خواهشا یه لینک سالم تا غروب بهم بدیداز آپدیت بازی اون لینک 130 مگی اگه اشتباه نکنم میخوام ورژن بازی رو بالا ببرم ممنون
خواهشا یه لینک سالم تا غروب بهم بدیداز آپدیت بازی اون لینک 130 مگی اگه اشتباه نکنم میخوام ورژن بازی رو بالا ببرم ممنون
یکی منو راهنمایی کنه بابا دو هفتس دارم میپرسم چطور میشه امتیازا و مقاما(همون هفتاد امتیاز که با تقلب تو مولتیپلیر به دست آوردم)و پاک کنم
کلاً بگید سیو بازی کجاس ؟
اینجاست :یکی منو راهنمایی کنه بابا دو هفتس دارم میپرسم چطور میشه امتیازا و مقاما(همون هفتاد امتیاز که با تقلب تو مولتیپلیر به دست آوردم)و پاک کنم
کلاً بگید سیو بازی کجاس ؟
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\players
.................................................. .................................................. .....
این سیو برای سینگل بازی هست برای اون کار شما باید از -- استفاده کنی
چرا کسی دست مارو نمیگیره !!!! لطفا کمک کنید دیگه من تمام راهنمایی هارو که تو اون پست 13 وبلاگ بود رو انجام دادم ولی همش موقع اجرا اروری میده که ورژن بازی old هستش قدیمیه و باید جدید باشه چیکار کنم ؟
دوستان یکی روش لن بازی کردن رو اینجا بذاره
البته تست شده باشه (آخه این چند روز 7 ، 8 روش رو امتحان کردم نشد)
به اون وبلاگم رفتم با اون روش هم نشد
دمت گرم حرف دل منو زدی!!!
خوب بابا یه سر به خود سایت alteriw.net بزنید اونجا توی فرومش راه نماییهاش همه کارسازه......مگه فکر کردید اون وب لاگه از کجا پیدا می کنه روش ها رو از روی خور همین سایت دیگه.......
دوست عزیز اینجا هم رفتم
همش برای آنلاینه برای خود لن نیست
دیگه اینو خداییش نمی دونم !!!!!!!!! من همش آن لاین میزنم و تا به حال لن نزدم!!!!!!!شرمنده!!!!همش برای آنلاینه برای خود لن نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)