نمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟
![]()
برای gps باید از یکی از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی. در اسمارت کام
وقتی وصل میشی عبارت gps در گوشه صفحه سبز رنگ میشه.
[QUOTE]نمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟ /QUOTE]
در مورد خوانایی زیر نور مستقیم, منم یه جورایی موافقم که می شد بهتر باشه.
و عکاسی ایندورشم به نظر من تعریفی نداره.
ولی در کل به نظر بنده حقیر هیچ کدام از اینا از ارزش این گوشی کم نمیکنه. من هر کی ازم میپرسه بخرم یا نه؟
میگم 100 درصد بخر
Last edited by آرش-19; 03-11-2009 at 20:16.
من اون قسمت که No بود رو yes کردم و کانکت شدم بازم کانکت نشد یعنی اصلا علامت اکتیو شدن برنامه اون گوشه نمیاد کسی میتونه کمک کنه از همون اسمارت کام استفاده میکنمبرای gps باید از یکی از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی. در اسمارت کام
وقتی وصل میشی عبارت gps در گوشه صفحه سبز رنگ میشه.
منی که هر روز دارم از گوشی استفاده میکنم اشتباه میکنم..خوانایی اش بالاست ..شما راست میگینمیدونم با کدوم گوشی مقایسه کردی؟ از ایفون هم کم نمیاره بعد چجوری خوانایی کمی داره؟![]()
سلام..من فرمور HX1.5 fix2 ریختم و هک شدست.اسمارت کام که کار نمیکنه و میپره بیرون.گارمین هم کانکت نشد امروز....دلیلشو نمی دونم..آماری از فرمور جدید واسه این گوشی دارید؟ و google map چطوره؟نقشه تهران کامل داره؟بصورت آفلاین...اگه خوبه و جواب میده یک لینک بدید.مرسی
دوست من با فریم وری که شما استفاده میکنید هیچ مشکلی با گارمین نخواهید داشت فقط موقع استفاده گوشی نباید در حالت حک باشه.در فضای باز بعضب وقتا تا 10 دقیقه هم طول میکشه تا وصل بشه.
فعلا که بهترین فریم ور کوک شده کم باگ موجود هست .
از گوگل مپ اطلاعی ندارم
یا حق تا بعد
نطر من هم اینه که نسبت به اکثر گوشی ها خواناییش بالاست
اما نسیت به مواردی خاص مثل 3gs خیر کیفیتش پایینتر میباشد.
مشکل هم پوشش خارجی یا قاب گوشی میباشد که این مشکل با این led در 3gs حل شده.
نکات طریفی در تولید هر محصولی هست که از دید تولید کننده ها دور میمونه و بسرعت اصلاح میشه
یا حق تا بعد
دوستان اگر میشه رینگتونهای اصلی گوشی بزارید....یا اگه نیست،من اینارو میخوام... supersonic.mp3 & mirage tone.mp3
برای gps باید از یکی از برنامه های اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی. در اسمارت کام
وقتی وصل میشی عبارت gps در گوشه صفحه سبز رنگ میشه.کسی نبود ؟؟؟من اون قسمت که No بود رو yes کردم و کانکت شدم بازم کانکت نشد یعنی اصلا علامت اکتیو شدن برنامه اون گوشه نمیاد کسی میتونه کمک کنه از همون اسمارت کام استفاده میکنم
دوست عزیز فعال کردن internal gps وقتی موثره که gprs راه اندازی شده باشه.
اگه gprs راه اندازی کردی که چیزی حدود 10 ثانیه طول میکشه که کانکت شه.
اگه نه gprs راه اندازی نکردی من خودم شاهد بودم تا 20 دقیقه هم ممکنه طول بکشه کانکت شه.
اگه مشکل چیزی غیر از اینها باشه از تخصص بنده هیچ مزان (اینه تیکه رو فقط علی میگیره)
خارجه, از اهل فن کمک بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)