بايد يه رام ديگه نصب كنه . با هارد ريست هم درست نميشه
بايد يه رام ديگه نصب كنه . با هارد ريست هم درست نميشه
چه جوری؟خودش می تونه؟
hآره مثل آب خوردنه.اول باید بره تو سایت و قسمت رام های hd2 رو پیدا کنه و بعد رام 1.66 یا 1.6 عربی (arabic) رو پیدا و دانلود کنه .البته قبلش سریال گوشی و منطقه شما رو می پرسه.سریال گوشی هم تو گوشیه هم زیر باتری.منطقه هم که مهم نیست مثلا بزنه آسیا.
بعد فایلی که حدود فکر کنم 150 مگ باشه دانلود می کنه.بهدش فقط کافیه گوشی رو با کابل به سیستم وصل کنی و برنامه رو run کنی.خودش خودکار نصب می کنه.تمام این مراحل رو خودش توضیح داده.
فقط به یاد داشته باش که برای اتصال پی سی به گوشی و نصب این جور برنامه ها باید قبلش برنامه active sync رو دانلود و نصب کرده باشی روی سیستم.این برنامه یه جور رابط کاربری بین گوشی و سیستم هست .
می بینی تو رو خدا ! سی دی گوشی رو بهش ندادن!میگه یارو گفت اینا سی دی ندارن! (ناسلامتی خودشهم دکتره)از جایی میشه دانلودش کرد؟
یا من active sync از امنیا دارم ،جواب میده؟(خیلی سوالم شوته؟!)
موقع روشن کردن گوشی یه ارور هم میده که فایل coldbootutil.exe رو نمی تونه باز کنه و ...
Last edited by hirondelle; 24-04-2010 at 19:00.
سی دی مشکلی نداره. توی سی دی این برنامه نیست, یا حداقل برای من که نبود. میتونی از اینترنت و از خود سایت ماکروسافت به طور رایگان بگیریش.البته برای نصب رام, من به active sync نیازی نداشتم, یه برنامه دیگه نیاز بود که flash center هست اسمش. حالا نمیدونم چون من رام کوک شده (غیر رسمی با امکاناتی خیلی بهتر و سریعتر که البته گارانتی رو میپرونه) ریختم این حالت پیش اومده یا کلا بدون نیاز به active sync میشه رام نصب کرد.
راستی تو این سایت هم من وقتی قبل از دانلود رام،سریال گوشی رو می زنم،این ارور رو میده:Sorry, this software download is not suitable for your device.
سلام.
الان مشکلش فقط عربی شدن گوشیه؟ خوب انگلیسیش کنه ضمن اینکه دیگه نیازی هم نیست فارسی ساز روش نصب کنه.توی تنظیماتش بره و زبان گوشی رو بزاره رو انگلیسی With عربیک ساپورت.![]()
نه ،مشکل اینه که فونتش قاطی پاتیه.حروف جدا ازهم و چپ چین اند.(راستی آریان جان ،هنوز فرصت نکردم رو Garmin گوشی خودم کار کنم ها ، فعلا با HD2 سرگرمم!مزاحمت میشم)
Last edited by hirondelle; 25-04-2010 at 09:52.
دوستانی که دارن با lcd مشکلی ندارن؟ lcd نمیشکنه ؟ آخه میگن lcd hd2 زود میشکنه
کمک!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)