تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 211 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211 آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه قدر مجسمه گرفتي بابا ...
    اگه خواستي بگو توي يه پيغام خصوصي جاي همشون رو بهت بگم ....

خوشحالم كه تونستم كمكت كنم كه اينجا رو رد كني....
    هميشه رمزش همينه
    دارم توضیحات جای این عروسک ها رو ... از داخل یه سایت خارجی پیدا کردم!!!! ولی کیشون بود هرچی گشتم و هر چی توضیحاتش رو خوندم پیداش نکردم ! :( یادم نیست کدوم عروسک بود !

امروز این بازی کل وقتمو گرفت !!!!
    باباهه رو که داشتم میردم rivet city وقتی رسیدیم دم اون کتاب خونهه ، هی از بازی میپرید بیرون ، نمیدونم چرا ! تا حالا اینجوری نشده بود ... من بارها اونجا رو رفته بودم و اومده بودم اما اینجوری نشده بود ....
    خلاصه دیدم نه اینجوری نمیشه ... کلک زدم بهش
    پریدم رفتم rivet city از خلاف جهت رفتم پیش باباهه... بابا هم اومد خیلی بالاتر از اون کتابخونه و یه جایی به هم رسیدیم و مسیر رو به خوبی و خوشی با هم ادامه دادیم تا رسیدیم به rivet city .

پدر عزیز در یک عملیات شهادت طلبانه فوت کردنند و ما هم رفتیم سراغ اون غول گنده ها ... الان تو اون ماموریت ام...
    broken steel رو هم فعال کردم که با انجام دادن این ماموریت ها امتیازم هدر نره و از لول 20 به 30 برسیم .

فعلا" همین ...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.من يه سوالي داشتم كه خيلي وقت پيش ها ميخواستم بپرسم يادم رفته بود.دوست عزيز titanium_zarin آيا شما قضيه اون سايد كوئستي كه(فكر كنم شمالغربي نقشه بود ولي اسمشو يادم رفته) توش مردم يه درخت سخنگو رو به عنوان خدا ميدونستن و درخته از ما ميخواست كه اونو نابود كنيم رو درست متوجه شديد؟(منظورم اينه كه قضيه درخته چي بود)ولي حرف هاي درخته خيلي خوشگل بودن! من اونجا خيلي با بازيش حال كردم!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

پریدم رفتم rivet city از خلاف جهت رفتم پیش باباهه... بابا هم اومد خیلی بالاتر از اون کتابخونه و یه جایی به هم رسیدیم و مسیر رو به خوبی و خوشی با هم ادامه دادیم تا رسیدیم به .
    ...
    شما هم بيكاري ها!يه fast travel ميكردين به rivet city بعد اونجا يه 2 ساعت منتظر پدر مهربان ميمونديد خودش ميومد ديگه!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام.من يه سوالي داشتم كه خيلي وقت پيش ها ميخواستم بپرسم يادم رفته بود.دوست عزيز titanium_zarin آيا شما قضيه اون سايد كوئستي كه(فكر كنم شمالغربي نقشه بود ولي اسمشو يادم رفته) توش مردم يه درخت سخنگو رو به عنوان خدا ميدونستن و درخته از ما ميخواست كه اونو نابود كنيم رو درست متوجه شديد؟(منظورم اينه كه قضيه درخته چي بود)ولي حرف هاي درخته خيلي خوشگل بودن! من اونجا خيلي با بازيش حال كردم!
    سلام...
    از حرفاش يه چيزايي توو ذهنم هست ولي نه دقيق....فقط يادمه كه حرفاش باهال بود...
    اگه چيزي گيرم اومد ميگم براتون....
    هر چند كه اقا سهند حرفه اي تر هست ...
    معذرت ميخوام...

5. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام...
    از حرفاش يه چيزايي توو ذهنم هست ولي نه دقيق....فقط يادمه كه حرفاش باهال بود...
    اگه چيزي گيرم اومد ميگم براتون....
    هر چند كه اقا سهند حرفه اي تر هست ...
    معذرت ميخوام...
    نه بابا حرفه ای چیه!
    تا جایی که من یادمه هارولد یه آدمیه که به طرز عجیبی از سرش درخت رشد می کنه و یزرگتر و بزرگتر می شه. وقتی به اینجا می رسه درخته اینقدر بزرگ شده که اون عملا دیگه نمی تون تکون بخوره. مردم اواسیس هم اونو پیدا می کنن و به عنوان خدا می پرستنش.
    وقتی شما به اونجا می رسین یکی از مردم از شما می خواد که رشد درختو تسریع کنید تا همه ی wasteland رو تحت تاثیر قرار بده. یکی می خواد رشدشو متوقف کنید تا محافظت بشه. خود درخت ازتون می خواد که بکشینش. چون مدت های زیادیه که اونجا مونده و واقعا می خواد که بمیره. مردم اواسیس هم به این خواستش توجه نکردن و اون داره عذاب می کشه.
    همین قدرش یادم ود!
    در ضمن، هارولد تنها شخصیتیه که توی فال 1 و 2 و 3 هست!

7. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

خيلي ممنون دستتون درد نكنه فهميديم قضيه شو!من كه طبق گفته خودش قلبشو نابود كردم تا راحت شه حرفاش روم خيلي تاثير گزاشت به جان شما!مخصوصا اونجايي كه بهش از خوبي هاي زندگي گفتم و اون گفت:تو نميدوني بيشتر از 30 سال(30سال بود؟)توي يه جا بي حركت موندن نه تفريحي داشته باشي و نه چيزي چجوريه.

9. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هم بيكاري ها!يه fast travel ميكردين به rivet city بعد اونجا يه 2 ساعت منتظر پدر مهربان ميمونديد خودش ميومد ديگه!
    نه خوب ، نمیشد دیگه !
    به باباهه گفته بودم باهات میام به خاطر همین تا من نمیرفتم پیشش از جاش تکون نمیخورد ، بعدشم ممکن بود وسط راه کشته بشه !!!!

ولی خوب ، کیف بازی به همینه که دنبالش بری و ازش محافظت کنی

نه بابا حرفه ای چیه!
    تا جایی که من یادمه هارولد یه آدمیه که به طرز عجیبی از سرش درخت رشد می کنه و یزرگتر و بزرگتر می شه. وقتی به اینجا می رسه درخته اینقدر بزرگ شده که اون عملا دیگه نمی تون تکون بخوره. مردم اواسیس هم اونو پیدا می کنن و به عنوان خدا می پرستنش.
    وقتی شما به اونجا می رسین یکی از مردم از شما می خواد که رشد درختو تسریع کنید تا همه ی wasteland رو تحت تاثیر قرار بده. یکی می خواد رشدشو متوقف کنید تا محافظت بشه. خود درخت ازتون می خواد که بکشینش. چون مدت های زیادیه که اونجا مونده و واقعا می خواد که بمیره. مردم اواسیس هم به این خواستش توجه نکردن و اون داره عذاب می کشه.
    همین قدرش یادم ود!
    در ضمن، هارولد تنها شخصیتیه که توی فال 1 و 2 و 3 هست!
    یادش به خیر اون درخته ! محیطش خیلی سرسبز بود ! آدم کلی روحیه میگرفت !

11. 2 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام...
    جناب aroosak_kooki يادمه دفعات قبلي هم كه بازي ميكردي همش دنبال خوبي بودي و پاكيو سبزي ...همش ميگفتي روي روحيه ات تاثير ميزاره ...
    الانم داري از خاطرات كه ميگي بازم همينه ....

وليديگه بايد دست بكشي كه فال اوت جديديه داره مياد... اونو ميخواي چه كار كني ؟؟؟

13. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منم از همين تاريكي بازي خيلي خوشم اومد!عاقبت جنگ رو ميگه اين بازي.شعار بازي هم همينو ميگه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    جناب aroosak_kooki يادمه دفعات قبلي هم كه بازي ميكردي همش دنبال خوبي بودي و پاكيو سبزي ...همش ميگفتي روي روحيه ات تاثير ميزاره ...
    الانم داري از خاطرات كه ميگي بازم همينه ....

وليديگه بايد دست بكشي كه فال اوت جديديه داره مياد... اونو ميخواي چه كار كني ؟؟؟
    (خنده) خوب یادتونه
    آره ...
    من کلا" بازیه جنگی نمیکنم ... جدی جدی رو روحیه ام اثر میذاره ! اینم یهویی شد ولی چون یه جورایی داستانیه و اینا دوسش دارم ...
    کلا" اینجور بازی های جنگی و بکش بکش به درد پسرا میخوره که کلی ازش لذت میبرن اکثر دخترا اینجور بازی ها رو دوست ندارن !!!

اوه اوه ...
    اگر خیلی خشنه که هیچی ... میدمش داداشم بازی کنه ، من نگاه میکنم فقط

منم از همين تاريكي بازي خيلي خوشم اومد!
    تاریکیش خوب بود ؟ چشم من که در اومد !!! مخصوصا" تو اون زیر زمین ها ... چراغ قوه هم جواب نمیداد !!!

16. 2 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •