سلام دوستان.
خیلی ضد حاله که مرورگر گوشی با ایرانسل کار نمیکنه؛ اپرا مینی هم کار نمیکنه؛ فقط یه شبه اپرا دارم که جاوا اسکریپ نداره...
سلام دوستان.
خیلی ضد حاله که مرورگر گوشی با ایرانسل کار نمیکنه؛ اپرا مینی هم کار نمیکنه؛ فقط یه شبه اپرا دارم که جاوا اسکریپ نداره...
راستی جریان این باطری اتمی که میگن دیر خالی میشه چیه؟ واسه 86 هم هست؟؟
سلام
امروز وقتي كه گوشيم رو به اخرين فريمور اپديت كردم و گوشيم خود به خود وقتي كه auto rotate فعاله مي ره توي قسمت عكس ها ولي وقتي كه فعال نيست اين مشكل پيش نمي اد
گوشی قبلا بهتر شارژ نگه میداشت اما دیگه زود خالی میشه؛ بعد از 11 ساعت که بیشتر از 6 ساعتش به گوشی دست نخورده 2خط رفته؛ چندتا پیامک دادم چندتا آهنگ با هندسفری گوش کردم و 10 15 دقیقه جاوا اجرا کردم؛ باطریشم عوض کردم همینه. نوکیا انگار از وقتی چینی شده دیگه زیاد قابل اعتماد نیست؛ نمیدونم...
با سلام
دوستان و من گوشی n86 تازه خریدم و از نمایندی مرکزی خود نوکیا تو علاالدین خودشون برام رایگان GPS رو فعال کردن... یه چیزی هم روی گوشی نصب کردن ... میخواستم بدونم آیا برای من هم لازمه که این GARMIN یا نقشه های ایران رو دانلود کنم یا نمیخواد دیگه ؟
سلام
دوست عزیز جی پی اس اصلا فعال کردن نداره همش حرفه برایه پول بیشتر بگیرن.
میتونید از نرم افزارای جانبی مثله گارمین یا اسمارت کام استفاده کنید ولی جدیدا خود مپ نوکیا شهرهای بزرگ کشور رو ساپورت عالی میکنه فقط کافیه بزارید نقشه ها با جی پی آر اس یا وای فای دانلود بشن.![]()
اقا چطوری میشه صدایه دوربینشو خفه کردمن گوشی رو -- کردم حالا چیکار کنم
میدونم منظور من هم همین بود که فکر کنم نقشه شهر تهران رو برام ریختن با همین مپ نوکیا..... با وجود برنامه ovi map nokia احتیاجی به این برنامه های اسمارت یا گارمین باز هم هست ؟ ...
Last edited by DOZD_DEL; 23-06-2010 at 17:19.
نوکیا مپ 3.03 خوبه چون سرعت کانکت شدن خیلی بهتر شده! و با این حساب دیگه نیازی نیست به نرمافزار های دیگه!
سرعت دوربین گوشی تو فیلم برداری کمه یعنی تیکه تیکه فیلم میگیره به نظر شما دلیلش چیه من گوشی رو -- کردم بعد اپدیت کردم به ورژن 30 ممکن مال این باشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)