نکنه نمایندگی فروش این مدل از سونی رو داری؟؟؟
چه قدر شارژ نگه می داره؟
نکنه نمایندگی فروش این مدل از سونی رو داری؟؟؟
چه قدر شارژ نگه می داره؟
نه بابا خواهش مي كنم اگه نمايندگي داشتم كه خوب بود عزيزم من چيزي كه خوبه و حق و مي گم درمورد شارژ براي كارهاي معمولي (فيلم ،عكس و......) 5تا 4 ساعت ولي براي بازي (البته گرافيك بالا) چون كارت گرافيك و سي پي يو درگيره 2.5 تا 2 ساعت ولي در كل راضي كننده و عالي شك نكن تا نگيري و نبيني حس نمكني![]()
ممنون دوست عزیز شما یک جای دیگه هم همین مدل معرفی کردید ام غیر از شما کس دیگه ای نظر مساعدی در مورد این مدل از وایو نداره.....اگر میشه کانفیگش کامل بنویس به همراه وزن ممنون
اتفاقا در همين سايت شخص سئوال كرده بود به اين عنوان كه لپتاپ سوني سري f يا cb ? كه ايشان اينو خريداري كرده بود و بسيار راضي كه از آنجا بنده راغب شدم به خريد البته بعد از تحقيقات كامل و جداً هم كه نسبت به پولي كه پرداخت ميكني معركه است . ضمنا شما كانفيگ كامل اين سيستم را ميتوني در اين آدرس ببيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
ممنون ......از شما با کدوم گرافیکه ؟ تو چه رنگهایی تو ایران موجوده سفید یا نقره ای هست؟ در کل رازی هستی؟ اولین لپ تابته یا نه قبلا هم داشتی؟
خير عزيزم در پستهاي قبلي اشاره كردم كه لپتاپهاي چون(ايسوز،دل و سوني nw27 ) داشتم ولي اين يه چيزي ديگه و اصلا قابل مقايسه نيست از هر لحاظ هرچقدر ميگذره بيشتر عاشقش ميشم باز ديشب كرايسس2 بازي مي كردم خدايش چه صداي چه تصويري چه گرافيگي من روي گرافيك 1080*1920 high بازي ميكنم باور كن يه ذره لگ نداره اينو ميدوني كه اين بازي رو كمتر pc هاي هستند كه جواب بدن بايد خيلي قدرتمند باشه ولي خوب اين مثل هلو جواب ميده . در ضمن رنگش همين عكسي است كه در آواتار من ميبيني تقريبا ازيه زاويه به مشكي ميزنه ازيه زاويه به آبي تيره تا ازنزديك نبيني متوجه نميشي ديزاين زيباي داره خيلي خوشگله ضمنا دوتا كارت گرافيك داره AMD Radeon™ HD 6630M / Intel® HD Graphics 3000 وسندي بريج از اينتل است ولي كانفيگ كاملشو ميتوني دراين آدرس ببيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشي.![]()
Last edited by bravia; 02-11-2011 at 09:02.
سلام.ممنون دوست عزيز كه با حوصله جواب ميدي. .در مورد اين مدل كه كفتي بازم من متوجه نشدم.يعني اينكه روي دستكاهي كه شما داري. دوتا كارت كرافيكه?
بله عزيزم در كامنتهاي كه بنده در سايتهاي مختلف مطالعه كردم به اين نتيجه رسيدم و اينو متذكر بشم كه سي پي يو اين دستگاه ازنوع cori5 و دوهسته اي 2410 و توربو بوست است در ضمن اينو بگم كلا وقتي مي خواي سيستمي رو به چالش بكشي بايد دو سه تا بازي خفن گرافيك بالا باهش تست كني من وقتي رفتم فروشگاه آرميندو در مركز كامپيوتر ايران كه يكي از فروشگا ه هاي خوب فروش بازي است سه تا بازي خفن (بتلفيلد 2، مودر ورفر2 ،كرايسس2)خريدم فروشنده به من گفت سيستم چي اين بازيها گرافيك سنگيني داره رو هر سيستمي جواب نميده ديگه خودداني اگر بازبشه ديگه پس نمگيريم البته يه مقدار ته دل من خالي شد ولي با مطالعاتي كه قبل ازخريد داشتم خريدم و نصب كردم و نتيجه همين بود كه مارا رو سفيد كرد اون تازه با رزوليشن 1080*1920 هاي چرا كه فروشنده مي گفت اگه جواب نداد بايد رزو ليشن بياري پايين كه نيازي نبود و مثل هميشه سوني مارو رو سفيد كرد مثل هلو.![]()
Last edited by bravia; 02-11-2011 at 13:46.
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)