سلام
امیدوارم شاهگلی خوش گذشته باشه
اگه شاتر رو با دقت فشار بدین و انگشتتون اصلا تکون نخوره ، اگه ولش نکنین بعد از شمارش 1001-1002 یا اگه قبل از اون ولش کنین باید عکس بگیره. اگه مشکل از کلید شاتر نباشه فکر میکنم موقع فشار شاتر رو انگشتتون تمرکز کافی نداشتین. کیفیت دکمه هم که عالیه ولی احتمال اسکرپ بودن اینجور قطعات بکار رفته تو گوشی هست...
اینبار حتما روی فشار دکمه تمرکز کنین و یه بارم امتحان کنین... اگه نشه تنها احتمال، متفاوت بودن کیفیت کلیده...
من همین مشکل رو حتی روی KISS X3 به اون گرونی هم داشتم و دادم کل دوربینو عوض کردن. هیچ بعید نیست.
برای عکاسی تو شب با ویواز بهترین نتیجه رو وقتی میشه داشت که اولا خودتون تو جای تاریکی ایستاده باشن. و هیچ گونه آلودگی نوری تو هوای اطرافتون نباشه... مثلا اینجا که شما از عمارت وسط آب عکس گرفتین فکر میکنم دور و برتون چراغای پیاده رو یا نور افکن های درختا یا اون چراغای روشنایی بین گل های لب آب بودن...
ثانیا اگه تو این حالت واستاده باشین فقط از اتو مد استفاده بشه و اصلا روی night mode نزارینش. چون باعث نویز روی تصویر میشه. سوما سعی کنین دستتون اصلا تکون نخوره که من تو اونجا از نرده های کنار آب استفاده کردم و دوربین رو اون گذاشتم و تایمر رو روشن کردم.از طرفی حواسمون باشه که فلاش اصلا روشن نباشه. چون خودش باعث نویز روی تصویر میشه.
به نور نئون یا مشتقات اون هم نباید دید مستقیم داشت...
اینا چیزایی بود که فعلا یادم میومد...
واسه همین بود که میگفتم عکاسی با این گوشی قلق داره و یه تاپیک بحث های عکاسی میشه واسش زد. تا اینجا اندازه یه تاپیک جدا صحبت شده روش.
در ضمن موقعی که این عکسها رو میگرفتم همشون تو مونیتور گوشی عالی بودن، ولی وقتی میاوردم روی مونیتور کامپیوتر معلوم میشد چی از آب درومدن. به همین خاطر همیشه وقتی واسه عکس گرفتن جایی میرم لپتاپ رو همراه خودم میبرم تا بلافاصله بعد از عکس انداختن تو هر وضعیت و هر تنظیم مشخص دوربین، نتیجه رو روی مونیتور لپتاپ ببینم و بدونم واسه عکس های بعدیم تو هر شرایطی چه تنظیمی بهتره...
مثلا برای اینکه بهترین نتیجه رو روی عکس عمارت شاهگلی داشته باشم، حدود 40 بار عکس گرفتم و تو لپتاپ نگاش کردم تا این نتیجه به دست اومد. هر دفعه با یه تجربه کوچیک کم کم بهتر شد. 6 تا از واضح ترین اختلاف ها تو تنظیمات رو ببینین:

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 816x918.

در ضمن عکس شماره 6 گه گذاشتم اصلا ویرایش نرم افزاری نشده. سورس خام اون رو هم تو سایز اصلی که متا دیتا هم داره میزارم تا خودتون ببینین:

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 3264x2448.

این عکس آخری (شماره 6) که همون کوچیک شده چند تا پست قبلی هست تو exposure time : 1/8 و ISO: 800 با white balance: Auto گرفته شده. اونقدر واضح درومده که حتی هتل پارس پشت walk hill توش دیده میشه. سورس هر کدوم از اون یکی ها رو هم بخواین میتونم بزارم اینجا. راستی اون عکسی که من گذاشتم هم مال قبل از آپدیت آخر هست...