اون شمعی که زده پایه بلند،ب(به گفته جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )به هیچ وجه رویef7 جواب نمیده و باعث بروز مشکل میشه!
اون شمعی که زده پایه بلند،ب(به گفته جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )به هیچ وجه رویef7 جواب نمیده و باعث بروز مشکل میشه!
دوستان ببخشید میخواستم بدونم فیلترروغن و هوای ef7 پایه گازسوز با بقیه سمندها فرق داره ؟؟
فیلتر روغن رو فک نکنم فرق کنه. ولی هوا فرق میکنه.شبیه tu5هست ولی بزرگتره.
هر دو با xu7 فرق میکنه .فیلتر هوا ef7 با فیلتر 206 یکی ولی باید کمی از کنارش بریده بشه
یه مشکلی دارم ماشین من مدلش1388ef7و هر هفته آب رادیات کم می کنه یعنی وقتی در رادیات را باز می کنم ضد یخ را نمی بینم وروش آب می ریزم چی کار کنم؟
دوستان یه سوال داشتم! من وقتی با ماشین حرکت میکنم (مخصوصا سرعت بالا) آمپر آب میاد رو درجه ی یک.اما وقتی وایمیسم میاد نزدیک وسط! بعد اینکه فن ماشین عادی میچرخه(یعنی مثل 405 نمیره رو دور تند) .وقتی هم ماشینو خاموش میکنم هیچوقت فنش روشن نمیمونه!
خواستم بدونم مشکلی داره یا همه این شکلی هستن!
اگه ماشینتون خیلی گرم میکنه و درجه هم بالا میاد
و همین مشکل توی مسافت 1000 کیلومتر هی تکرار میشه
و مداوم آب کم میشه و آب داخل رادیاتور غلیظ میشه
مشکل از تاب داشتن سرسیلندر هست
عادیه
حرارت موتور EF7 کلا زیاده
درسته.بعد اینکه بهتر نیست قبل از خاموش شدن ماشین مثلا 2 دقیقه ماشین درجا کار کنه تا دماش بیاد پایین بعد خاموش کنم؟یا اینکه با همون دما خاموش کنم؟
با همون دما خاموش کن.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)