تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 966 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مریم خانم این تاریخ ها ماله پارسال هست فقط خواستم بگم که تاریخ برگذاری آزمون هم زمان نیست

شما اشتباه می کنی
    چرا؟چون تو دفدرچه گفته یکی یا یه کارت غیر پزشککی نمی تونه هم از مجموعه ریاضی رشته بزنه هم تجربی
    اما اگه یه کارت دیگه داشته باشی می تونی
    مثلا با یه کارت تجربی یکی ریاضی

بعد منم منظورم خود آزمون دانشگاه بود یعنی چطور اون تونسته
    درضمن نگین جایی آزمون آزاد از دولتی سخت تر هست می خندن بتون
    راستی یکی دیگه هم هست تجربی بود الان مهندسی پزشکی می خونه

یه چیز دیگه من شیمی کاربردی پارسال قبول شدم اراک نرفتم
    چطوره ؟ خوب نبود؟؟؟اگه کسی می تونه یه دوتا رشته غیر پزشکی خوب برا تجربی بگه

شما داری اشتباه می کنی
    من همه توضیحاتو دادم

شما اگه میخواین دو تاشو ثبت نام کن ولی موقع آزمون که کارتی صادر نشد متوجه میشی

دیگه واقعا نمیدونم چطور توضیح بدم که فقط ی مجموعه و فقط ی بار میتونی ثبت نام کنی

در مورد اون حرفتون بزارین بچه های ریاضی بیان و حرفمو تائید کنن
    اگه پست مو درست خونده باشی گفتم آزمون ریاضیش سخته درسای دیگه ش که از آب خوردن هم راحتتره ... شما اصلا تا به حال برای کنکور ریاضی شرکت کردی؟!!!
    اینجا بقیه به حرف شما می خندن نه من اوکی؟

در ضمن اگه میشه
    بگین کجای دفترچه گفته با دو کارت غیر پزشکی میشه 2 تا آزمون غیر پزشکی ثبت نام کرد ؟!!
    بگین دیگه.......

2. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

نه نه

امسال حتما تاثیر داده میشه

تو خود دفترچه هم گفته شده

پارسال میخواستن تاثیر بدن ولی نشد ...
    دفترچه واسه خودش نوشته یکی هفته پیش اومده بود گزینه 2 میگفت پارسال خواستیم تاثیر بدیم که نشد امسال هم دوباره نمرات تو زمان مقرر بهمون نمیرسه پس امسال هم نمیتونیم تاثیر بدیم و 100 % نمره آزمون ملاکه در مورد آزمون هم فکر کنم حق با شماست هرکسی فقط میتونه تجربی ، ریاضی یا انسانی شرکت کنه ولی مطمئن نیستم!
    Last edited by rambo_1386; 03-03-2010 at 13:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

یکی از مسئولین روابط عمومی دانشگاه آزاد از دبیرهای چند سال پیش من بود . امروز که باهاش تماس گرفتم گفت امسال دانشگاه آزاد فرمهایی رو تهیه کرده که برای تائید معدله . این فرم ها رو میفرستن آموزش و پرورش شهر طرف و استعلام میگیرن که آیا این معدلی که اینجا نوشته راسته یا دروغ ! اونطوری که اون بنده خدا میگفت گویا قرار امسال همچین اتفاقی بیفته . اما مشکل اینجاست که اگه دانشگاه بخواد اینهمه رو استعلام بگیره حداقل دو ترمی طول میکشه . حالا شما بر فرض معدلت رو اشتباه وارد کردی و اونها هم تاثیر دادند و انتخابت رو قبول شدی . دانشگاه میره استعلام میگیره و میبینه به !! خالی بستی !! میاد گوشت رو میگیره و از دانشگاه میندازه بیرون ( تو خود دفترچه مثل اینکه نوشته کن فیکون حساب میشه ) . حالا شما هم پول دادی و هم دو ترمی الاف شدی ... چیکار میخواید کنید ؟؟ نظر من اینه که حتی اگه معدلتون پایینه درست وارد کنید شاید 1% این اتفاق بیفته !!
    در ضمن یادمون نره میانگین معدل کل کشور پیش در حدود 12.5 تا 13.5 هست !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

شما اگه میخواین دو تاشو ثبت نام کن ولی موقع آزمون که کارتی صادر نشد متوجه میشی

دیگه واقعا نمیدونم چطور توضیح بدم که فقط ی مجموعه و فقط ی بار میتونی ثبت نام کنی

فکر میکنم شما دارید اشتباه میکنید . چون حتی میشه در همه ی آزمون های یکسال شرکت کرد . البته برای هرکدام باید ثبت نام جدایی انجام بگیره .
    اگه پست مو درست خونده باشی گفتم آزمون ریاضیش سخته درسای دیگه ش که از آب خوردن هم راحتتره ... شما اصلا تا به حال برای کنکور ریاضی شرکت کردی؟!!!
    بله ... نظر من هم اینه که آزمون ریاضیش نسبت به بقیه سخت تره

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

دوست عزیز سال 88 اشتباه نکردی؟ چون هردوتا 6742 یا همینجوریه؟
    این رشته مثلث داره

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان بدجوری گیر کردم خواهش میکنم کمکم کنید رشتم مطمئن شدم که میخوام مکانیک جامدات بخونم ولی نمیدونم کجا بین قزوین و تهران مرکزی موندم به نظرتون چیکار کنم ؟ خودم کرج هستم تقریبا میشه گفت رفت و آمد شبیه هم باشه ولی سطح علمی چی کدوم بهتره؟ جو کدوم دانشگاه بهتره؟ شما جای من بودید کدوم انتخاب میکردید البته دانشگاه علوم هم تو ذهنم بود ولی واقعن خیلی سخته تراز بیشتری میخواد که بیخیالش شدم.
    بدجوری گیر کردم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره کارنامه 88 پس چی فکر کردی شیمی ضریب 1 داره ریاضی ضریب 4 شایدهم به خاطر زیرمجموعه باشه کامپیوتر فکر کنم زیر مجموعه 1 تو چه رشته ای انتخاب کردی؟؟؟
    من عمران انتخاب کردم که تازه ضریب شیمی 2 هست!

نه نه

امسال حتما تاثیر داده میشه

تو خود دفترچه هم گفته شده

پارسال میخواستن تاثیر بدن ولی نشد ...
    دفترچه واسه خودش نوشته یکی هفته پیش اومده بود گزینه 2 میگفت پارسال خواستیم تاثیر بدیم که نشد امسال هم دوباره نمرات تو زمان مقرر بهمون نمیرسه پس امسال هم نمیتونیم تاثیر بدیم و 100 % نمره آزمون ملاکه
    تو خود دفترچه هم نوشته اعمال سوابق تحصیلی منوط به ارائه اطلاعات لازم از سوی مراجع ذیربط در زمان مقرر میباشد و البته همتون هم به خوبی میدونید که اینجا ایرانه! : دی

8. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nightboyh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها بلا خره اگه کسی از این جریان معدله خبر داره بگه ببینیم چیه قضیه ؟ اخرش تاثیر میدن یا نه که انتخاب رشته کنیم دیگه من خودم میخوام صنایع رباط کریم یا قزوین بزنم ولی با این وضع معدل نمیدونم قبول بشم یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

بچه ها بلا خره اگه کسی از این جریان معدله خبر داره بگه ببینیم چیه قضیه ؟ اخرش تاثیر میدن یا نه که انتخاب رشته کنیم دیگه من خودم میخوام صنایع رباط کریم یا قزوین بزنم ولی با این وضع معدل نمیدونم قبول بشم یا نه
    معدل و تراز آزمون آزمایشیات چنده ؟
    قلم چی شرکت میکنی ؟؟

داره خودمونی میشه nightboyh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

معدل و تراز آزمون آزمایشیات چنده ؟
    قلم چی شرکت میکنی ؟؟
    نه ولی پارسال ازادم 5500 شد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من عمران انتخاب کردم که تازه ضریب شیمی 2 هست!
    خودت که گفتی اینجا ایرانهخدایا امسال هم این اتفاق بیفته یک حال اساسی کردم
    دوستان منتظر جوابتون هستم
    دوستان بدجوری گیر کردم خواهش میکنم کمکم کنید رشتم مطمئن شدم که میخوام مکانیک جامدات بخونم ولی نمیدونم کجا بین قزوین و تهران مرکزی موندم به نظرتون چیکار کنم ؟ خودم کرج هستم تقریبا میشه گفت رفت و آمد شبیه هم باشه ولی سطح علمی چی کدوم بهتره؟ جو کدوم دانشگاه بهتره؟ شما جای من بودید کدوم انتخاب میکردید البته دانشگاه علوم هم تو ذهنم بود ولی واقعن خیلی سخته تراز بیشتری میخواد که بیخیالش شدم.
    بدجوری گیر کردم

13. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •