تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 432 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون من با معدل 14/23 اولویت چندم قبول میشم برای کاردانی پودمانی ؟
    الان رشته مورد علاقم ابزار دقیقه ولی نمیدونم اولویت اول بزنم یا نه
    توی پودمانی فقط اولویت اول قبول میشید.

2. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان این ثبت نام علمی کاربردی ترمی که چند روز پیش ثبت نام کردیم شروع کلاساش از مهره یا بهمن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این ثبت نام علمی کاربردی ترمی که چند روز پیش ثبت نام کردیم شروع کلاساش از مهره یا بهمن؟
    از آبان هست.

در آغاز فعالیت mahdi 1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

می خواستم یه تعداد سوال بپرسم، لطفا راهنماییم کنید.

من کنکور سراسری رشته ی ریاضی فیزیک قبول نشدم و 91/11/18 هم تاریخ اعزامم به خدمت هست. میخوام اگه میشه پودمانیا ثبت نام کنم و بعد از یه سال دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.فقط یه سری سوال داشتم:

1- توی مقررات وظیفه ی عمومی توی دفترچه نوشته شده که ((4. برگه آماده به خدمت بدون غیبت که تاریخ مندرج در آن سپری نشده باشد. ضمن آنکه از تاریخ اخذ مرک دیپلم یا پیش دانشگاهی نباید پیش از یک سال گذشته باشد.)) در حالی که من خرداد 90 تمام امتحانات پیش دانشگاهیا قبول شدم و نمی دونم مدرسه تاریخ فراغت از تحصیلم را تا چه موقعی زده. اگه تا 30 خرداد زده باشه، میشه یک سال و سه ماه و یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم ؟

2- من معدلم 17.20 هستش چقدر احتمال آوردن موارد خوب انتخابیم هست ؟

3- در صورت پذیرفته شدن، آیا سالی دیگه میشه هم زمان توی کنکور سراسری شرکت کرد ؟

4- گذروندن درسهای پودمانی علمی کاربردی به چه صورت هستش؟ (مثل دانشگاههای معمولی ترمی و در هر سالی دو ترم هست؟ چقدر از یک هفته صرف کلاسها و خوندن درس هاش میشه؟ یعنی میشه هم زمان برا کنکور سراسری خوند ؟)

با تشکر
    Last edited by mahdi 1371; 14-09-2012 at 01:26.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز از ابان؟مگه میشه؟کلاسا یا باید از مهر شروع شه یا بهمن

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز از ابان؟مگه میشه؟کلاسا یا باید از مهر شروع شه یا بهمن
    تاریخ شروع کلاسهای ثبت نامیهای شهریور از آبان و ثبت نامیهای دی از اسفند هست.
    بچه های پودمان یک، بخاطر دیر اعلام شدن نتایج و ثبت نام همیشه کلاساشون دیرتر از بقیه شروع میشه.
    Last edited by mojtaba2321; 14-09-2012 at 13:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

می خواستم یه تعداد سوال بپرسم، لطفا راهنماییم کنید.

من کنکور سراسری رشته ی ریاضی فیزیک قبول نشدم و 91/11/18 هم تاریخ اعزامم به خدمت هست. میخوام اگه میشه پودمانیا ثبت نام کنم و بعد از یه سال دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.فقط یه سری سوال داشتم:

1- توی مقررات وظیفه ی عمومی توی دفترچه نوشته شده که ((4. برگه آماده به خدمت بدون غیبت که تاریخ مندرج در آن سپری نشده باشد. ضمن آنکه از تاریخ اخذ مرک دیپلم یا پیش دانشگاهی نباید پیش از یک سال گذشته باشد.)) در حالی که من خرداد 90 تمام امتحانات پیش دانشگاهیا قبول شدم و نمی دونم مدرسه تاریخ فراغت از تحصیلم را تا چه موقعی زده. اگه تا 30 خرداد زده باشه، میشه یک سال و سه ماه و یعنی من نمی تونم ثبت نام کنم ؟

2- من معدلم 17.20 هستش چقدر احتمال آوردن موارد خوب انتخابیم هست ؟

3- در صورت پذیرفته شدن، آیا سالی دیگه میشه هم زمان توی کنکور سراسری شرکت کرد ؟

4- گذروندن درسهای پودمانی علمی کاربردی به چه صورت هستش؟ (مثل دانشگاههای معمولی ترمی و در هر سالی دو ترم هست؟ چقدر از یک هفته صرف کلاسها و خوندن درس هاش میشه؟ یعنی میشه هم زمان برا کنکور سراسری خوند ؟)

با تشکر
    2. توی پودمانی انتخاب اول مد نظر دانشگاه هست
    3.بله
    4.توی دوره پودمانی هر سال 3 پودمان بهتون میده، همه درسها پکیج شده و شما حق انتخابی نداره و طبق پکیج بهتون داده میشه.
    هر پودمان تقریبا 12 واحد هست. و برای پودمان مهر و بهمن معمولا هفته ای 2 روز و پودمان تابستون هفته ای 4 روز هست.

9. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تاریخ شروع کلاسهای ثبت نامیهای شهریور از آبان و ثبت نامیهای دی از اسفند هست.
    بچه های پودمان یک، بخاطر دیر اعلام شدن نتایج و ثبت نام همیشه کلاساشون دیرتر از بقیه شروع میشه.
    دوست عزیز من پودمانیو نمیگم که ترمیو میگم همه جا نوشته شروع کلاسای ترمی از اول مهر ماه هستش

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال
    کی جواب این ترمی میاد . دقیقا چندم شهریوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من فردا معلت انتخاب واحدم برای ترم 2 هستم ولی برای کاردانی ترمی و تغییر رشته اقدام کرد.نمی دونم جواب ترمی کی میاد.من حالا باید چیکار کنم؟ثبت نام نکنم؟من علاقه ای به این رشته ندارم. منم باید ابان ماه برم سر کلاس یا نه؟ اگر اصلا ترمی الویت اول را قبول نشم چیکار کنم.میشه از دانشگاه انصراف بدم و برای سری بعدی یعنی نیمه دوم دوباره دفترچه ترمی را بگیرم....تو را خدا راهنمایی کنید عجله دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •