تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 207 از 4751 اولاول ... 1071571972032042052062072082092102112172573077071207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .

منطقه ی ما بعد از چند سال بالاخره adsl آورد اون توسط شرکت شاتل .
    حالا من میخواستم بگیرم ولی قبلش اومدم اینجا تا یه مشورت اساسی بکنم.
    adsl رو برای خونه میخوام ،
    1-شما کدوم مورد رو پیشنهاد میکنید ( art home به بالا )
    2-آیا بهتره 1 ساله بگیرم یا ماهانه ؟ ( کدومش به صرفه تره )
    3-چه سرعتی بگیرم خوبه ؟ (یکی از دوستام میگفت 64 بردار ولی ترافکیت (گیگ) رو بالا بردار ، نظر شماهم همینه ؟)
    4-شماها که چند ساله استفاده مینکنید کلا شاتل رو چه جور دیدید ؟ اذیت نمیکنه ؟
    5-بعد یه سوالی یکی از دوستام شاتل داره ، بهم گفت من میرم سایت گوگل رو باز میکنم برام 5 mb میندازه ، درسته ؟ اگه اینجور باشه که مفت نمی ارزه ...

1- بايد به جيبتون نگاه كنين!!! من ART8 رو پيشنهاد ميكنم ماهي 420 تومن جدا از شوخي من ART1 دارم سرعت دانلودم 21 كيلوبايت هست ثابت و شب ها و پنج شنبه و جمعه رايگانه. art home رو پيشنهاد نميكنم چون يكي از دوستام همين ديشب گريش درومده بود... (نه اينكه سرعت شاتل كم باشه art home شاتل سرعتش 10 هست و نسبت به 64 شركت هاي ديگه باز سره ولي كلا توي اين زمونه اين سرعت ديوانه كننده هست)
    2- به نظر من ماهيانه چون حساب كني همون پول يك ساله رو بذاري بانك بيشتر سود ميگيري!
    3- اين كه همون 1 بود!!!
    4- نه بچه خوبي كاري به كارت نداره! 2 ساله شاتل دارم به جز يه مورد كه پر رو بازي در اُورد پسر گليه
    5- دوستتون رو به يك روانپزشك معرفي كنين!!! (شوخي) نه بابا گوگل هم بچه خوبيه! كل گوگل براي بالا اومدن چند كيلوبايت بيشتر نيست شما صبح تا شب هم بشيني گوگل باز كني حجمت تموم نميشه

2. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب این متن رو من چه طوری میتونم دریافت کنم باید زنگ بزنم ازشون بگیرم ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

زنگ بزن بگو فرم را واست ایمیل کنن

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    پس پسر خوبیه ( حالا ازکجا فهمیدی پسره - شوخی ! )

من اگه ماهیانه بگیرم برام تمدید 1 ساله میکنن ؟ یهو بامبول در نیارن ؟
    بعدش اگه من محل سکونتم عوض شه میشه سرویس رو انتقال داد به یک خط دیگه (دقیقا باید چکارکرد) ؟
    راستی eco بهتره یا art ؟ از سری آرت پس 128 از سریه eco کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
    راستی دوستم eco 128 داشت میگه سرعتش افتضاحه یهو میاد رو 5 kb میره رو 10 kb ... درحالیکه اونا میگفتن از 16 پایین تر نمیاد ... میخواد بره نمایندگی باشون دعوا کنه ...

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.

بعدش اگه من محل سکونتم عوض شه میشه سرویس رو انتقال داد به یک خط دیگه (دقیقا باید چکارکرد) ؟
    راستی دوستم eco 128 داشت میگه سرعتش افتضاحه یهو میاد رو 5 kb میره رو 10 kb ... درحالیکه اونا میگفتن از 16 پایین تر نمیاد ... میخواد بره نمایندگی باشون دعوا کنه ...
    ميتوني با شماره ي 23099 و بعد شماره 1 و 1 تماس بگيري بخش فروش هر سؤالي داري جواب ميدن.
    محل سكونت عوض بشه هيچي بايد دوباره رانژه انجام بشه و قابل انتقال نيست.
    eco هم 512
    اينو دوستان eco جواب بدن! ما art ها خيلي كلاس داريم افت سرعت نداريم (اشاره به انيميشن گاز)

7. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میشه بگید شما وقتی که art3 رو داشتید سرعتش معمولا رو چند بود به 32 میرسید یا نه پایین ترین و بالا ترین سرعتی که تو روز و شب داشتید چقدر بود آیا تو جمعه ها وشبها سرعتتون کاهش میافت یا نه مرسی از پاسخگویی شما
    اگه بچه ها دیگه هم کمک کنن ممنون میشم

بعد اگه پینگش رو هم بگید چطوره خیلی بیشتر ممنون میشم چون من زیاد تو live بازی میکنم پینگم برام خیلی مهم پینگش به 512 eco میرسه یا نه
    ببخشید انقدر سوال میکنم شبی حدودا چقدر میشه با هاش دانلود کرد
    ممممممممممممممنوووووووووو وووون

بچه هایی هم که 256 eco دارند بگن چطوره واسه رفیقم میخوام سرعتش خوبه نوسان نداره؟
    معمولا سرعتش رو چنده من که خودم اکو 512 دارم سرعتش عالی و بدون نوسانه این 256 رو خبر ندارم

از کمک همگی بچه ها کمال تشکر را دارم از اینکه انقدر سوال کردمو سرتون رو درد آوردم معذرت میخواهم
    تحقیق دیگه کاریش نمیشه کرد.

بابا یعنی هیچ کس نیست جواب من بی نوا رو بده

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام.

1. تمیدید که میکنن ولی توصیه اکید میکنم که سالانه شارژ نکن چون هر لحظه ممکنه یه مشکلی پیش بیاد و بخوای شرکت رو عوض کنی. ماهانه یا حداکثر 3 ماه یکبار(دوره اول فقط 1 ماهه شارژ کن)

2. نمیدونم ولی چیزی که واضحه اینه که هزینه رانژه مجدد رو ازت خواهند گرفت.

3. شک نکن که سرویسهای آرت کیفیتی داره درحد تیم ملی. اصلا این دو قابل قیاس نیستن. مثله اینکه شما بخوای تیم ملی ایران رو با تیم ملی برزیل مقایسه کنی!! (به نظرت کدومش با کیفیت‌تره؟)
    اگه اکو میخوای بگیری زیر 512 نگیر. قیمتاش زیاد فرق نمیکنه فقط مشکل گرفتن یک نامه هستش از دانشگاه یا محل کار.

4.سرویسهای اکو نوسان داره گاهی اوقات. ولی سرویسهای آرت اگه بمیری هم نوسان نداره (شوخی کردم ناراحت نشی یه وقتا؟)

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام.

اگه هوس کردی با چکش بزنی تو صورت مانیتور حتما Eco بگیر. چون یکی از فامیلامون بعد از 3 ماه استفاده از eco ، مانیتور رو از میز انداخت پائین !!
    بعد مثل یه پسر گل امد art1 گرفت ( + یه مانیتور )

موقف باشی . . . ببینم چیکار میکنی!

12. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نامه از دانشگاه میخواد یا اینکه اشخاص حقوقی بخاطر نوع کارشون میتونن واسه شرکت هاشون بگیرن
    چه نامه ای ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

اینم فرمش بفرما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •