تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 275 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بايد يه رام ديگه نصب كنه . با هارد ريست هم درست نميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

چه جوری؟خودش می تونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

hآره مثل آب خوردنه.اول باید بره تو سایت و قسمت رام های hd2 رو پیدا کنه و بعد رام 1.66 یا 1.6 عربی (arabic) رو پیدا و دانلود کنه .البته قبلش سریال گوشی و منطقه شما رو می پرسه.سریال گوشی هم تو گوشیه هم زیر باتری.منطقه هم که مهم نیست مثلا بزنه آسیا.

بعد فایلی که حدود فکر کنم 150 مگ باشه دانلود می کنه.بهدش فقط کافیه گوشی رو با کابل به سیستم وصل کنی و برنامه رو run کنی.خودش خودکار نصب می کنه.تمام این مراحل رو خودش توضیح داده.

فقط به یاد داشته باش که برای اتصال پی سی به گوشی و نصب این جور برنامه ها باید قبلش برنامه active sync رو دانلود و نصب کرده باشی روی سیستم.این برنامه یه جور رابط کاربری بین گوشی و سیستم هست .

4. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

می بینی تو رو خدا ! سی دی گوشی رو بهش ندادن!میگه یارو گفت اینا سی دی ندارن! (ناسلامتی خودشهم دکتره) از جایی میشه دانلودش کرد؟

یا من active sync از امنیا دارم ،جواب میده؟(خیلی سوالم شوته؟!)

موقع روشن کردن گوشی یه ارور هم میده که فایل coldbootutil.exe رو نمی تونه باز کنه و ...
    Last edited by hirondelle; 24-04-2010 at 19:00.

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

می بینی تو رو خدا ! سی دی گوشی رو بهش ندادن!میگه یارو گفت اینا سی دی ندارن! (ناسلامتی خودشهم دکتره) از جایی میشه دانلودش کرد؟

یا من active sync از امنیا دارم ،جواب میده؟(خیلی سوالم شوته؟!)

موقع روشن کردن گوشی یه ارور هم میده که فایل coldbootutil.exe رو نمی تونه باز کنه و ...
    سی دی مشکلی نداره. توی سی دی این برنامه نیست, یا حداقل برای من که نبود. میتونی از اینترنت و از خود سایت ماکروسافت به طور رایگان بگیریش. البته برای نصب رام, من به active sync نیازی نداشتم, یه برنامه دیگه نیاز بود که flash center هست اسمش. حالا نمیدونم چون من رام کوک شده (غیر رسمی با امکاناتی خیلی بهتر و سریعتر که البته گارانتی رو میپرونه) ریختم این حالت پیش اومده یا کلا بدون نیاز به active sync میشه رام نصب کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی تو این سایت هم من وقتی قبل از دانلود رام،سریال گوشی رو می زنم،این ارور رو میده:Sorry, this software download is not suitable for your device.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آقا این رفیق ما نشسته با گوشی اش ور رفته،کار دستش داده ،برده نمایندگی میگه باید ویندوز عوض بشه!
    ازش می پرسم چیکار کردی آخه ، میگه رفتم valu-aded installer و رو عربی کلیک کردم و next زدم و همه چی خورد به هم!گفتم خوب شد ، تا تو باشی به من پز ندی که این امنیا چیه گرفتی! ولی از شوخی گذشته ، حالش گرفته است ، چیکار باید بکنیم؟
    سلام.

الان مشکلش فقط عربی شدن گوشیه؟ خوب انگلیسیش کنه ضمن اینکه دیگه نیازی هم نیست فارسی ساز روش نصب کنه.توی تنظیماتش بره و زبان گوشی رو بزاره رو انگلیسی With عربیک ساپورت.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

الان مشکلش فقط عربی شدن گوشیه؟ خوب انگلیسیش کنه ضمن اینکه دیگه نیازی هم نیست فارسی ساز روش نصب کنه.توی تنظیماتش بره و زبان گوشی رو بزاره رو انگلیسی With عربیک ساپورت.
    نه ،مشکل اینه که فونتش قاطی پاتیه.حروف جدا ازهم و چپ چین اند.(راستی آریان جان ،هنوز فرصت نکردم رو Garmin گوشی خودم کار کنم ها ، فعلا با HD2 سرگرمم!مزاحمت میشم)
    Last edited by hirondelle; 25-04-2010 at 09:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که دارن با lcd مشکلی ندارن؟ lcd نمیشکنه ؟ آخه میگن lcd hd2 زود میشکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی تو این htc.com هم من وقتی قبل از دانلود رام،سریال گوشی رو می زنم،این ارور رو میده:Sorry, this software download is not suitable for your device.
    کمک!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •