سری FW مدل های داره که با سی پی یو 2.66 یا 2.5 و گرافیک 4650 یک گیگ DDR3
VAIO FW590FZB
VAIO FW590FPB
ولی اگه عجله ندارید میتونید صبر کنید چون کانفیگ های دیگه ای هم در حال عرضه شدن هستند(F)
سری FW مدل های داره که با سی پی یو 2.66 یا 2.5 و گرافیک 4650 یک گیگ DDR3
VAIO FW590FZB
VAIO FW590FPB
ولی اگه عجله ندارید میتونید صبر کنید چون کانفیگ های دیگه ای هم در حال عرضه شدن هستند(F)
با سلام خدمت دوستان عزیز
خوشحالم که اولین پستم رو تو p30worldمیدم.
من چند وقتی هست میخوام لپ تاپ بگیرم.بعد از مدتی تحقیق و عوض کردن مدل ها تصمیم گرفتم مارک مورد علاقم سونی رو بگیرم
کانفیگش اینه:
vaio f-111/h
cpu:core i7
ram 4g ddr3
graphic:geforce 310 m
hard:500 gig
blue ray rom
قیمتش تو بوشهری که من هستم 1.5 هست
میخواستم نظرتون رو درباره این مدل بدونم و ببینم آیا با این پولی که میدم واقعا ارزشش رو داره؟
بعد در مورد گرافیکش هم اگه میشه یه توضیحی بدید در مقایسه با ATI 5650
متشکرم
سلام
خوشحالم که اولین پستم رو تو p30Worldمیدم
من مدتی هست که میخوام لپ تاپ بگیرم.بعد از عوض کردن چند مدل بلاخره تصمیم گرفتم که سونی رو انتخاب کنم.
کانفیگش اینه:
vaio f-111/h
cpu:core i7
ram:4g ddr3
graphic:gefoce 310 m
hard:500
blue ray rom
قیمت در بوشهری که من هستم 1.5هست
میخواستم نظر تخصصی تون را راجع به این لپتاپ بدونم.واینکه گرافیکش رو با ATI 4650یه مقایسه ای بکنید .و اینکه ارزش این همه پولی رو که میدم داره؟
با تشکر
آقا پیروز من قصد دارم بعد از عید بخرم البته الان پولش حاضره ولی عجله ندارم شما فکر میکنید که تا دو یا سه ماه دیگه کانفیگ های بهتری از سونی که با نیاز من جور باشه به بازار میاد و یا اگه به بازار بیاد قیمت هاش بالاتر نیست ؟
بعيد به نظر ميرسه تا 1 يا 2 ماه آينده مدلهاي جديدي بياد . چون سوني تازه محصولاتش رو بروز كرده![]()
مدل های مطلوب با قیمت مناسب خواهند آمد.
مخصوصا وقتی شرکت ایران رهجو ، مدل آسیایی رو ارائه کنه.
ببخشید که اینقدر سوال میکنم ، میتونید تقریبی بگید که چند وقت دیگه آخه میخوام بدونم ارزش صبر کردن رو داره یا نه ؟
نمیدونم!
اما همونطور که حدث می شد زد ، سری های F و CW جدید ، خیلی زود وارد بازار ایران شدند.
کلا چ وارد شدن لپتاپ های جدید سونی به بازار ایران خیلی سریع انجام میشه.
دوستان پاسخ ما را نمیدهند؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)