مهلتش که تموم شده واسه حذف کد رشته !
تغییر رشته هم به قول دوستمون بستگی داره به دانشگاهش ....
مهلتش که تموم شده واسه حذف کد رشته !
تغییر رشته هم به قول دوستمون بستگی داره به دانشگاهش ....
تا جایی که می دونم مهلتش تموم شده ولی انگار می شه اگر یک رشته رو قبول شد و رشته پایینیش هم رتبش رو اورد اولی کنسل شه و دومی قبول شی یک تماس با سنجش بگیر
فکر نمیکنم اینجوری باشه ها.
اگه اینجوری باشه که کل ظرفیت ها به هم میخوره.
مثلا اگه مکانیک شریف باشه پایینش هم عمران تهران باشه. شما مکانیک رو کنسل کنی بری عمران تهران جور در نمیاد.
چون جای 1 نفر رو توی مکانیک شریف به شما اختصاص دادن و نفرات بعد از شما ممکنه به خاطر همین یک ظرفیت اشغال شده نتونن برن.
حالا شما اگه کنسل کنی دوباره باید بیان همه رو بررسی کنن که پیچیده میشه.![]()
سلام. من دانش آموز پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی فیزیک ساکن تهران هستم . میخواستم ببینم باید چه رتبه ای بیارم تا در یکی از گرایش های رشته ی برق ( فرقی نمیکنه ) در دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا (ع) یا سجاد مشهد قبول شم ؟
Last edited by mehran_s87; 29-08-2009 at 09:50.
دوستان سلام
مازیار جان فکر کنم منظور آقا علی فقط درون دانشگاهی باشه نه بین دانشگاهی
علی علی
سلام درصدای نفرات برتر منتشر نشده؟
ازکجا میشه اینارو گیر آورد؟
امسال که همین مشکل توی شریف پیش خواهد اومد چون ممکنه کسی که رتبش 149 کشوریه به طور خودبخود برق شریف قبول نشه ولی با توجه به اطلاعیه شریف برای تغییر رشته در موقع ورود به رشته دلخواه مثلا میاد بعد برق میزنه مکانیک,عمران یا هر رشته ی دیگه ای از شریف به محض ورود تغییر رشته میده میره برق. حق یه بنده خدایی رو ضایع میکنه امسال هم که تکمیل ظرفیت نداریم
از شریف بعیده که یه همچین آشفتگی درست بکنه اما اگه عاشقان برق شریف امسال زیاد باشه افتضاح میشه چون کلا برقش ظرفیتش 150 تا کمتره
منظورم از این همه روده درازی این بود که توی دانشگاه های عالی هم این اتفاق میفته دیگه وای به حال بقیه
هیچ چیز غیر ممکن نیست!
آخه گفتن که رشته ی پایینیش رو قبول بشیم که خوب میشه همون فرم انتخاب رشته.
در مورد پست بالایی هم بگم مسئله اینه که :اینجا ایران لست.![]()
رتبه منطقه 1 حدودا زیر 18000تا 20000
ببینم کسی آخرین رتبه قبولی های مهندسی برق و مکانیک و صنایع و کامپیوتر دانشگاه های شهرهای درجه 2 و 3 رو داره تو سال 87 ؟؟؟
آز کجا میشه گیر اورد ؟؟
( دیگه طاقت 10 روز دیگه صبر کردن رو ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)