سلام
دوست عزیز
همون سرویس ADSL پیشگامانی که شما قبلآ ازش استفاده میکردید که همین خصوصیت هایی رو که فرمودید داره - مگر غیر از اینه ؟؟!!
بخصوص الان که خیلی بهتر شده
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام
دوست عزیز
همون سرویس ADSL پیشگامانی که شما قبلآ ازش استفاده میکردید که همین خصوصیت هایی رو که فرمودید داره - مگر غیر از اینه ؟؟!!
بخصوص الان که خیلی بهتر شده
هر چی میخوای بگیر اما دوباره پیشگامان نگیریا
شاتل بگیر![]()
دوست عزیز بستگی داره که از کدوم شرکت بخوای بگیری،تا چه اندازه برات صرف داشته باشه که هزینه کنی و از همه مهمتر اینه که سرعت شبانه چقدر برات مهم باشه،من از شاتل سرویس دارم .ولی اگراگر بخوای از سرویس eco که از لحاظ قیمت خوبه استفاده کنی از الان بگم سرعت شبانه اش تو دیواره ولی برای سرویس های دیگش فکر نکنم به این صورت باشه باز هم اگر خواستی از شاتل بگیری خوشحال می شم بتونم کمکت کنم![]()
احمد جون اینم لینک راپیدباز... رایگان نیست ولی اکانتش مناسبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پیشگامان چند روزه گرفتم اصلا حال نکردم خداییش توی روز که صبانت واقعا قورت میده پیشگامانو درستی .اصلا قابل قیاس نیستند یعنی هر کی با صبا کار کنه حالش از پیشگامان به هم میخوره اما خوب فعلا تو این 3روزه قطعی نداشته----پیشگامان سرعتش 50-60 هست اما صبانت 220 ثابت--هر کس باور نمیکنه از هر کی میخواد بره بپرسه اما اینی که میگم عینه واقعیته
اما وضع شبانه سرویس من که 256 هست شبانه توی این 3 شب خیلی کمتر از روزانه بوده--حدودا از 20 تا 45 متغیره معمولا روی 25-30 هست البته دیشب ساعت 2 تا 2:20 حدوده 2-3 بار قطع شد یا 0 کیلو بایت شد اما بعدا بهتر شد تا نزدیکای صیح دوباره زیر 20 رفت --در کل من دیشب از 2 تا 6:05 صبح 420 مگ دانلود کردم البته با شب بیداری چون اگه بیدار نبودمو روشن خاموشو استب و ریزوم نمیکردم خدا میدونه که آیا 200 تا دانلود میکرد یا نه
در کل وضعیتش در شب کمی بهتر از شاتله الانه اما در روز هم حتی از شاتل و پارس هم کم میاره
نتیجه گیری کلی: سرعت تمامی سرویس دهنده ها در روز بهتر از پیشگامانند از شاتل گرفته تا پارسو صبا--شرمنده بقیه رو تست نکردم که بتونم با اونا مقایسه کنم
در شب وضعیتش کمی بهتر از شاتله الانه اما پارسال تابستون هم بد نبود اگه یه سری به شاتل یا قبل از عید صبا میزدید که اون وقت بازم پیشگامان جلوشون عینه دایال آپ بود
پشتیبانیش چندان جالب نیست-من برا تنظیمات زنگ زدم انگار زورش میومد جواب بده در صورتی که شاتل قشنگ شماره حساب داد که پولو بریزم بعد چند بار زنگ زد خودش پیک فرستاد واسه تعهد امضا کردن بعدم که خودش اومد وصل کردو توضیح دادو برگه داد که امضا کنم آیا از نصاب راضی بودم یا نه
واسه همین اصلا راضی نبودم از پیشگامان--یعنی بد نبودا اما اون چیزیم که میخوام نبود
هاااااااااااااااااای دمت گرم.رفتی تا تونستی گردو خاک بکن.من 311 ندارم ولی برات آرزوی موفقیت دارم.منم قبلا برا شاتل کلی گردو خاک کردم.زنگ زدم دفتر مرکزی تهران هرچی فحش بلد بودم بهشون دادم چون لایقش هستن.خلاصه داداش گوود لاک ما رو بپذیر
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
رفیق مثل اینکه خیلی وقته سرویس صبانت نداری! و نظرات صبانتی ها رو تو این چند وقت تو همین تاپیک نخوندی! صبا نت 220 مرد رفت پی کارش.الان 1 ماهه بالای 30 نمیره((من در حال حاضر صبانت دارم))
عزیز شما تازه گرفتی.یه کم صبر کن بعد نظرت رو بگو.
دانلود شبانه پیشگامان قلق داره!باید 5 دقیق زودتر شروع کنی(12:55).سروری که دانلود میکنی باید خوب باشه.
توی روز سرعت واقعی بهت میده.شما 256 گرفتی یعنی حداکثر 32 باید باشه.اون صبانت و بقیه که سرعتشون متغییره.الان هم که میبینی خراب شده!
بله شکی نیست که توی روز بیشتر از اونی که باید بده داره سرویس میده اما شاتل که نماد بدیو دزدیو غیره گرفته به نظر من توی روز بهتره (بازم دارم میگم توی روز) وگرنه شبش که بعضی وقتا واسه من کیلو بایت که چه عرض کنم خدا شاهده بایت میشد
من هم نگفتم پیشگامان بده عرض کردم اون جوری که باید باشه نیست و توقع بالاتر داشتم حداقل توی روز شبانش با توجه به isp های دیگه کمی وضعیتش بهتره
امیدوارم بعدا بهتر بشه و نظرات بهتری بدم--همچنین پشتیبانی بهتری ازش ببینم وگرنه من هیچ پدر کشتگی با پیشگامان ندارم 51 تومن هم پول دادم 41 هزینه سرویس+10 هزینه اتصال که کوفتش بشه که کاری جز رانژه کردن نکرد--حتی خودم زنگ زدم یوزر و پسوردم رو گرفتم یعنی اگه من نمیزدم اونا هم اطلاع نمیدادند؟هر چند به ما گفت sms میشه یوزر و پسورد--والا ما که sms ندیدیم شاید تقصیره همراهه اوله smsشون رو نرسونده
پیشگامان: الان ساعت 3:07 دقیقه نصفه شب سرعت من 8 کیلوبایته تا 10-15 هم بعضی وقتا میره--عکسم گرفتم کجا میتونم آپلود کنم؟تو سایت نمیتونم به نظرتون ماله نویزه خطم نیست؟الان نویزم رو نوشته 29.00 db این یعنی خوب یا بد؟باید چند باشه؟
سلام به همگی
من پیشگامان داشتم پیش شماره تلفونمون عوض شد ADSL تعطیل شد.
مسئله به همین سادگی نیست عدد دوم شماره تلفون ما از 4 به 2 تغییر کرد بعد مرکز مخابراتی از خاتم النبیا به طاهر زاده
جابه جا شد
نمی دونید پیشگامان این مرکز رو کی سرویس می ده
دارم دیونه می شم با دایل آپ مغزم پیچیده از دست مخابرات آخه نونت نبود آبت نبود عوض کردن شماره چی بود
جالبه این طرف کوچه مرکزش عوض شد وطاهر زادس و اون طرف کوچه دست نخورد همون خاتم انبیاست.
اگه همین جور ادامه پیداکنه می رم سراغ ایرانسل.
نفسم بند اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)