من هم بازی را گرفتم!
دارم نصبش میکنم.
از من در 2 dvd بود.
تو اصفهان تقریبا70% فروشنده های گیم در انقلاب بازی را اوردند با 3000 هزار تومان ناقابل خریداری شد.
من هم بازی را گرفتم!
دارم نصبش میکنم.
از من در 2 dvd بود.
تو اصفهان تقریبا70% فروشنده های گیم در انقلاب بازی را اوردند با 3000 هزار تومان ناقابل خریداری شد.
من صبح رفتم ولیعصر گفت عصر میاره , دیگه وقت نکردم , تا شنبه هم گذرم به اونجاها نمی افته
کسی یه ادیت که نقل و انتقالات توش انجام شده باشه داره ؟
هنوز خیلی از نقل و انتقالات انجام نشده ...
نه خیلی
............................................
تیمهای تو چمپیون لیسانس نیستن همه !
قابل توجه اونایی که داشتن با هم کل کل میکردن !
حالا هرکی برده باید شیرینی بده !
اقا مشکل اساسی این که در نسخه قبل بازیکن به سخی می تونس دریبل بزنه بره جلو و بیشتر با شت گل میزد
ولی تو این نسخه که رو اعصابم داره میره حتی میشه با دربازبان هرکی هست رد کرد متاسفانه نمیشه یک شوت درست حسابی زد من تا الان 1 شوتم گل نکردم حتی وقتی که در محوطه جریمه هستم به نظر من مشکل هاد بازی همین
دقیقا چیزی که دستمون گفت بازی روان شده میشه 100 دریبل زد و یا رد کرد ولی چه فاید شوت به هیچ وجه وارد گل نمیشه
Last edited by Fusi0n; 15-10-2008 at 23:01.
شما دمو را بازی کردید یا نه
اگر کردید و مثل دمو باشهشوتش
باید بگم اتفاقا شوتش خیلی بهتر شده
ای خدا
این سایت خیلی نامرده
تاحالا 4تا بازی سفارش دادم واسم نفرستادن
این از پس
ما همین بقلیم ! انزلی ... ولی نمی فرستن
خدا رو شکر که نمیشه به راحتی گل زد چون بعد از یک مدت که رو بازی مسلط میشدیم میتونستیم تیمارو گل بارون کنیم که این مساله از جذابیت بازی کم میکرد.
من همین الانش با نسخه های قبلی توی تاپ پلیر وبا تیم ایران تیمهای بزرگ دنیا رو با اختلاف 3-4 تا گل میبرم که جذابیت بازی برام کم شده با این خبری که گذاشتی جدا خیلی خوشحال شدم.
نه مسئله گل نیست من با سانت 5 گل زدم میلان بودم و به بارسلونا
مسئله اصلی همون شوت ببنید فیزیک و کات دار شدن خیلی خوب کار کردن ولی کمی باید انصاف داشت مگه میشه 1 شوت در یک بازی نشه گل کرد به شدت سخت شد
قسمت ادیت چهره پیشرفت زیادی کرده و جالبی این قسمت این هست که دیگه صورتی رو که از روی عکس میسازی مثل 2008 دیگه بی تحرک وثابت نیست وچشمها ودهن بازو بسته میشه
نکته دیگه اینجاست که تو 2008 فقط حدود 20 تا صورت میتونستی وارد کنی ولی الن 400 تا
جالبتر از همه این هست که چون فایلهای 2008 با 2009 فرق اونچنانی نداره باسه همین باید به همین زودیا نسخه اصلی کیت سرور رو ببینیم و به راحتی لباس & صورت ..... به باضی اضافه کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)