته دو ماه پیش که سیستم گرفتی یه قولی به بچه ها دادی؟مثل اینکه سرت کمی شلوغ شده یادت رفته.[/QUOTE]

دو ماه نبود، حدود يك ماهه، (راست ميگي يادم رفته بود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی. پس بهتره بی خیال این سیستم ها بشم.

ممنون، اگه درست یادم مونده باشه فکر کنم شما هم یه سیستم برای خودت جمع کردی، شما ازش راضی هستی؟ یه چیزی مثل سیستم شما خوبه؟ از ست های پایونیر سرتره؟ کمبودی از نظر کیفیت و حجم صدا احساس میکنید؟

خوب من سيستمي كه خريدم رو خيلي دوست دارم، ولي با بودجه حدود 2 ميليون، گزينه هاي زيادي براي انتخاب هست . براي نمونه با اين قيمت ميشه روي ست ياماها هم فكر كرد ولي به هر حال من فقط در مورد سيستم خودم ميتونم نظر بدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یاماها بهتره؟ راستش من شناختی ندارم نسبت به این سیستم ها.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستی رفقا این جامو 606 برای مهمونی و بزن و بکوب جواب میده؟ این رفیق ما زیاد از این برنامه ها دارن، هر وقت برنامه دارن این ضبط پاناسونیک منو قرض میگیره به خاطرقدرت ولومش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یاماها بهتره؟ راستش من شناختی ندارم نسبت به این سیستم ها.

من توي يك فروشگاهي توي جمهوري كه محصولات ياماها رو داشت، سيستمهاي مختلفي توي رنج زير دو ميليون ديدم. شنيدم كه سيستمهاي جديدش ( بخصوص اسپيكرهاش ) خيلي چنگي به دل نميزنه، بازم دوستاني كه آشنايي دارند نظر بدهند

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

راستی رفقا این جامو 606 برای مهمونی و بزن و بکوب جواب میده؟ این رفیق ما زیاد از این برنامه ها دارن، هر وقت برنامه دارن این ضبط پاناسونیک منو قرض میگیره به خاطرقدرت ولومش.

اين اسپيكرها با توجه به تفكيك صداي خوبي كه دارند براي ديدن فيلم و شنيدن موزيك عاليه، فكر كنم اگه سابش هم بگيري براي شنيدن موزيك با ولوم بالا هم خوب جواب بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •