تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 481 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...نوشته های فارسی رو نشون نمیده !
    opera mobile رو اپرا واسه سیمبین داده بیرون و قیافه قشنگی داره ولی نوشته های فارسی رو نشون نمیده !
    ...
    ...اپرای سیمبیان هم دیگه مشکل فارسی نداره...
    من آخزین ورژن اوپرا (نسخه بتا و پایدار) رو امتحان کردم. هیچکدوم فارسی نشون نمی‌دن. فونت برنامه رو تغییر دادم (tahoma گذاشتم) درست شد.

برای تغییر فونت گوشی رو تو حالت Mass Storage وصل کنید به پی‌سی.

توی مموری، به این مسیر برید:(ممکنه این مسیر به عنوان فایل سیستمی یا مخفی باشه ونشون داده نشه، مسیر رو کپی کن تو آدرس‌بار. اینجا درایو مموری بنده H بوده، میدونید دیگه، شاید برا شما فرق کنه)

H:\System\Apps\OperaMobile\fonts

تو این پوشه سه تا فونت هست به این اسامی:

1. DroidSans
    2. DroidSans-Bold
    3. DroidSansMono

هر فونتی می‌خوای بذاری باید rename کنی به این نام‌ها و تو همین پوشه جای فونت‌های اصلی replace کنی.
    مثلا من خودم به جای شماره‌های 1 و 3 بالا، از فونت tahoma معمولی و به‌جای شماره 2 از tahomabd (تاهوما بولد) استفاده کردم.

اگر واضح نیست بگید توضیح بدم.

2. 4 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من آخزین ورژن اوپرا (نسخه بتا و پایدار) رو امتحان کردم. هیچکدوم فارسی نشون نمی‌دن. فونت برنامه رو تغییر دادم (tahoma گذاشتم) درست شد.
    [/SIZE]
    یه بار اینکار رو رو N95 واسه استفاده از فونت نستعلیق انجام داده بودم. ولی الان واسه من بدون تغییر فونت هم همه چی درسته! احتمالا شما نسخه native رو دانلود نکردین... اپرا واسه بیشتر زبونها پشتیبانی داره

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بار اینکار رو رو N95 واسه استفاده از فونت نستعلیق انجام داده بودم. ولی الان واسه من بدون تغییر فونت هم همه چی درسته! احتمالا شما نسخه native رو دانلود نکردین... اپرا واسه بیشتر زبونها پشتیبانی داره
    شما کدوم ورژن اوپرا موبایل رو میگی؟
    لطف می‌کنی لینکش رو بذاری؟
    ---

راستی، فونت نستعلیق جواب داد؟

در آغاز فعالیت mmm1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    از زحماتتون متشکرم
    موفق باشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    امیدوارم شاهگلی خوش گذشته باشه
    اگه شاتر رو با دقت فشار بدین و انگشتتون اصلا تکون نخوره ، اگه ولش نکنین بعد از شمارش 1001-1002 یا اگه قبل از اون ولش کنین باید عکس بگیره. اگه مشکل از کلید شاتر نباشه فکر میکنم موقع فشار شاتر رو انگشتتون تمرکز کافی نداشتین. کیفیت دکمه هم که عالیه ولی احتمال اسکرپ بودن اینجور قطعات بکار رفته تو گوشی هست...
    اینبار حتما روی فشار دکمه تمرکز کنین و یه بارم امتحان کنین... اگه نشه تنها احتمال، متفاوت بودن کیفیت کلیده...
    من همین مشکل رو حتی روی KISS X3 به اون گرونی هم داشتم و دادم کل دوربینو عوض کردن. هیچ بعید نیست.

برای عکاسی تو شب با ویواز بهترین نتیجه رو وقتی میشه داشت که اولا خودتون تو جای تاریکی ایستاده باشن. و هیچ گونه آلودگی نوری تو هوای اطرافتون نباشه... مثلا اینجا که شما از عمارت وسط آب عکس گرفتین فکر میکنم دور و برتون چراغای پیاده رو یا نور افکن های درختا یا اون چراغای روشنایی بین گل های لب آب بودن...
    ثانیا اگه تو این حالت واستاده باشین فقط از اتو مد استفاده بشه و اصلا روی night mode نزارینش. چون باعث نویز روی تصویر میشه. سوما سعی کنین دستتون اصلا تکون نخوره که من تو اونجا از نرده های کنار آب استفاده کردم و دوربین رو اون گذاشتم و تایمر رو روشن کردم.از طرفی حواسمون باشه که فلاش اصلا روشن نباشه. چون خودش باعث نویز روی تصویر میشه.
    به نور نئون یا مشتقات اون هم نباید دید مستقیم داشت...
    اینا چیزایی بود که فعلا یادم میومد...
    واسه همین بود که میگفتم عکاسی با این گوشی قلق داره و یه تاپیک بحث های عکاسی میشه واسش زد. تا اینجا اندازه یه تاپیک جدا صحبت شده روش.

در ضمن موقعی که این عکسها رو میگرفتم همشون تو مونیتور گوشی عالی بودن، ولی وقتی میاوردم روی مونیتور کامپیوتر معلوم میشد چی از آب درومدن. به همین خاطر همیشه وقتی واسه عکس گرفتن جایی میرم لپتاپ رو همراه خودم میبرم تا بلافاصله بعد از عکس انداختن تو هر وضعیت و هر تنظیم مشخص دوربین، نتیجه رو روی مونیتور لپتاپ ببینم و بدونم واسه عکس های بعدیم تو هر شرایطی چه تنظیمی بهتره...
    مثلا برای اینکه بهترین نتیجه رو روی عکس عمارت شاهگلی داشته باشم، حدود 40 بار عکس گرفتم و تو لپتاپ نگاش کردم تا این نتیجه به دست اومد. هر دفعه با یه تجربه کوچیک کم کم بهتر شد. 6 تا از واضح ترین اختلاف ها تو تنظیمات رو ببینین:

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 816x918.

در ضمن عکس شماره 6 گه گذاشتم اصلا ویرایش نرم افزاری نشده. سورس خام اون رو هم تو سایز اصلی که متا دیتا هم داره میزارم تا خودتون ببینین:

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 3264x2448.

این عکس آخری (شماره 6) که همون کوچیک شده چند تا پست قبلی هست تو exposure time : 1/8 و ISO: 800 با white balance: Auto گرفته شده. اونقدر واضح درومده که حتی هتل پارس پشت walk hill توش دیده میشه. سورس هر کدوم از اون یکی ها رو هم بخواین میتونم بزارم اینجا. راستی اون عکسی که من گذاشتم هم مال قبل از آپدیت آخر هست...
    ممنون
    همه این مسائلی که در موردش صحبت کردین درست
    یکی از گوشیهای قبلیم هم x1 بود که شب بسیار ضعیف بود و موقع عکاسی از بس تمرکز داشتم برای گرفتن عکس که هر دفعه موقع گرفتن عکس یاد تیر اندازی زمان خدمت میشدم
    که 3 نکته مهم وجود داشت
    که یکی از این 3 نکته حبث نفس قبل از تیر اندازی بود :ی
    در x1 هم چنین کاری میکردم
    منظور همه اینا را میدونستم
    اما یه مسئله هست که اصلا ربطی به تمون خوردن نداره
    اونم عکس زیر هست

جاهای سیاه تصویر ببین چه اختلافی باهم دارند ؟
    مال شما اصلا نویزی نداره
    الان آرشیومو نگاه کردم فقط یکی از عکسهام نویز نداشت
    اونم فکر کنم نایت مد بود
    ولی تار شده بود

در مورد اون شاطر دوباره تست کردم
    شما وقتی دکمه شاتر را فشار میدین چه ولش کنین چه نکنین بعد از 1 ثانیه عکس رو میگیره
    راستی من هیچوقت از تایمر استفاده نمیکنم
    مگر از هر 100 تا عکس یکی
    تو شاهگلی هم زمانی که میرم هیچوقتی2 ثانیه وقت اضافی پیدا نمیشه برای استفاده از تایمر : ی
    خودت میدونی که چقدر شلوغه (شوخی)

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما سیمکارت دولتی دیگه ای رو هم روی ویوازتون تست کردین?
    بله دوست عزیز من الان حدود 1 هفته که با سیمکارت ایرانسل مشکلی نداشتم ولی سیمکارت دائمی همراه اول رو ویوازم مشکل داشت ولی همین سیم کارت روی گوشی دیگه مشکلی نداشته

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نمی دونم این خبر رو اینجا گذاشتین یا نه (حتما گذاشتین )

تو آخرین فریمور ویواز و ویواز پرو برای بعضی مناطق برنامه SPB به صورت پیشفرض نصب شده
    برنامه بسیار جالبیه و بسیار هم کاربردی با اینترفیس زیبا

ظاهرا هم تاثیری تو مصرف باتری نداشته

کسی از بچه ها به این ورژن آپدیت کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

يه سوال
    كجا بايد برم تا برنامه هايي كه رو گوشي نصب كردم رو ( هم مموري گوشي، هم مموري كارت) بتونم كامل پاك كنم؟
    مرسي

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون
    همه این مسائلی که در موردش صحبت کردین درست
    یکی از گوشیهای قبلیم هم x1 بود که شب بسیار ضعیف بود و موقع عکاسی از بس تمرکز داشتم برای گرفتن عکس که هر دفعه موقع گرفتن عکس یاد تیر اندازی زمان خدمت میشدم
    که 3 نکته مهم وجود داشت
    که یکی از این 3 نکته حبث نفس قبل از تیر اندازی بود :ی
    در x1 هم چنین کاری میکردم
    منظور همه اینا را میدونستم
    اما یه مسئله هست که اصلا ربطی به تمون خوردن نداره
    اونم عکس زیر هست

جاهای سیاه تصویر ببین چه اختلافی باهم دارند ؟
    مال شما اصلا نویزی نداره
    الان آرشیومو نگاه کردم فقط یکی از عکسهام نویز نداشت
    اونم فکر کنم نایت مد بود
    ولی تار شده بود

در مورد اون شاطر دوباره تست کردم
    شما وقتی دکمه شاتر را فشار میدین چه ولش کنین چه نکنین بعد از 1 ثانیه عکس رو میگیره
    راستی من هیچوقت از تایمر استفاده نمیکنم
    مگر از هر 100 تا عکس یکی
    تو شاهگلی هم زمانی که میرم هیچوقتی2 ثانیه وقت اضافی پیدا نمیشه برای استفاده از تایمر : ی
    خودت میدونی که چقدر شلوغه (شوخی)

در مورد قسمت سیاه باعث اصلی تفاوت نویز، آلودگی نوری محیطه... 100% جایی که شما ایستاده بودین نور ِ نور افکن یا چراغای تزئینی، محیط رو یه مقدار روشن کرده بوده. بیشترین تاثیر از همونه. ولی من رفتم جایی که یکی از چراغا سوخته بود و حدود 15 متر تاریک بود که وسطش تاریکی مطلق داشتیم. تو حدود ورودی دور دریاچه از پله های اصلی و نرسیده به ساختمون سازمان پارک ها... این اتفاق دقیقا موقع عکاسی نجومی هم زمانی میافته که آلودگی نوری تو محیط باشه. واسه همین و یه سری دلیل دیگه تو اونجور عکاسیا همیشه میرن کوه و دشت و بیابون... البته با کنترل ایزو میشه اینو کمترش کرد. ولی رو خروجی تاثیر میزاره. گرچه SE ها کنترل ایزو ندارن... اینم بگم که نور قرمز اگه منبعش قرمز رنگ باشه و نه قرمز شده با شیشه یا طلق ( مثل LED های قرمز یا چراغای جدید شهری که هوشمند هستن... ) کمتر تاثیر میزاره
    موقع استفاده از نایت مد هم علت تار شدن اینه که تو اون لحظه تعداد فریمی رو که دوربین میبینه خیلی کمتر میشه و با کوچکترین حرکت میکرونی، تصویر میانی دو فریم غیر یکسان رو ثبت میکنه. اگه ویواز burst mode داشت اون موقع میشد اینو حلش کرد.
    و از طرفی علت بهتر بودن کیفیت سیاهی تو اون حالت اینه که محدوده فرکانسی نور قابل تشخیص واسه دوربین تغییر میکنه و در نتیجه نورهای مزاحم اطراف رو نمیبینه... ولی اینم یه ایرادی داره و اینکه فرکانس های حدود اینفراردی رو که تو حالت عادی نبودن و از منابع نوری روبرو ساطع میشن ثبت میکنه. یعنی اطراف رو نمیبینه ولی دید در دیدها رو چرا... در نتیجه دور و بر اشیا روبرو رو نویز میگیره...

در نتیجه اگه روبرو بیشتر چراغ قرمز با منبع قرمز واقعی داره، استفاده از نایت مد با ثابت کردن دوربین و استفاده از تایمر... و یا حتما حتما قرار گیری تو محیط بدون آلودگی نوری... ملاک سادش هم اینه که اگه به دستتون از نیم متری و از جهات مختلف نگاه کنین، طوری که کفش رو به بالا باشه، نباید بتونین خط های کف دستتون رو ببینین... در اونصورت میشه با ایزو 800 بهترین عکسها رو گرفت...

بله دوست عزیز من الان حدود 1 هفته که با سیمکارت ایرانسل مشکلی نداشتم ولی سیمکارت دائمی همراه اول رو ویوازم مشکل داشت ولی همین سیم کارت روی گوشی دیگه مشکلی نداشته
    یعنی شما دولتی دیگه ای رو هم روی اون انداختین و همین مشکلو با اون سیمکارت هم داشتین یا اینکه فقط این سیمکارت دولتی رو روی این گوشی امتحان کردین؟ گاهی سیمکارت ها مشکل دارن که میشه برد مرکز و عوضشون کرد... ایرانسل رو بدون هزینه، ولی دولتی رو اگه اشتباه نکنم 5 تومن میگیرن و ....

نمی دونم این خبر رو اینجا گذاشتین یا نه (حتما گذاشتین )

تو آخرین فریمور ویواز و ویواز پرو برای بعضی مناطق برنامه SPB به صورت پیشفرض نصب شده
    برنامه بسیار جالبیه و بسیار هم کاربردی با اینترفیس زیبا

ظاهرا هم تاثیری تو مصرف باتری نداشته

کسی از بچه ها به این ورژن آپدیت کرده؟
    برنامه های 3rd party رو میشه گفت به هیچ وجه کمپانی ها روی fw نمیزارن! شما منبعتون کجاست؟ تو بلاگ خود SE هم چیزی گفته نشده... من همینو استفاده میکنم و تاثیر روی باتری هم چرا.... حدود 10-15% مصرف بالاتر میره...
    ولی گاهی مردم فیرمویر ها رو دستکاری میکنن یا مود های جدید و برنامه های جانبی روشون میزارن... در اون صورت میشه... البته هنوز کسی فیرمویر ویواز رو اختصاصی نکرده و فکر میکنم تا هـــک نشه کسی اینکار رو نکنه. چون نمیشه زیاد مانور داد روی دستکاریا...

يه سوال
    كجا بايد برم تا برنامه هايي كه رو گوشي نصب كردم رو ( هم مموري گوشي، هم مموري كارت) بتونم كامل پاك كنم؟
    مرسي
    از Setting>application mgr>installed app میشه پاکشون کرد. البته تو پلتفرم سیمبیان بعضی برنامه ها کاملِ کامل پاک نمیشن و یه سری رد پا میزارن. مثل سیستم عامل ویندوز... که اگه آشنایی کافی به فایلهای برنامه های دیگه و خود گوشی داشته باشین، میشه اونا رو هم از طریق اکسپلور یا برنامه های مشابه بصورت دستی پاک کرد... البته واجب نیستن و با فرمت های آینده پاک میشن... گرچه خیلی خیلی کم رو سرعت گوشی تاثیر میزارن...

شما کدوم ورژن اوپرا موبایل رو میگی؟
    لطف می‌کنی لینکش رو بذاری؟
    ---

راستی، فونت نستعلیق جواب داد؟
    واسه اپرای سیمبیان من از این ورژن استفاده میکنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ورژن برای من هیچ مشکلی با فارسی نداره... در ضمن گوشیم هم فارسی نداره...
    برای مینی هم ورژن 5.2 انگلیسی یا native فارسی از سایت خود اپرا...

لینک نستعلیق اون زمون زندگی منو به فنا داد... رو فارسی توی Note درست بود.. ولی جاهای دیگه نه انگلیسی رو نشون میداد و نه فارسی رو... البته خودم تبدیلش کرده بودم واسه استفاده روی موبایل... یه جای کار میلنگیده که منم ولش کردم همون زمون... به خاطر این خرابکاری کرد که خواستم کنتاکت ها رو بک آپ بگیرم و فرمت کنم که بعد از فرمت دیدم بازم به جای اسم 350 تا کنتاکت فقط ستاره زده... حالا بشین و دونه دونه به نا آشناها زنگ بزن که آقا شما کیستی؟؟؟...!!!

12. 4 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

برنامه های 3rd party رو میشه گفت به هیچ وجه کمپانی ها روی fw نمیزارن! شما منبعتون کجاست؟ تو بلاگ خود SE هم چیزی گفته نشده... من همینو استفاده میکنم و تاثیر روی باتری هم چرا.... حدود 10-15% مصرف بالاتر میره...
    ولی گاهی مردم فیرمویر ها رو دستکاری میکنن یا مود های جدید و برنامه های جانبی روشون میزارن... در اون صورت میشه... البته هنوز کسی فیرمویر ویواز رو اختصاصی نکرده و فکر میکنم تا هـــک نشه کسی اینکار رو نکنه. چون نمیشه زیاد مانور داد روی دستکاریا...

ای بابا آدمو مجبور میکنین با این اینترنت زغالی دنبال منبع بگرده
    حالا منم که دقیقا یادم نبود کجا دیدم ...

SPB Mobile Shell will come pre-installed on Sony Ericsson Vivaz and Vivaz pro in APAC region

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •