با سپاس از گوموش جان
پیش از آپدیت می بایست پروداکت گوشیت رو با برنامه ای مانند NSS به پروداکت پشتیبانی فارسی تغییر بدی ( برای نمونه همون پروداکت گوشی خودت که زیر باتری حک شده ). سپس آپدیت کن می بینی فارسی افزوده شد!
شاد باشین![]()
با سپاس از گوموش جان
پیش از آپدیت می بایست پروداکت گوشیت رو با برنامه ای مانند NSS به پروداکت پشتیبانی فارسی تغییر بدی ( برای نمونه همون پروداکت گوشی خودت که زیر باتری حک شده ). سپس آپدیت کن می بینی فارسی افزوده شد!
شاد باشین![]()
سلام
دوستان اینا که گفتین درست اما لطفا در سطح مبتدی یه طوری بفرمایید مرحله به مرحله بتونم انجام بدم
در حد کلاس اولی
![]()
راهی داره که کیفیت فیلم برداریه گوشی بهتر بشه؟
حداقل اون نویز مسخرش کمتر بشه، تو مایه های n82 بشه
فيلمبرداري تو چه حالت نويز داره
موقعي كه به حافظه خود گوشي ريخته ميشه يا رم جانبي؟![]()
سلام
بفرمایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده اخلاق ورزشیت!بالاخره بایستی یه فرقی میان دوربین هاشون باشه یا نه...
شاد باشین![]()
دوستاني كه آنتي ويروس براي 6220 نصب كردند
گوشيم خودش خاموش ميشه با اينكه شارژش پره فكر ميكنين با انتي ويروس درست ميشه يا اينكه ضربه اي چيزي خورده؟؟؟
چكار كنم؟
چنتا انتي ويروس هم دان كردم كه چه با ساين چه بي ساين نصب نميشه.
با سلام
من برای فایلهای صوتی توی کامپیوتر آلبوم و هنرمند و ... به صورت فارسی مشخص کردم اما مثل این که توی گوشی به هم ریخته میشند و به قول بعضی ها با خط میخی نوشته میشند
البته بعضی از فایلها با این موضوع مشکلی ندارند
در ضمن به علت تعداد زیاد فایلهای صوتی نمیتونم توی گوشی اونها رو مرتب کنم.
6220
من دوتا مشکل دارم
1. بعضی وقتا که توی مدیا پلیر هستم تا صدا رو کم و زیاد میکنم هنگ میکنه و ریست میشه!!!
2.توی اکثر فایل های ویدئویی هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه و بعد دوباره اجرا میشه!!!
چی کار کنم؟؟؟
سبز باشین!!!![]()
سلام
احتمالا فرمت نوشتاریت چیزی غیر از UTF-8 بوده که به هم ریخته. می بایست فرمت نوشتاری رو UTF-8 کنی.
از همه پرونده ها به ویژه اونهایی که توی حافظه درونی گوشی هستن و مخاطبین و پیام هات پشتیبان بگیر و سپس یه مستر ریست بکن درست می شه.
شاد و سبز باشین![]()
چطوری؟ باید فرمتشو تغییر داد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)