آقا مگه این ساعت 1 تا 7 صبح مجانی نیست ؟
پس چرا توی قسمت حجم باقیمانده محاسبه میکنه ؟
(من 128 حجمی ویژه دارم)
آقا مگه این ساعت 1 تا 7 صبح مجانی نیست ؟
پس چرا توی قسمت حجم باقیمانده محاسبه میکنه ؟
(من 128 حجمی ویژه دارم)
سلام برادرا این داتک چجوریاس؟؟سرعت پینگش معمولا چقدر هست؟؟بنظر شما پارس بگیرم یا داتک؟؟
برادر شما حجمی از داتک داری؟ اینجا فقط یه جوانمرد هست که حجمی داره که من فقط یک پست ازش دیدم بقیه نامحدود دارن از قدیم حسب :السابقون السابقون اولیک المقربون.
یه سوالی، سرعت شما هم انقدر بالا و پایین میره.الان حداقل 2 هفته است که مال من اوضاعش وحشتناک خرابه ، نصفه مواقع سرعت دانلودم رو 0 هست ، قطع میشه و .... اعصاب واسه من نذاشته.
به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگن مشکل از مرکز مخابراتتونه،درست میشه ولی اینکه چقدر طول میکشه، الله اعلم!
اگه کسی میتونه کمکی کنه بگه.اگه قراره اینطوری بمونه یه فکری بکنم
محلمون هم غرب تهران - شهرک اکباتان
Last edited by mehraboun1985; 17-08-2010 at 23:57.
باید منطقه مخابراتی رو بگی تا اگه هم محلی اینجا بود جواب بده منطقه ما که خوشبختانه مشگلی نداره الا این که پینگ رفته بالای 200
خب شاید با همون user name و پسور روزانه کانکت میشید.
یوزر نیم شبانه ی داتک با روزانش فرق نمیکنه مگه ؟
سلام..
آقا کسی با رپید مشکل نداره؟؟
الان 2 روزه صبح ها قطع میشه و نمیشه ازش دانلود کرد...
کس دیگه ای هم مشکل داره یا نه؟؟
مخسی...
چند تا چند؟ الان 2.21 بعد ازظهره مشگلی نداشت. خوبه که شما هنوز از ورشکسته بتقصیر لینک پیدا میکنید من کلا رفتم تورنت و با این که اساسی آپلود میکنم ولی ریتم هنوز 1 نشده.
بابا یه اکانت 1 ساله گرفتم که تازه 1 ماهش رفته! نمیشه که ولش کنم!چند تا چند؟ الان 2.21 بعد ازظهره مشگلی نداشت. خوبه که شما هنوز از ورشکسته بتقصیر لینک پیدا میکنید من کلا رفتم تورنت و با این که اساسی آپلود میکنم ولی ریتم هنوز 1 نشده.
+
الان هم دانلود نمیکنه! آپلود هم نمیشه کرد توش!
دیروز چون فک نمیکردم امروز هم اینطور شه، خیلی دقت نکردم اما فک کنم تا 4-5 بعد از ظهر نمیشد کاری کرد!
(یه vp n هم ندارم که تست کنم بینم ایراد از چیه؟!)
والا نمیدونم داستان چیه ولی اگه با رپید منجر کار میکنی که مزخرفه پیشنهاد میکنم واسه آپلود از RUM استفاده بکنی.
من دیگه بیخیال رپید شدم الان هم فقط امتحان کردم ببینم چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)