من انقدر ایرادات دیدم ازش که دارم اینو میگم.
تو تاپیک های زیادی هم در موردش بحث کردم. فکر میکنم کیفیت وافعا بدی داره .
خودم جرئت خریدش رو تا حالا نداشتم ولی هرکی از دوستان خریده msi رو لعن و نفرین میکنه !
من انقدر ایرادات دیدم ازش که دارم اینو میگم.
تو تاپیک های زیادی هم در موردش بحث کردم. فکر میکنم کیفیت وافعا بدی داره .
خودم جرئت خریدش رو تا حالا نداشتم ولی هرکی از دوستان خریده msi رو لعن و نفرین میکنه !
اين تاپيكي هستش كه با دوستان به اين نتيجه رسيديم كه ام اس اي بهترينه در حال حاضرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايسوس اگه s53sn باشه و گارانتي پدر مادر داري باشه حرفي نيست اما رقم قيمتش ميره به 1800
الان فقط اگه ايسوس يا لنوو با قيمت كمتري بتونن محصولاتشونو وارد كنن ميتونن با ام اس اي رقابت داشته باشن
براي رفع ابهامات از مدل ام اس اي به سايت زير مراجعه كن دوست گرامي:
سايت بعدي فارسي هست كه ترجمه سايت ام اس اي به صورت مختصر بود كه ميتونه شما رو متقاعد كنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
msi قیمتش خیلی بالاست .... و هنوز هم مثل SONY - asus - apple - hp و.... بین مردم جا نی افتاده !!دوست عزيز اين سري از ام اس اي military class هستند كه استاندارد توليدات نظامي و فضايي امريكا اون رو تاييد كردن پس از نظر كيفيت هيچ شكي نداشته باش مطمئنا اگه از ايسوس بهتر نباشه از اون هم كمتر نيست برند شاخصي تو دنيا هستش فقط يه چيز ميمونه اونم اينه كه قيمتش در اينده شايد ارزونتر بشه وگرنه اگه ارزونتر بود معطلش نميكردم منتظر لنوو هستم كه ببينم چي ميشه
ايشالا موفق باشي
به نظرم زياد قيمتش بالا نيست كانفيگشو تو اين سايت ببينيد :
به نظرم asus N53SN حتي از سوني وايو هم بهتره !! حداقل واسه كار من كه گرافيك واسم حياتيه! البته من حاضرم تا 1.5 هزينه اس ان رو بدم ولي اگه بالاتر بره من ام اس اي رو انتخاب ميكنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من حدودا 1 هفته قبل از عید یه n53sv خریدم.
بعد که اومدم توی این انجمن دیدم نوشتن که مشکل داره و باید سری جدیدش بیاد.
نمیدونم الان لپ تاپ من مدل اصلاح شدشه یا همون سری قبلیه.
اگه میشه کسی اطلاعاتی به من بده.
کانفیگ هم این هست:
cpu : core i 7 -2630qm 2 ghz
vga: nvidia geforce optimus 540m
hdd:640 g 7200 rpm
ram:4g ddr3 1333 mgh sdram
led:15.6
odd:4x blu-ray
ببینید msi کلا برند خطرناکیه.
من الآن حداقل 12 ساله با کامپیوتر سرو کار دارم مشکلاتی که من از msi دیدم به هیچوجه از هیچ برند دیگه ای ندیدم.واقعا ایرادات باونرکردنی داره
اینم در مورد لپتاپ های مورد نظر شما :
GE 600
3DMark 0317833 points
3DMark 0513374 points
3DMark 06
1280x10246762 points
3DMark 11846 points
n53sv
3DMark 2001SE32969 points
3DMark 0321476 points
3DMark 0516166 points
3DMark 06
1280x10248423 points
3DMark Vantage4458 points
![]()
اولا : لپتاپ GE620 نه GE600 !!!
دوم : اين لپتاپ به تازگي اومده و الان هيچ بنچماركي نيست
سوم : اگه امكانش هست بگيد اين بنچمارك رو از كجا اوردين؟ (منبعش كجاست؟)
چهارم: فرض هم بر اينكه GE600 بنچمارك كردين دستتون هم درد نكنه اگه امكانش هست بنچمارك ايسوس اس 53 رو واضحتر بگيد ممنونتون ميشم من روي برند خاصي تعصبي ندارم اما ايسوس با اون افتضاحي كه به بار اورد ديگه واسم قابل اعتماد نيست من ملاك همه حرفام اگه فرض هم بر GE 600 باشه سايت notbookcheck هستش كه GE 600 با اينكه از ايسوس پردازنده كمتري داره ! Cor i3اما بالاتر از اون قرار داره چه برسه به اينكه GE 620 كور اي 7 سندي بريج هم هست!!اين هم لينك سايت مذكور خودتون ميتونيد ببينيد:
اينم لينك مربوط بهGE 600 كه تو اين بنچمارك نمره 90% رو گرفته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين يكي هم لپتاپ ايسوس كه 87% هست (با اينكه لپتاپ اولي سي پي يوش ضعيف تره اما در مجموع بهتره):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا قضاوت با خودتونه اگه پردازنده قويتر بشه ديگه ايسوس جلوش كم مياره !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by .princess; 06-04-2011 at 17:39.
دقیقا این رو از سایت نوت بوک چک کپی کردم.
اینم مدل با core i5 هست !
اینم توان پردازش گرافیکیه که میبینید ایسوس بهتر بوده !
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
اونم بنچمارک نیست !
نظره مردمه. باید برید تو ریویو نه تو اکسترنال لینکز
دوست عزيز تظر علمي ملاكه نه نظر ي كه توش مغرضانه باشه يا يه برندي رو بخوايم ازش الكي تعريف كنيم !
بله من خودم ايسوس n53 SNرو بيشتر ترجيح ميدم توجه كنيد كه گفتم SN ولي ايا هزينه اي كه ميكنيد واقعا به صرفه هست يا نه؟ كاراييش نسبت به هزينه اش مي صرفه ؟ اينا رو از نظر علمي اناليز ميكنن و به خاطر همين هم بود اون مدل ام اس اي از ايسوس SV برتر بود به شخصه از SV اصلا خوشم نمياد چون به صرفه نيست اما اگه SN با قيمت زير 1.5 باشه قبلا هم گفتم بي معطلي ميخرمش اما فكر نكنم كه به اين قيمت عرضه بشه از طرفي دومين رقيبش هم لنوو Y570 هست كه بين لنوو و ايسوس من لنوو رو اگه با قيمت منطقي مثلا زير 1.6باشه من حاضرم 100 تومن بزارم رو پولم تا لنوو بگيرم!
ايشالا مباركه دوست عزيز ولي ميتوني براي اطمينان بيشتر سريال نامبر رو تو سايتش چك كنيد اينم ادرس :
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)