تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 596 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه وقتی از آنتی ویروس های دیگه استفاده میکنین حی فرت و فرت آپدیت میکنین؟ خب ایم مثل بقیه هست فقط قدرتش بیشتره. نباید که هر روز آپدیت بشه اصلا نیازی نیست به این کار. هر روز که ویروس جدید نمیاد. از تروجان ها هم باید خودتون مواظب باشین که فایل های مشکوک رو اجرا نکنین (فایل های اجرایی که بدون آیکن هستن) یه دونه ویروس اتوران میمونه که من خودم یه ویروس یاب ساده به اسم Auto Run Virus Remover در کنار کاسپراسکای استفاده میکنم و نگران هیچی هم نیستم!

درسته هر روز ویروس جدید نمیاد ولی خب شاید یه ویروس مال یه هفته پیش باشه
    و کاسپر امروز تازه بفهمه و به لیست اپدیت هاش اضافه کنه

شما اگه اینجا یه سری بزنی میبینی که مثلا نود 32 توی یه روز شاید بیشتر از 30ویروس و تروجان شناخته
    بفرما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

درسته هر روز ویروس جدید نمیاد ولی خب شاید یه ویروس مال یه هفته پیش باشه
    و کاسپر امروز تازه بفهمه و به لیست اپدیت هاش اضافه کنه

شما اگه اینجا یه سری بزنی میبینی که مثلا نود 32 توی یه روز شاید بیشتر از 30ویروس و تروجان شناخته
    بفرما:
    کد:
    بر اساس این گزارشی که گذاشتی اینجا به تاریخ دیروز 24 / 03 / 2010 نزدیک پانصد تا ویروس شناسایی کرده! من این آمار رو به هیچ وجه قبول ندارم. تازه اگر هم درست باشه همشون خطرناک نیستن که سیستم رو بخوابونن فقط هر چند سال یه بار یه ویروس خطرناک میاد که آخریش به نظر من همین ویروس های اتوران هستن ولی با استفاده از ویروس یابی که توی پست قبلیم معرفی کردم خیالم از بابتش راحت هست و قبل از اون بلاستر بود. و یه ویروس دیگه که به فایل های اجرایی حمله میکرد و همشون رو ویروسی میکرد. واسه رفع این ویروس ها نیازی به آپیدت روزانه نیست (البته به نظر من!) من خودم فقط ماهی یه بار با دانلود یه کی جدید کاسپراسکای رو آپدیت میکنم و تا حالا به مشکلی بر خورد نکردم البته اینم بگم که حواسم از تروجان ها هم جمع هست که اجراشون نکنم! چون تجربه بهم ثابت کرده که کاسپراسکای در مقابل تروجان ها یه کم ضعیف عمل میکنه.

یه چیز دیگه هم بگم اینکه اگه اینا همچین گزارشی رو نزارن که نمیتونن محصولاتشون رو بفروشن! بالاخره باید بتونن یه چند نفری رو بترسونن (منظورم جناب عالی نیست ها ) تا نونشون آجر نشه! فکرش رو بکن که اگه اون چراغ قرمز کاسپر اسکای اون جوری روشن خاموش نشه کی میره دنبال آپدیت و بعدش که رفت تو بلک لیست، می افته به فکر خرید محصول و کی اورجینال و قانونی!

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بر اساس این گزارشی که گذاشتی اینجا به تاریخ دیروز 24 / 03 / 2010 نزدیک پانصد تا ویروس شناسایی کرده! من این آمار رو به هیچ وجه قبول ندارم. تازه اگر هم درست باشه همشون خطرناک نیستن که سیستم رو بخوابونن فقط هر چند سال یه بار یه ویروس خطرناک میاد که آخریش به نظر من همین ویروس های اتوران هستن ولی با استفاده از ویروس یابی که توی پست قبلیم معرفی کردم خیالم از بابتش راحت هست و قبل از اون بلاستر بود. و یه ویروس دیگه که به فایل های اجرایی حمله میکرد و همشون رو ویروسی میکرد. واسه رفع این ویروس ها نیازی به آپیدت روزانه نیست (البته به نظر من!) من خودم فقط ماهی یه بار با دانلود یه کی جدید کاسپراسکای رو آپدیت میکنم و تا حالا به مشکلی بر خورد نکردم البته اینم بگم که حواسم از تروجان ها هم جمع هست که اجراشون نکنم! چون تجربه بهم ثابت کرده که کاسپراسکای در مقابل تروجان ها یه کم ضعیف عمل میکنه.

یه چیز دیگه هم بگم اینکه اگه اینا همچین گزارشی رو نزارن که نمیتونن محصولاتشون رو بفروشن! بالاخره باید بتونن یه چند نفری رو بترسونن (منظورم جناب عالی نیست ها ) تا نونشون آجر نشه! فکرش رو بکن که اگه اون چراغ قرمز کاسپر اسکای اون جوری روشن خاموش نشه کی میره دنبال آپدیت و بعدش که رفت تو بلک لیست، می افته به فکر خرید محصول و کی اورجینال و قانونی!
    نه دوست عزیز قدرت خدا تو هنوز بلد نیستی تاریخ رو هم بخونی
    نباید که تا صفحه ی اخرش پیش بری که فقط باید تاریخ امروز رو بخونی
    متوجه شدی
    یا نحوهی خوندنشم برات توضیح بدم.

اینم بگم مثل اینکه از ویروس اتوران خاطره بدی داری که همینطور اسمش رو میاری
    ولی بدون جدیدا ویروس ها در سطح کرنل یا همون هسته ویندوز عمل میکنن
    چون اتوران دیگه قدیمی شده.
    این امار هم ماله خود سایته نود 32 هست شما همون ویروسی رو که نوشته شناختم پیدا کن بعد با نود 32 اسکن کن اگه نشناخت اینطوری بگو
    چون اون شرکت کارش ساخت انتی ویروسه و باید روزی حتی اگه باشه 1000تا ویروس رو هم بشناسه.
    فهمیدی یا قبول نداری
    تا برات چند نمونه ویروس بزارم که دو سه روز پیش نود 32 شناخته؟؟؟؟

تاریخش رو هم اینطور بخون
    مثلا این:(20100324)

24/3/2010
    Last edited by wordship; 25-03-2010 at 12:29.

5. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مگه وقتی از آنتی ویروس های دیگه استفاده میکنین حی فرت و فرت آپدیت میکنین؟ خب ایم مثل بقیه هست فقط قدرتش بیشتره. نباید که هر روز آپدیت بشه اصلا نیازی نیست به این کار. هر روز که ویروس جدید نمیاد. از تروجان ها هم باید خودتون مواظب باشین که فایل های مشکوک رو اجرا نکنین (فایل های اجرایی که بدون آیکن هستن) یه دونه ویروس اتوران میمونه که من خودم یه ویروس یاب ساده به اسم Auto Run Virus Remover در کنار کاسپراسکای استفاده میکنم و نگران هیچی هم نیستم!
    روزانه رقمی حدود 15000 تا 50000 آلودگی یا بعبارتی Malware جدید در اینترنت پخش میشه. در هفته بیشتر از 100,000 و در هر ماه بیشتر از 1,000,000 نمونه جدید پخش میشه.

بعضی از این Malware ها اتوماتیک بر روی سروری که هستند بازنویسی میشند یعنی خودشون رو دوباره به یک شکل دیگه میسازن. بعضی ها طوری برنامه ریزی و نوشته شده اند که هر چند ساعت یک نمونه جدید از خودشون رو درست کنند و بعضی ها هم هر دقیقه. بعضی از Malware ها فقط زمانی که توسط قربانیان دانلود میشوند تبدیل به یک نمونه جدید میشن و بعضی ها هم هر وقت توسط یک IP آدرس جدید اجرا یا دانلود بشند یک نمونه جدید از خودشون رو درست میکنند.

بنابراین روزانه مابین 15 هزار تا 50 هزار نمونه جدید به همین شکل ساخته میشه و در اینترنت پخش میشه اما اکثر این نمونه ها از یک خانواده هستند. مثلا ممکنه تروجان Hupigon روزانه 20 نمونه جدید ازش پخش بشه اما همه این نمونه های جدید مطعلق به خانواده ی Hupigon هستند. یا کرم Autorun که گریبان اکثر افراد رو برای یک بار هم که شده گرفته روزانه حدود 10 تا 20 نمونه جدید فقط از این کرم پخش میشه یعنی در ماه بیشتر از 300 نمونه جدید و شایدم بیشتر فقط از این کرم پخش میشه. اما همانطور که گفتم تمام این نمونه های جدید مربوط به یک خانواده میشند. اما گاهی نمونه هایی وجود داره که مطعلق به هیچ خانواده ای نیستند و شناسایی اونها برای آنتی ویروسهایی که فقط از دیتابیس استفاده میکنند مثل شناسایی سوزنی در انبار کاه میمونه.

به همین دلیل آنتی ویروسها برای شناسایی نمونه های جدید از خانواده هایی که قبلا در دیتابیسشون وجود دارند نیاز به ثبت تک تک آنها را ندارند. گاهی ثبت فقط یک signature کافیه تا صدها و یا هزاران نمونه از یک خانواده رو آنتی ویروسها تشخیص بدند. اما گاهی نمونه های جدید از خانواده ای جدید و یا نمونه های جدید از خانواده های ثبت شده ی قبلی وجود داره که توسط دیتابیس و حتی هوش مصنوعی آنتی ویروسها شناسایی نمیشه و به همین دلیل آنتی ویروسها نیاز به آپدیت حداقل روزانه و بصورت مداوم دارند.

7. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ok
    شماها راس میگین!

9. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Dreamland
    Guest

12 دانلود Key های جدید برای محصولات KIS 7, 2009, 2010

سلام...

دانلود Key های جدید برای محصولات KIS 7, 2009, 2010 / در تاریخ 7 فروردین 89

کد:
    شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید
    Last edited by Dreamland; 27-03-2010 at 13:30. دليل: به روز رسانی

11. 9 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینم keyهای جدید kaspersky:
    کد:

13. 3 کاربر از masoud79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Dreamland
    Guest

12 دانلود جدیدترین Key های محصولات کسپرسکی

سلام...

89/01/08

کد:
    کد:
    کد:
    شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید

15. 2 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

سلام
    من دو تا سریال 100 روزه دارم. هر کدومشون رو که می فرستم این خطا رو میده:
    Activation error: Unable to connect to server.
    وقتی هم more information رو میزنم این صفحه میاد:
    کد:
    مشکل چیه؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    من دو تا سریال 100 روزه دارم. هر کدومشون رو که می فرستم این خطا رو میده:
    Activation error: Unable to connect to server.
    وقتی هم more information رو میزنم این صفحه میاد:
    کد:
    مشکل چیه؟

این پیام خب یعنی نمیتونه به نت وصل بشه ولی بهتر احتمالا اون سریال های شما همه بلوک شدن پس اگه نسخه 2010 دارید وقتی این پیام میاد و میزنه more information شما اوکی کنید بعد قسمت پایین اجازه brows کردن کلید رو بهتون میده بعد شما به طور مثال میتونید کلید هایی که دوستان در اخرین پست های صفحه کرک و سریال کسپرسکی هست رو قرار بدین با توجه نسخه خودتون.

موفق باشید

18. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •