تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 323 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

تمامیه گوشی هایه 8گیگ چینی با گارانتی خود نوکیا ارغوانی و 16 گیگ مشکی و این سیاست خودشونه تا تفاوتی بین 16 و 8 باشه ،من خودم رنگ مشکیو میخواستم و چون 50-60 تومن گرونتر بود نگرفتم
    ممنون از پاسختون دوست عزيز
    پس قضييه از اين قراره... راستش رنگ ارغواني روي سفيد ( يا مشكي ) و يا قرمز روي سفيد ( يا مشكي ) 16 گيگ رو مي خواستم. تا امروز هم صبر كردم و يكي از آشناها بهم خبر داد كه توي تهران طلايي روي سفيدش رو پيدا كرده كه بدون گارانتي هست.
    پس براي اينكه 16 گيگ بگيرم چاره اي جز مشكي خريدن ندارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

آقایون میخوام فرق این 2 تا عکس رو بهم بگید البته باید بگم که تا الان متوجه نشدم و وقتی پک گوشیم رو به عکس پشتش نگاه کردم دیدم که یه فرقی میکنه با تمام x6 های بازار و مهمچنین خودم نظرتون در مورد این چیه مشکل از خود نوکیا است یا بازاریا و یا ... یا اصلاً مشکلی نیست
    عکس 1

و اینم عکس 2
    البته عکس 2 مربوط به ما و من هست عکس گوشیم هست ولی یه خورده مشکوک در قسمت دوربین اونایی که این گوشی رو دارن با عکس پشت کارتن مقایسه بکنند

آره باید اینقدر کامل میگفتم اصلاً حالم خوب نیست احساس رفتن تو پاچه بهم دست داده اندازه لنز با عکس مطابق نیست
    3.7
    5.2
    فکر کنم رفته تو پاچم
    من امروز گوشيم رو خريدم بالاخره بعد از مدت ها.
    دوست عزيز فكر مي كنم نبايد نگران باشين من هم با گارانتي گرفتم و زير لنز همين اعدا هستن كه در عكس دوم هستن.
    با گوشي پدرم كه ان 97 هست مقايسه كردم و زير لنز اون هم دقيقا همين اعداد بود. پس فكر مي كنم جايي براي نگراني نيست هرچند عكس هايي كه تو اينترنت هست شبيه عكس اوله اما تو كيفيت عكس و فيلم گوشي عكس دوم هم مشكلي نيست.
    شاد باشين.

3. 2 کاربر از hamesterlibera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من امروز گوشيم رو خريدم بالاخره بعد از مدت ها.
    دوست عزيز فكر مي كنم نبايد نگران باشين من هم با گارانتي گرفتم و زير لنز همين اعدا هستن كه در عكس دوم هستن.
    با گوشي پدرم كه ان 97 هست مقايسه كردم و زير لنز اون هم دقيقا همين اعداد بود. پس فكر مي كنم جايي براي نگراني نيست هرچند عكس هايي كه تو اينترنت هست شبيه عكس اوله اما تو كيفيت عكس و فيلم گوشي عكس دوم هم مشكلي نيست.
    شاد باشين.
    اگه با N97 یکی باشه، یا 97 ایراد داره یا x6!
    فاصله کانونی n97 برابر با 5.4 هست ولی X6 برابر با 5.2

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

راستي دوستان من امروز گوشيم رو گرفتم با گارانتي، 375 هزار تومن شد. البته 16 گيگ هست.

به تمام دوستاني كه بين ويواز و ايكس شش موندن توصيه مي كنم كه تا زماني كه ايكس شش رو دستشون نگرفتن و باهاش كار نكردن، تصميمشون رو نگيرن. اول اينكه گوشي يه چيز سليقه اي هست و بستگي به توقعات فرد از يه گوشي داره.
    براي خود من كيفيت صدا، ساپورت برنامه ها و زيبايي مطرح بود. پدرم بهم مي گفت ويواز بگيرم چون ظاهر قشنگي داره و دخترونه اس و ايكس شش رو جالب نميديد اما امروز كه گرفتم و خودش باهاش كار كرد كاملا نظرش عوض شد. ايكس شش يه گوشي شيك و زيباست. طراحي ايكس شش بسيار منحصر به فرد هست و محيط گوشي هم بسيار زيباست و منوها با افكت هاي زيبايي باز و بسته ميشن و ضمن اينكه زيبايي هاي ويواز رو هم قبول دارم اما به نظر من (نظر شخصيم) ايكس شش هم در زيبايي چيزي از ويواز كم نداره.

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

اگه با N97 یکی باشه، یا 97 ایراد داره یا x6!
    فاصله کانونی n97 برابر با 5.4 هست ولی X6 برابر با 5.2
    درسته ان 97 ، 5.4 بود و ايكس 6 ، 5.2 . به هم نزديك بودن و اشتباه نوشتم.

ممنون كه تصحيح كردين.
    Last edited by hamesterlibera; 14-10-2010 at 20:33.

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

آقایون میخوام فرق این 2 تا عکس رو بهم بگید البته باید بگم که تا الان متوجه نشدم و وقتی پک گوشیم رو به عکس پشتش نگاه کردم دیدم که یه فرقی میکنه با تمام x6 های بازار و مهمچنین خودم نظرتون در مورد این چیه مشکل از خود نوکیا است یا بازاریا و یا ... یا اصلاً مشکلی نیست
    عکس 1

و اینم عکس 2
    البته عکس 2 مربوط به ما و من هست عکس گوشیم هست ولی یه خورده مشکوک در قسمت دوربین اونایی که این گوشی رو دارن با عکس پشت کارتن مقایسه بکنند

آره باید اینقدر کامل میگفتم اصلاً حالم خوب نیست احساس رفتن تو پاچه بهم دست داده اندازه لنز با عکس مطابق نیست
    3.7
    5.2
    فکر کنم رفته تو پاچم
    دوست عزیز عکس دوم درسته؛عکس اول مال نمونه نهایی گوشی نیست!

8. 2 کاربر از GUNSHIP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون كه تصحيح كردين.[/QUOTE]

n95 8gb 5.6 هست!
    یعنی بهتره؟!؟!

داره خودمونی میشه sepehrsaffari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه x6 8g( رنگ مشکی) بخرم موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که سرم کلاه نذارن؟؟
    باید ساخت کجا باشه؟؟
    بعد اینکه بازیها روش قشنگ اجرا میشن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه x6 8g( رنگ مشکی) بخرم موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که سرم کلاه نذارن؟؟
    باید ساخت کجا باشه؟؟
    بعد اینکه بازیها روش قشنگ اجرا میشن؟
    نکات مهم موقع خرید توی این تاپیک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی ها منظورت کدوم بازی هاست؟
    سنگین نباشه آره مشکل نداره.

12. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون كه تصحيح كردين.
    n95 8gb 5.6 هست!
    یعنی بهتره؟!؟![/QUOTE]

دوربین N95 خیلی بهتر از x6 هست! و بهتر از 97!
    من 95 داشتم، و بعدش 97 خریدم، در عکس های نزدیک خیلی واضح 95 بهتر عمل میکرد! با این حساب که 0.2 میلیمتر این همه تاثیر داره، باید X6 در رده پایین تری قرار بگیره!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

عکس 1

و اینم عکس 2

3.7
    5.2
    فکر کنم رفته تو پاچم
    سلام در این مورد قبلا بحث شده
    نگران نباشید تمامی گوشی های تولید شده مانند عکس دوم هستند
    عکس اول هم فتوشاپی و قبل از تولید این گوشی منتشر شده

راستي دوستان من امروز گوشيم رو گرفتم با گارانتي، 375 هزار تومن شد. البته 16 گيگ هست.

به تمام دوستاني كه بين ويواز و ايكس شش موندن توصيه مي كنم كه تا زماني كه ايكس شش رو دستشون نگرفتن و باهاش كار نكردن، تصميمشون رو نگيرن. اول اينكه گوشي يه چيز سليقه اي هست و بستگي به توقعات فرد از يه گوشي داره.
    براي خود من كيفيت صدا، ساپورت برنامه ها و زيبايي مطرح بود. پدرم بهم مي گفت ويواز بگيرم چون ظاهر قشنگي داره و دخترونه اس و ايكس شش رو جالب نميديد اما امروز كه گرفتم و خودش باهاش كار كرد كاملا نظرش عوض شد. ايكس شش يه گوشي شيك و زيباست. طراحي ايكس شش بسيار منحصر به فرد هست و محيط گوشي هم بسيار زيباست و منوها با افكت هاي زيبايي باز و بسته ميشن و ضمن اينكه زيبايي هاي ويواز رو هم قبول دارم اما به نظر من (نظر شخصيم) ايكس شش هم در زيبايي چيزي از ويواز كم نداره.

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

ممنون كه تصحيح كردين.
    مبارک باشه

15. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •