ای بابا من نمیدونم دوباره چش شده از دیشب دیدم ساین نمیشه ایدی رو مینویسم پسورد رو هم میزنم ساین این نمیشه اصلا !
اروری هم نمیده فقط تا میخواد ان بشه دوباره سریع اف میشه ممنون میشم یکی کمک کنه چون گیرم !!!
ای بابا من نمیدونم دوباره چش شده از دیشب دیدم ساین نمیشه ایدی رو مینویسم پسورد رو هم میزنم ساین این نمیشه اصلا !
اروری هم نمیده فقط تا میخواد ان بشه دوباره سریع اف میشه ممنون میشم یکی کمک کنه چون گیرم !!!
سلام به همه
دوستان من زمانی که ویندوز xp داشتم بعضی اوقات به سختی متونستم با یاهو مسنجر 9 ساین این بشم ورژن جدیدش(10) رو هم که نصب کردم دوباره همینجوریه
حالا رو ویندوز 7 بلکل یاهو مسنجر تعطیل شده
اصلآ اون اسمایلی بزرگ که بالا قرار داره نیست
هر بار هم که ساین این میزنم ارور میده که شما به اینترنت وصل نیستید
با سلام. ويندوز اينستالر يك نرم افزار ويندوزيه ! كه كار اجرا و نصب Setupهاي .MSI رو انجام ميده !ما نميتوني پاكش كني !! اما بروز رسانيش ممكنه ! ( اين خطا هم واسه همين هست!!!) حال واسه آپديت كردنش:
رو كه باز مي كن رو گزينه اي بزن كه نوشته قبل از نصب به من خبر بده !! و همون جا ميتوني ببيني نياز داره بروز بشه يا نه ! اگه نياز بود كه تيك ميزنيش و كار تمومه !1 راه ديگه هم داره ! برور تو سايت Microsoft !! و Updates رو يه نگاهي بنداز ! اگه جديد بود دانلود كن و بهد بصورت يك پچ نصب ميشه خودش !و راه ديه هم اينه كه بگي برو بچه هاي سايت برات بزارن ! كه فكر كنم حتما دارن !Windows Installer يك نصب كننده نرم افزار است كه بطور اختصاصي از طرف Microsoft براي نصب نرم افزارهاي خودش و همچنين ساير نرم افزارها استفاده مي شود. از محاسن اين Installer است كه در هنگام نصب نرم افزار يك نسخه پشتيبان از تمامي فايل هاي اساسي مورد نياز برنامه اي كه نصب مي شود تهيه كرده و در صورت لزوم از آن استفاده مي كند و باعث مي شود كه احتمال از كار افتادن نرم افزار در اثر پاك شدن فايل هاي ضروري يا ايجاد تغييرات ناخواسته در آنها به حداقل برسد و عمر مفيد نرم افزار نيز بيشتر شود.
شما دو دوست گرامي هم به منوي messenger برين و گزينه ي connection preference رو بزنيد و مطمئن بشيد كه تنظيماتي كه براي اتصال اونجا هست رو به درستي انتخاب كرده باشه ويندوز!!
موفق باشيد.
دوستان یه سوال چرا ما نمیتونیم تو لیو مسنجر ماکروسافت ساین این شیم
من کشورم عوض کردم گفتم شاید چون ایران تحریم هست اینطوری شده ولی جواب نداد
احيانا قيلتر كرده ISP ت. از راههاي ديگه مثه استفاده از قيلتر شكن و اينا استفاده كن!!!
ايران تحريم
دوستان عزیز
چطوری از سایت خود یاهوسمنجر یاهو مسنجر اخرین نسخه را دانلود کنیم؟
من لینک دانلود ندیدمن.
چرا؟
یاهو خودش نمیزاره از سایتش دانلود کنن؟![]()
به کشور ایران اجازه نمیده وگرنه با روش های مخصوص میشه دانلود رو از سایتش انجام داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)