اون مخزن انبساط آب رادیاتوره
آب وقتی گرم بشه حجمش زیاد میشه اضافه اش میاد اون تو
دو تا خط داره اون مخزن آب باید همیشه در حالت سرد بین اون دوتا خط باشه
اون مخزن انبساط آب رادیاتوره
آب وقتی گرم بشه حجمش زیاد میشه اضافه اش میاد اون تو
دو تا خط داره اون مخزن آب باید همیشه در حالت سرد بین اون دوتا خط باشه
با سلام.
دوستان چند سوال راجع به فن رادیاتور موتور و فن کولر دارم خواهشن پاسخ بدین:
1-ماشین ما مدل 79 هست.دور فن رادیاتور موتورش نسبت به هم مدلیهاش یکمی پایینتره.میشه کاری کرد که بدون تعویض فن دورش برگرده به حالت اولش یا نه؟
2-اگر هم بخوام فنش رو عوض کنم میشه بجای فن فعلی فن دو دور پراید جدیدا رو روش بندازم بطوریکه هر موقع فن زده میشه چه با کولر و چه بی کولر دور تندش شروع به کار کنه؟(چون از نمایندگی پرسیدم گفت برای ماشین شما اصلا نمیشه این فن رو نصب کرد )
3-من فن رادیاتور کولر رو عوض کردم و از این مدل بزرگا که رو پرایدای جدید هست رو وصل کردم(البته پارسال) چند وقت قبل رفتم تستش کنم تو حالت اصلی وقتی تو مدار خودشه دورش عادی هست (البته نمیدونم زیاده یا کم) ولی وقتی برقش رو مستقیم گرفتم سرعت فن بسیار زیاد بوده و قابل مقایسه با حالت قبل نیست.آیا راهی برای آفزایش دور فن کولر بدون گرفتن برق مستقیم هست؟(البته بگم من برق مستقیم رو از بوق ماشین گرفتم.چون بوق قبلیش سوخته بود و بوق جدید داخل کاپوت وصله سوکتاشو وصل کردم به سوکت فن کولر)
4-یه مشکل دیگه اینکه وقتی چراغهای ماشین رو روشن میکنمدور موتور میاد پایین.وقتی چراغ کوچیک رو روشن میکنم یه کم و وقتی چراغ بزرگ رو روشن مینک بیشتر دور موتور میاد پایین. وقتی گرمکن عقب و بخاری رو روشن کنم که کاملا" میچسبه به دور 750 و موتور میلرزونه.یجا خونده بودم که داخل کاپوت شیر سرقرمز برای تنظیم دور موتور تو این مواقع هست.وقتی شلنگ اون سوراخ افقی رو از جاش درمیارم دور موتور تنظیم میشه و لرزش از بین میره و وقتی دوباره وصل میکنم لرزش پیدا میکنه.به من بگید که بالاخره چیکار کنم؟
با تکشر
این CD آموزش تعمیرات پراید هست کسی داشنه؟
خوبه ؟
دوستان اين ماشين ما از 90/3/10 فاكتور شده پلاكش هم معلوم شده ولي هنوز از حالت فاكتور شده به حالت تحويل شده نرفته به نظرتون غير طبيعي نيست؟
سلام
از ترمز گیری ماشین راضی نیستم لنت هاش 300 کیلومتر کار کردن به پدال فشار بیارم زودی چرخ ها قفل می شه ولی با یه پراد 88 امتحان کردم زمان زمان قفل شدن چرخ طولانی تر بود و نیروی ترمز بیشتر
یه دست لنت گلد گرفتم فردا عوضش کنم ببینم چی می شه
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
از اینترنت دانلود کن
آموزش هاش قدیمیه
سلام بچه ها
حال شما ؟
پراید 88 دارم .. یه سوال داشتم .. الان چند روزه وقتی موتور سرده استارت میزنم بعد اینکه ماشین روشن شد دور موتور نوسان داره بین 1.5 تا 0.5 و هی بالا پایین میره و ماشین پرت پرت میکنه مثل اینکه داره خفه میشه و کل چراغ های صفحه آمپر ها روشن خاموش میشه این کار حدودا 30 ثانیه اتفاق می افته بعد بر میگرده رو حالت عادی، وقتی هم که موتور گرمه استارت میزنم خیلی خفیف این اتفاق می افته ..
تست موتور رفتم هیچ خطایی نداشت و گفت مشکلی نداری
شمع هامو عوض کردم
سوزن انژکتورها رو دادم شستن
صافی بنزین رو عوض کردم
تسمه تایم رو عوض کردم
دادم فیلر گذاشتن
چیکار کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
کوچیک همتون : وحید
ببینم فیلتر هوا رو عوض کردی؟
شاید خیلی مسخره به نظر بیاد ولی شک نکن از هواست
میخوای بدون فیلتر امتحان کن ببین درست میشه
اگه شد مطمئن باش خودشه
طبق گفته دوستان نتنها قدیمی هست بلکه به نظر من اونطور که یادم میاد برای پرایدهای انژکتوری نبود
سلام
لنت ها رو عوض کردم
لنت فابریک روی ماشین هیچ اسمی رو ش نداشت فقط این روش نوشته شده PL21 355-f5
رنگش هم مشکیه خط شیار وسط رو هم داره
خلاصه نیم ساعت عوض کردن لنت ها طول کشید
پدال ترمز سفت تر شده لنت رو باید بیشتر فشار بدم تا ترمز بهتری بگیره ولی مثل قبلی چرخ ها زودی خط ترمز می ندازن نمی دونم شاید از جنس لاستیک ها باشه
با لنت قبلی پدال نرم تر بود
نمی دونم یعنی لنت قبلی خوب بود؟
توی عکس زیر اون قطعه ای که با رنگ قرمز مشخص کردم رو برای چیه
چون پش دو تااز لنت ها با چسب چسبونده شده بود گفتم شاید مدله لنته ولی روی این لنت های گلد از این قطعه خبری نبود
اگر وجود این قطعه لازمه چرخ رو باز کنم و بزارمشون پشت لنت ها
![]()
از آخر میرم
اون صفحه محافظ لنت هست و تو لنتهای جدید YES-Q هیچ نیازی بهش نیست(طبق گفته کارخونه اما بهتره بزاری روش)
ببینم پیستون ها سالم بود؟
(موقع تعویض لنت قبلی مشکلی برای باز کردن لنت از دیسک نداشتی؟)
بالا و پایین هر دو مثل هم نرم بود و راحت حرکت میکرد؟
این که میگی پدال ترمز سفت تر شده تو ماشینهایی که بوستر سالمی داشته باشن نباید قبل و بعد از تعویض لنت فرقی تو شلی یا سفتی پدال بکنه
فقط سطح روغن بعد از تعویض میاد بالاتر
تمام این چیزایی که میگیم چون از دور گفته میشه نمیشه زیاد روش حساب کرد
بهتره ببری یه تعمیرگاه نشون بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)