آقايون چرا همراه بانك ملي روش نصب نميشه.......
آقايون چرا همراه بانك ملي روش نصب نميشه.......
نه با فلش نبود هيچ كدوم ولي خب اگر به نظر شما طبيعي هست ميشه نتيجه گرفت كه كلا اين باطري واسه اين گوشي ضعيف هست خوب اين گوشي واسه عكس گرفتنه ديكه اگر بخواد به اين زودي خالي بشه كه فايده نداره
خداييش قبول كن كه بايد كتك بخوري.
آنتي:اين مشكل ويبره اس ام اس هم تو آپديت جديد حل ميشه يا نه؟
سلام
واقعا باطری این گوشی ضعیف است و خیلی زود خالی می شود
نرم افزارهای و تمهای آنرا از کجا می توانم گیر بیاورم
ممنون
ماله من که با آپدیت و فلش و ... هیچی حل نشد
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
ازمیتونی خیلی چیزا پیدا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من که با ویبره س م س هیچ مشکلی ندارم الانم پست شمارو دیدم رو همه وضعیتها امتحان کردم تو همشون ویبره داشت میشه یکم بهتر توضیح بدین که مشکلتون چیه
فکر کنم انتظار شما از باطری این گوشی زیاده مگر نه برا من که با مصرف معمولی سه روز کامل شارژ نگه میداره![]()
چند نفر ديگه از دوستان هم مشكل من را داشتند.وقتي محل ذخيره اس ام اس رو روي حافظه خارجي قرار ميدي ديگه وقتي اس ام اس مياد ويبره نميزنه
اينجارو بخونيد ظاهرا اينا هم با اين ويبره مشكل دارند البته يكيشون گفته كه بعد از آپديت درست شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایییییییییییی راس میگیاتاحالا توجه نکرده بودم
البته چون ویبره گوشیم همیشه خاموشه
بی خیال به درد من که نمیخورهراستی حسام جان من آپدیت کردم ولی این مشکل بازم پابر جاست
![]()
بله متاسفانه در آپديت اين باگ رفع نشده من هم به همين اميد آپديت كردم ولي بي فايده بود.جالبه حتي وقتي ميزان شارژ را واسه ايرانسل ميگيري هم ويبره ميزنه ولي واسه اس ام اس نميزنه.اتفاقا من خيلي با اين مورد مشكل دارم چون 90% موارد گوشي روي ويبره هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)