امروز زیگورات کانفیگ های 5010 با گرافیک ati رو اضافه کرد به لیست قیمت
کانفیگ مشابه با Acer 5741 با گرافیک 5470 حدود 70 تومن گرونتره که البته گرافیک دل 1G هست
امروز زیگورات کانفیگ های 5010 با گرافیک ati رو اضافه کرد به لیست قیمت
کانفیگ مشابه با Acer 5741 با گرافیک 5470 حدود 70 تومن گرونتره که البته گرافیک دل 1G هست
دوستان سلام
من یه لپ تاپ سبک می خوام بگیرم برای برنامه نویسی پیشنهاد شما چیه ؟
با سلام خدمت دوستان من هم می خواهم یک لپ تاپ بگیرم برای برنامه نویسی و کارهای گرافیک فقط در حد فوتوشاپ، نه بیشتر!
چه مدلی پیشنهاد می کنید
دوستان یکی جواب این پست رو بده! :((
ِDELL Inspiron 1464
پردازنده: Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
ماکزیمم قیمت چند هست ...
سایز صفحه نمایش و وزن مهم هست؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
خب روی این مدل که به اندازه ی کافی بحث شد...دوستان بعد از چند page دوباره اومدم. انگار اکثرتون k52jk رو تایید میکنید.
لطفا اونایی که باهاش کار کردن یه نظری هم بدن
مضایا و معایبشو
کلا یه کمک کنید! اگه کانفیگ دیگه ای هم با همین قیمت پیشنهاد میشه بگید که دیگه شکی نمونه واسه خرید!
دوستان یکی جواب این پست رو بده! :((
شما هم به نظر من برو از نزدیک هم ببین ...(یهو میبینی اصلا اون چیزی که میخواستی نبود)
عیب خاصی هم نداره که بشه روش تاکید کرد ...
سلام
نظرتونو میشه در باره ی cw 21x/b بگید واسه کارای مهندسی برق 70/1060 هست ولی من هر جا که قیمت گرفتم راحت تا 990 پایین اومدن(تو پایتخت) تو همین رنج 13 پیدا نکردم شما چی فکر می کنید؟؟؟
با توجه یه 14 اینچی بودن و وزن 2.5 کیلو برای حمل ونقل نیز مناسب میباشد...
کانفیگش هم در حد متوسط هست...
به علاوه صفحه نمایش و ....
توی برندهای دیگه با 15 اینچ کانفیگ بالاتر از این هم هست (به طبع با وزن بالاتر )
13 اینچ هم هست ولی شاید محدودتر:
HP Pavilion DV3-2270 Touch
پردازنده: Intel P7550 Core 2 Duo 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce G105M 512 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
هزینه 700
برای حمل آسانتر باشد بهرت است، یک چیز جاگیر نباشد، البته بهرت است ولی اولویت مهم کیفیت و صحفه نمایش مناسب هم است، ولی برای حمل ساده بشه بردن این طرف اون طرف
سلام دوستان . یه لپتاپ 11.6 تا 13.3 اینچی میخوام . بهترین کانفیگ بین لپتاپهای این سایز برای نت و تماشای فیلم و بازی رو کدوم لپتاپ داره ؟ حتی الامکان یه لپتاپ باشه که تا 2-3 سال به جز بازی بقیه نیازهام رو براورده کنه
یعنی نت بوک می خواهید یا نوت بوک؟؟؟ درایور اپتیکال داشته باشه یا نه؟؟؟؟
مسلما برای این سایز ، دستگاهی برای بازی پیدا نمیشه/////////////
حداکثر بودجه هم بیان کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)