تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 380 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستانی که مشکل دارند یک بار با VLC player امتحان بکنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی هست که سی‌دی یا دی‌وی‌دی خریده باشه اما اجرا نشه یا از یه جایی به بعد رو نتونه ببینه.
    من این پک رو بعد از چند سری که دی‌وی‌دی گیرم اومد مجبور شدم سی‌دی بخرم اما از شانس بد قسمت ۲۳ رو تا یه جایی اجرا میکنه و بعد هم مدیا پلیر هنگ میکنه و با برنامه دیگه‌ای هم نمیتونم ببینم.سی‌دی رو نگاه کردم دیدم یه حالتی مثل خش افتادگی داره که البته با ناخن هم قابل تشخیص نیست اما باعث میشه سی‌دی درست اجرا نشه.
    الان میتونم پک رو ببرم پیش فروشنده و عوضش کنم؟
    کسی چنین مشکلی داشته؟
    واسه من کار از این چیزا گذشته. یکی از CD ها گیر کرد تو ضبط و قفل کرد! بردم نمایندگی!!! از اون به بعد با COM اجراش می‌کنم. موقع پخش گاهی اوقات گیر می‌کنه ولی خودش رد می‌شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

واسه من کار از این چیزا گذشته. یکی از CD ها گیر کرد تو ضبط و قفل کرد! بردم نمایندگی!!! از اون به بعد با COM اجراش می‌کنم. موقع پخش گاهی اوقات گیر می‌کنه ولی خودش رد می‌شه.

تازه دارید به حرف من میرسید که گفتم این همه خرج چرا اخرش این همه بی حساب و کتاب و خسیس بازی

برای کسی که میره و پول میده و میخره اون باید با کیفیت این مجموعه رو ببینه که دوستان همه گی بدون

اینکه فکر کنند من چی میگم شروع کرردند سر من داد و بیداد که چرا من این حرف رو زدم من گفته بودم

چرا این همه خرج کردند سریال رو بی کیفیت دارن میفروشند

---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------

دوست من توقع باید معقول بالا بره نمیشه که یکدفعه تا دیروز همه چی رو VCD بود امروز بیاد 3D بشه که
    همه چی پله پله میره بالا

نمونه ای از گفتمان دوست عزیز

---------- Post added at 07:38 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------

اولا گفته شما از اصل کمی مشکل دار هست. الآن هنوز سه یعدی فراگیر نشده.شبکه پخش کننده سه بعدی نداریم و اگه داشته باشیم فقط چند تاست. هنوز فیلم ها در نهایت به صورتHD فروخته می شوند و اگر هر از گاهی یه فیلم ۳D بیرون میاد.
    در ضمن بیرون دادن سریال تو فرمت ‌HD یک مزیت هست و به طور معمولی سریال ها روی دی وی دی بیرون داده می شوند.
    و این یعنی اگر کیفیت دی وی دی در حد دی وی دی باشه زیاد هم عقب نیستیم.
    و................

---------- Post added at 07:39 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------

نه عزیز من شما مثل این که نگرفتی من میگم باید معقول پیشرفت کنه مثلا این بابا پول dvd نداره باید چی کار کنه یکدفعه بگه پس نمیخرم تا پولم برسه
    نه نیگاه کن ما باید به بضاعت و وضع موجود هم دقت کنیم مثل این می مونه که ما الان فضا پیما نداریم بگیم میخایم بریم کره مریخ چون تو خارج از ایران میرن پس ما هم الان باید بریم پس منم میگم باید تو این جور مواقع قدم به قدم رفت چون بضاعتش را نداریم ما اول باید یه فیلم داشته باشیم که ارزش hd شدن را داشته باشه وگرنه خوب فیلم درپیت ایرانی hd بشه مگه فرق زیادی برای مخاطب میکنه یا ما را هم قد هالیوود میکنه hd شدن یا 3d شدن نه عزیزم پس اگه توقع ما بخواد بالا بره باید از بعد کیفیت کار باشه نه کیفیت پخش

و..............

4. 3 کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

وقتی میای تو سینمای ایران یه فیلم با کیفیت نمی تونی همین الان گیر بیاری همین 40 سال پیش رو میگم

اون همه زحمت کشیدن فیلم ساختن هنرمندان درجه یک این مملکت و الان وقتی میخوای یکی شون رو ببینی کلی گیر و دار و

کیفیت بد حیف نیست واقعا اون وقت فیلم چارلی چاپلین سال 1940 ساخته شده کیفیتش از این قهوه تلخ خودمون بیشتره

چرا چون اونها به اینده هم فکر میکردند چون اونها به یه اثر واسه پول در اوردن فکر نمیکردن و زحمتشون رو با احترام به

بیننده خرج میکردند و ما فقط برای اینکه مهران مدیری یه کار از خودش به جا بگذاره و تهیه کننده هم مایه رو بگیره باقی دیگه

( که ما هستیم .. این اثر هست.. و ...... ) مهم نیست . دوستان من این یه واقعیته میخواید بپذیرید نمی خواهید هم باید ...

6. 2 کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

از دوستان کسی هست که سی‌دی یا دی‌وی‌دی خریده باشه اما اجرا نشه یا از یه جایی به بعد رو نتونه ببینه.
    من این پک رو بعد از چند سری که دی‌وی‌دی گیرم اومد مجبور شدم سی‌دی بخرم اما از شانس بد قسمت ۲۳ رو تا یه جایی اجرا میکنه و بعد هم مدیا پلیر هنگ میکنه و با برنامه دیگه‌ای هم نمیتونم ببینم.سی‌دی رو نگاه کردم دیدم یه حالتی مثل خش افتادگی داره که البته با ناخن هم قابل تشخیص نیست اما باعث میشه سی‌دی درست اجرا نشه.
    الان میتونم پک رو ببرم پیش فروشنده و عوضش کنم؟
    کسی چنین مشکلی داشته؟
    واسه من دقیقاً اولین CD رو که گذاشته بودیم،وسط تیتراژ گیر کرد و کلی ضد حال زد.جالبه نمیشد هم اون قسمت رو یه جورایی رد کنی.10 دقیقه گذاشتم به حال خودش،DVD palyer کلی زور زد،آخر سر رد کرد اون قسمت خراب رو.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

وقتی میای تو سینمای ایران یه فیلم با کیفیت نمی تونی همین الان گیر بیاری همین 40 سال پیش رو میگم

اون همه زحمت کشیدن فیلم ساختن هنرمندان درجه یک این مملکت و الان وقتی میخوای یکی شون رو ببینی کلی گیر و دار و

کیفیت بد حیف نیست واقعا اون وقت فیلم چارلی چاپلین سال 1940 ساخته شده کیفیتش از این قهوه تلخ خودمون بیشتره

چرا چون اونها به اینده هم فکر میکردند چون اونها به یه اثر واسه پول در اوردن فکر نمیکردن و زحمتشون رو با احترام به

بیننده خرج میکردند و ما فقط برای اینکه مهران مدیری یه کار از خودش به جا بگذاره و تهیه کننده هم مایه رو بگیره باقی دیگه

( که ما هستیم .. این اثر هست.. و ...... ) مهم نیست . دوستان من این یه واقعیته میخواید بپذیرید نمی خواهید هم باید ...
    سلام .

کاملا تائید میشه حرف این دوستمون .

کیفیت قهوه تلخ ( بهتره بگم کل سینمای ایران ) رو هر خارجی ببینه فکر میکنه این سریال ( یا فیلم ) حداقل 10 سال پیش ساخته شده !

مخلصیم .

9. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

شما واسه کیفیت میبینی یا مطلب طنز ؟ خوب کیفیتش پایینه ؟ کسی مجبورت کرده بخری ؟ نخرش آقا . مجبور نیستی که بخری . ولی اگه نخری همون یه ذره ای هم که میخندی از بین میره .

من نمیدونم این چه بساطی شده . هم میان غر میزنند و ایراد میگیرند هم میرن فیلمو میبینند و هر هر کر کر میخندند . خب آقا خوشت نمیاد نبین .

11. 4 کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما واسه کیفیت میبینی یا مطلب طنز ؟ خوب کیفیتش پایینه ؟ کسی مجبورت کرده بخری ؟ نخرش آقا . مجبور نیستی که بخری . ولی اگه نخری همون یه ذره ای هم که میخندی از بین میره .

من نمیدونم این چه بساطی شده . هم میان غر میزنند و ایراد میگیرند هم میرن فیلمو میبینند و هر هر کر کر میخندند . خب آقا خوشت نمیاد نبین .
    همین طرز فکر هست که باعث میشه پیشرفتی صورت نگیره...وقتی مشتری به خودش این حق رو نمیده که در قبال پولی که میده به اندازه کافی بهره مند بشه...کیفیت تصویر خوب بخواد...خوب فروشنده که دیگه جای خود داره.

13. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

همین طرز فکر هست که باعث میشه پیشرفتی صورت نگیره...وقتی مشتری به خودش این حق رو نمیده که در قبال پولی که میده به اندازه کافی بهره مند بشه...کیفیت تصویر خوب بخواد...خوب فروشنده که دیگه جای خود داره.
    میدونم این بحثا جاش اینجا نیست ولی سعی میکنم این آخرین پستم باشه .

شما از کشوری که اینترنت 128 به زور میدن انتظار فیلم FULL HD داری ؟ برید همینشم شکر کنید یکم پیشرفت کردیم . تا چند سال پیش همینشم نبود.

15. 2 کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

امروز پک ۸ رو بردم پیش فروشنده و بهش گفتم که توی قسمت ۲۳ سی‌دی مشکل داره اونم خیلی راحت با دستگاه خودش یه امتحان کرد و وقتی دید که حرفم درسته برام سی‌دی رو عوض کرد.
    بهش گفتم که آخه اینجوری که یه بنده خدای دیگه کارش لَنگ میشه گفت ما پکهایی که ایراد دارن رو برای شرکت پس میفرستیم و برای همین مشکلی نداره.
    دوستان دیگه هم فکر کنم بتونن همین کار رو انجام بدن.

17. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •