تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 207 از 262 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

آقا وحید میتونستیم بازهم گل بزنیم ، به خصوص اون دروازه خالی ای که آقای گل خراب کردن...
    باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!
    نه خدا وکیلی...چه ربطی به قرمز و آبی داره ؟؟؟ آخه آدم دلش میسوزه یه همچین موقعیتی...
    من جایگاه 23 نشسته بودم ( رو خط آفساید ) ، این آقا 90-80 درصد مواقع تو آفساید وایساده بود...حرفم ربطی به این دو تا تیم هم نداره...بازیکن خوب رو ( مثل خسرو ) باید ازش تقدیر کرد و بازیکنی که اشتباه میکنه رو باید از انتقاد کرد ( مثلا یه پرسپولیسی )

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه خدا وکیلی...چه ربطی به قرمز و آبی داره ؟؟؟ آخه آدم دلش میسوزه یه همچین موقعیتی...
    من جایگاه 23 نشسته بودم ( رو خط آفساید ) ، این آقا 90-80 درصد مواقع تو آفساید وایساده بود...حرفم ربطی به این دو تا تیم هم نداره...بازیکن خوب رو ( مثل خسرو ) باید ازش تقدیر کرد و بازیکنی که اشتباه میکنه رو باید از انتقاد کرد ( مثلا یه پرسپولیسی )
    من با شما موافقم. مثلا من خودم از خلیلی ناراحتم آخه تو که آماده نیستی واسه چی باید بیای تیم ملی.
    خسرو حیدری و خلعتبری رو باید از اول بزاره تو زمین به جای مهدوی کیا مثلا

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

علت ضعف ما همین دایی است
    مدت ها از فوتبال ملی کنار نرفت و باعث شد هیچ مهاجمی فرصت بازی ملی نداشته باشه و در نتیجه هیچ مهاجم پخته ای نداشته باشیم
    تلویزیون که از مدت ها قبل منتظر بود ایران ببره یک اهنگ در پیتی پخش کنه
    شديداً تأييد ميشه.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فاضلمون مساوی یمشه ولی گل زدمون کمتره.
    بی خیال
    من همش در فكر اين بودم كه كره چند تا گل زده داره. راستش بعد از برد ضعيف ايران مقابل امارات ترسيدم به جدول نگاه كنم ولي حالا يكم اميدوار شدم. پس ميتونيم اميدوار باشيمكه با تساوي ايران و كره، بازي كره و عربستان يه بازنده داشته باشه كه بهتره برتري برنده بابيش از يك گل باش يا اينكه اگه كره شمالي باخت تعداد گل زده و خورده اون با ايران مساوي بشه.

خداييش عجب اما و اگري شده ها!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري فارس: معاون سازمان تربيت بدني گفت: با پيروزي برابر امارات به حضور در جام جهاني اميدوارتر شده‌ايم.

تا تيم نتيجه نميگيره خيلي از اينا پيداشون نيست ولي به يکباره ...

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

دیدار حساس تیم‌های ملی فوتبال كره جنوبی و ایران را میشی مورای ژاپنی قضاوت می کند

دیدار حساس تیم‌های ملی فوتبال كره جنوبی و ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 را چهار داور ژاپنی قضاوت خواهند كرد.

آخرین مسابقه مرحله مقدماتی گروه دوم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی روز چهارشنبه 27 خرداد بین تیم‌های ملی كره جنوبی و ایران در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار خواهد شد كه این دیدار را "یوئیجی میشی مورا" داور سرشناس ژاپنی قضاوت خواهد كرد.

این داور بین المللی فوتبال ژاپن را در امر قضاوت این دیدار "تورو ساگارا" و" تاكاهیرو هوكانو" همراهی خواهند كرد. ضمن اینكه داور چهارم این دیدار نیز "مینرو توجو" از ژاپن خواهد بود.

بنابر اعلام فیفا، ناظر دیدار تیم‌های كره جنوبی و ایران "علی شیر نیكی بایف" از ازبكستان و ناظر داوری این مسابقه " پیروم" از تایلند خواهد بود.

تیم ملی فوتبال كشورمان در صورت پیروزی برابر كره جنوبی و توقف عربستان در دیدار خانگی مقابل كره شمالی شانس صعود مستقیم به جام جهانی را خواهد داشت.
    hurrahsport.com

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

علی کریمی دویستمین گل ایران در مقدماتی جام جهانی به ثمر رسید

گل علی كریمی در دیدار ایران برابر امارات متحده عربی از رقابت های گروه دوم انتخابی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، دویستمین گل ایران در تاریخ 36 ساله حضورش در رقابت های مقدماتی جام جهانی بود.

فدراسیون جهانی فوتبال در پایان دیدار ایران - امارات نوشت: "ایران با گل كریمی نخستین تیم آسیایی است كه به آمار 200 گل زده در این رقابت ها دست پیدا می كند."

فیفا در گزارش خود از بازی های چهارشنبه تیم های آسیایی در رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2010 نیز نوشت: "ایران همچنان می تواند امیدوار بماند. از آنجا كه این تیم با گل علی كریمی در تهران امارات را شكست داد،‌ رقابت ها در گروه دوم آسیا بر سر جایگاه دوم این گروه همچنان داغ و پر هیجان دنبال خواهد شد. در این گروه كره جنوبی بلیت ورود به جام جهانی را به دست آورده است."

(FIFA.com) همچنین نوشت : "ایرانی ها با پیروزی نزدیك برابر امارات كه نخستین بردش پس از چهار بازی بود،‌ هنوز هم می توانند به حضور در رقابت های جام جهانی آفریقای جنوبی امیدوار باشند. شاگردان افشین قطبی در این بازی به هر سه امتیاز مسابقه نیاز حتمی داشتند و برای همین هم گل جنجالی كریمی تعیین كننده بود. نیمه نخست بازی چندان پرهیجان نبود. میزبان در این نیمه به ندرت توانست دفاع حریفش را تحت فشار قرار دهد. هشت دقیقه پس از شروع نیمه دوم علی كریمی،‌ بازیكن سال های پیش بایرن مونیخ، پاسی را از آندرانیك تیموریان در بیرون محوطه جریمه دریافت كرد و پس از عبور از چندین مدافع توپ را با پای چپ از كنار ماجد ناصر دروازه بان امارات به تور دروازه این تیم دوخت.
    hurrahsport.com

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این داورای عتیقه رو از کجا میارن ؟!؟ 90 دقیقه رو اعصابن!

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بالاخره داور باید از آسیا باشه. یا عرب میشه یا شرقی !
    اگه عرب باشه میگیم چرا عربه ؟
    اگه هم شرقی میگیم چرا شرقی؟ ما داریم با کره بازی میکنیم !
    امروز هم فدراسیون گفته شکایت میکنه نسبت به داور و زمان بازی که چرا همزمان نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •