توی پودمانی فقط اولویت اول قبول میشید.
توی پودمانی فقط اولویت اول قبول میشید.
دوستان این ثبت نام علمی کاربردی ترمی که چند روز پیش ثبت نام کردیم شروع کلاساش از مهره یا بهمن؟
از آبان هست.
سلام
می خواستم یه تعداد سوال بپرسم، لطفا راهنماییم کنید.
من کنکور سراسری رشته ی ریاضی فیزیک قبول نشدم و 91/11/18 هم تاریخ اعزامم به خدمت هست. میخوام اگه میشه پودمانیا ثبت نام کنم و بعد از یه سال دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.فقط یه سری سوال داشتم:
1- توی مقررات وظیفه ی عمومی توی دفترچه نوشته شده که ((4. برگه آماده به خدمت بدون غیبت که تاریخ مندرج در آن سپری نشده باشد. ضمن آنکه از تاریخ اخذ مرک دیپلم یا پیش دانشگاهی نباید پیش از یک سال گذشته باشد.)) در حالی که من خرداد 90 تمام امتحانات پیش دانشگاهیا قبول شدم و نمی دونم مدرسه تاریخ فراغت از تحصیلم را تا چه موقعی زده. اگه تا 30 خرداد زده باشه، میشه یک سال و سه ماه و یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم ؟
2- من معدلم 17.20 هستش چقدر احتمال آوردن موارد خوب انتخابیم هست ؟
3- در صورت پذیرفته شدن، آیا سالی دیگه میشه هم زمان توی کنکور سراسری شرکت کرد ؟
4- گذروندن درسهای پودمانی علمی کاربردی به چه صورت هستش؟ (مثل دانشگاههای معمولی ترمی و در هر سالی دو ترم هست؟ چقدر از یک هفته صرف کلاسها و خوندن درس هاش میشه؟ یعنی میشه هم زمان برا کنکور سراسری خوند ؟)
با تشکر![]()
Last edited by mahdi 1371; 14-09-2012 at 01:26.
دوست عزیز از ابان؟مگه میشه؟کلاسا یا باید از مهر شروع شه یا بهمن
تاریخ شروع کلاسهای ثبت نامیهای شهریور از آبان و ثبت نامیهای دی از اسفند هست.
بچه های پودمان یک، بخاطر دیر اعلام شدن نتایج و ثبت نام همیشه کلاساشون دیرتر از بقیه شروع میشه.
Last edited by mojtaba2321; 14-09-2012 at 13:58.
2. توی پودمانی انتخاب اول مد نظر دانشگاه هست
3.بله
4.توی دوره پودمانی هر سال 3 پودمان بهتون میده، همه درسها پکیج شده و شما حق انتخابی نداره و طبق پکیج بهتون داده میشه.
هر پودمان تقریبا 12 واحد هست. و برای پودمان مهر و بهمن معمولا هفته ای 2 روز و پودمان تابستون هفته ای 4 روز هست.
دوست عزیز من پودمانیو نمیگم که ترمیو میگم همه جا نوشته شروع کلاسای ترمی از اول مهر ماه هستش
دوستان یه سوال
کی جواب این ترمی میاد . دقیقا چندم شهریوره؟
من فردا معلت انتخاب واحدم برای ترم 2 هستم ولی برای کاردانی ترمی و تغییر رشته اقدام کرد.نمی دونم جواب ترمی کی میاد.من حالا باید چیکار کنم؟ثبت نام نکنم؟من علاقه ای به این رشته ندارم. منم باید ابان ماه برم سر کلاس یا نه؟ اگر اصلا ترمی الویت اول را قبول نشم چیکار کنم.میشه از دانشگاه انصراف بدم و برای سری بعدی یعنی نیمه دوم دوباره دفترچه ترمی را بگیرم....تو را خدا راهنمایی کنید عجله دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)