تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 587 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

من فکر می کنم اشاره شما به این مواردی که من در زیر میگم باشه؛ امیدوارم بدرد بخوره:
    ممنون سیمور جان، دیدم تشکر کافی نیست گفتم پست بدم. اتفاقا یبار حواسم نبود و باتری تا ته خالی شد. اما خداروشکر مشکلی نداره و بنظرم عین همون اولش کار میکنه .فک کنم بخاطر تکنولوژی جدید باتریهای apple باشه که به پر و خالی بودن حساسیت نشون نمیدن، چون اگه اینطور بود نباید با وصل کردن با PC شارژ صورت میگرفت یا حداقل سئوال میکرد ( موضوعی که اول خیلی برام سنگین میومد که چرا apple نتونسته یا نخواسته یه همچین کاری رو انجام بده ).
    بنظر من طبق همون نمودار ولتاژ/شارژ خود apple، زمان FullCharge تقریبا 4.5 ساعت باید باشه در حالیکه باتری تو 2 ساعت اول شارژش تقریبا میشه گفت که کامله ....

2. 2 کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد تنظیمات Sound آیپاد نانو

چطور اسپیکر رو غیر فعال کنم
    تا اهنگها فقط از طریق هدفون پخش بشه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
    البته این تاپیک مربوط به ipod touch هستش و بهتره در تاپیک دیگه سوالات مربوط به پلیرهای دیگه رو طرح کنید، بهرحال این مشکلی که مطرح کردی رو خیلی ها ظاهراً باهاش مواجه هستند . خود apple گفته که باید هدفون رو بخوبی تا ته توی پورت هدفون فشار بدید .. یعنی اگه صدای اسپیکر حتی وقتی هدفون رو وصل کردی باز هم پخش میشه، apple میگه بخاطر اینه که هدفون رو خوب توی سوراخ فرو نکردی..

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من یه آیپاد تاچ 2g دارم بعضی وقتا شب باتری پره ولی صبح باتریش خالی شده دلیلش چیه؟ خیلی عمر نداره که بگم باتریش خرابه... دلیل خاصی داره؟ از شارژر واسه شارژش استفاده میکنم....
    باید چند وقت یه بار فریمورش رو عوض کنم یا رفرش؟ ورژنش 3.0.1 هست
    در ضمن نمیزارم هیچوقت باتریش تموم شه
    ممنون

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این که به نظر اصلا خوب نمیرسه کل باتریش یه دفعه خالی بشه وقتی لاک هست ! شما مطمئنی وای فای خاموش هست و سنسور نایک و ایپاد رو خاموش گذاشتی ؟ ... نور صفحه هم نباید تاثیر داشته باشه چون میگی شب کاری باهاش نمیکنی و لاک هست !

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وایفای که خاموشه... ولی سنسور نایک رو نمیدونم اما فک نمیکنم روشن باشه... الان پیشم نیست
    حالا ورژن فریمور چند باشه ،ممکنه مهم باشه؟ چند ماهی میشه اصلآ فریمور رو عوض نکردم مهمه؟ فقط جیل شده و کلی برنامه داره ولی آیپاد که برنامه رو باز نمیزاره ... اگه باش کار کنی مشکلی نداره ولی وقتی لاکه بعضی وقتا اینطوری میشه...

ممنون

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

من یه آیپاد تاچ 2g دارم بعضی وقتا شب باتری پره ولی صبح باتریش خالی شده دلیلش چیه؟ خیلی عمر نداره که بگم باتریش خرابه... دلیل خاصی داره؟ از شارژر واسه شارژش استفاده میکنم....
    از برنامه و اینا نیست، به احتمال قوی تعطیل شده . زمانی که صرف میکنی تا باتریت FullCharge بشه چقده ؟
    شباییکه میگه پره، همون شبش شارژ کردی یا فقط از روی Display مطمئنی که شارژه ؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان یه چیزی !!! شما از چه برنامه ای برای کانورت کردن فایل های تصویریتون استفاده میکنید و ازش راضی هستید ؟!!!
    یه چیزی میخوام که هم بشه کدک و رزولوشن رو هم عوض کنه نه اینکه فقط کانورت کنه اگه دارید ممنون میشم معرفی کنید !!!
    * محمود جان با عوض کردن فریمور مشکل بر طرف نمیشه به نظر سخت افزاری میرسه !!!

11. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فکر می کنم اشاره شما به این مواردی که من در زیر میگم باشه؛ امیدوارم بدرد بخوره:

1. نیازی نیست باتری های Li-ion رو تحت چرخه کامل شارژ-دی شارژ قرار بدیم: یعنی لازم نیست کامل شارژ بشن و بعد کامل خالی بشن و بعد دوباره شارژ بشن .. هر وقت خواستی شارژش کن ..

2. باتری های Li-ion به اینکه کاملاً از شارژ خالی باشن حساس هستند .. شدیداً توصیه میشه که نذارید باتری ipod تون تا ته خالی بشه .. گزارش هایی که داریم نشون میدن که اگه باتری بطور کامل خالی بشه، میتونه عمر باتری رو شدیداً کم کنه یا حتی باعث بشه که باتری از بین بره!! ... بخصوص اگه مدت زمان خالی موندنش طولانی بشه (مثلاً چند هفته) .. باتری های li-ion این خاصیت رو دارن که حتی اگه استفاده نشن، به تدریج شارژشون تخلیه میشه.

3. در مقابل حتی شارژ باتری هم بهش گرما وارد می کنه و گرما هم یکی از دشمن های Li-ion هستش .. بنابراین باتری رو وقتی دیگه نزدیک به شارژ کامل شد جدا کنید .. اینکه الکی روی شارژ بمونه در حالیکه مثلاً شارژش 100 درصده، بجز کاهش عمر باتری خاصیتی نداره ..

نتیجه: به نظر میاد امن ترین روش این باشه که شما بازه 1/4 خالی تا 3/4 پر باتری رو در نظر بگیرید .. یعنی وقتی به 25% آخر باتری رسید شارژش کنید و وقتی به 80-90 درصد رسید جداش کنید..

(باز اگه بخوایم حرفه ای تر رفتار کنیم، بد نیست اگه ماهی یه بار خلاف این عمل کنیم و چرخه شارژ-دی شارژ 0-100 رو دقیق رعایت کنیم تا کالیبره بشه باتری اصطلاحاً.)
    اگر ميشه يه توضيح كوچولو راجه به اين جمله آخرت بده و روشش رو توضيح بده. ممنون.
    بد نیست اگه ماهی یه بار خلاف این عمل کنیم و چرخه شارژ-دی شارژ 0-100 رو دقیق رعایت کنیم تا کالیبره بشه باتری اصطلاحاً.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب الان چیکار کنم؟
    کجا باتریشو عوض کنم؟ چقدر خرج داره؟ کجا معتبره...
    ممنون

داره خودمونی میشه astronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

سلام دوستان یه چیزی !!! شما از چه برنامه ای برای کانورت کردن فایل های تصویریتون استفاده میکنید و ازش راضی هستید ؟!!!
    یه چیزی میخوام که هم بشه کدک و رزولوشن رو هم عوض کنه نه اینکه فقط کانورت کنه اگه دارید ممنون میشم معرفی کنید !!!
    من ازamadis video to iphone converter 2.0.2 استفاده میکنم که توی یه سی دی همراهه ایپاد خوده فروشنده بهم داد ازشم راضیم.

15. این کاربر از astronaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •