تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 1126 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کارنامه دومم توی پروندم نیست ولی برای ثبت نام پیام نور لازمه تازه دبیرستانم هم منهل شده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کارنامه دوم را نمی خواد .

فقط یه ریزنمرات از سه سال دبیرستان فکر کنم میخواد . که اونم می تونی از دبیرستان بگیری .

اشکال نداره دبیرستان محل شده . شما پرونده ات توی همون جا هست ، بری واست میدن . اگه هم نبود به اموزش پرورش منطقه خودتون مراجعه کن و از اونجا پیگیر باش .

2. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

به من كه گفتن مدرك ديپلم هم ميخواد؟ كه با مدرك پيش ميبري پست واست تاييديه ميدن
    منم مثل ايشون منحل شده بود مدرسم رفتم آموزش پرورش منطقه اونجا آدرس جديد دادن آدرس جديد هم ميگه مدرك ديپلم رو برو از پيشدانشگاهي بگير پيش دانشگاهي هم قبلش گفته بود برو از دبيرستان بگير
    گيرمون آوردن مسخره‌ها
    امروز ميرم پيشدانشگاهي تكليفم رو روشن ميكنم (با اين حال خرابم)
    قبلتر از اينا هم رفتم پيام نوري كه پذيرفته شدم اونجا هم گفته بود برو از دبيرستان بگير
    خلاصه كلي الافم كسي قبلا اين مشكلات رو داشته؟
    Last edited by aligsm; 18-09-2010 at 13:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض ثبتنام پيام‌نور تهران؟

اين سايت پيام نور تهران هم كه كلي خرابه منوي بالاييش واسه من نمياد همون كه گزينه " پذيرفته شدگان " داره چرا؟ واسه بقيه هم اين مشكل هست؟ كي اين سايت مزخرف رو طراحي كرده؟ عجب ... بوده ها
    كشم رو هم پاك كردم كه البته پيغام جديد رو ديدم قبلا هر چي با فاير ميرفتم پيغام قرمز ميومد الان پيغام زرد مياد ولي منو بالايي همچنان نمياد با آي اي هم تست كردم ولي نمياد
    من كه از اين ثبتنام نا اميد شدم ميرم واسه حضوري
    راستي گفتين حضوري پوليه؟ چند؟ (واسه پيام نور تهران رسمي‌ رو ميگمها)
    زمان ثبتنام تا 31 هست ديگه؟
    Last edited by aligsm; 18-09-2010 at 13:29.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

به من كه گفتن مدرك ديپلم هم ميخواد؟ كه با مدرك پيش ميبري پست واست تاييديه ميدن
    منم مثل ايشون منحل شده بود مدرسم رفتم آموزش پرورش منطقه اونجا آدرس جديد دادن آدرس جديد هم ميگه مدرك ديپلم رو برو از پيشدانشگاهي بگير پيش دانشگاهي هم قبلش گفته بود برو از دبيرستان بگير
    گيرمون آوردن مسخره‌ها
    امروز ميرم پيشدانشگاهي تكليفم رو روشن ميكنم (با اين حال خرابم)
    قبلتر از اينا هم رفتم پيام نوري كه پذيرفته شدم اونجا هم گفته بود برو از دبيرستان بگير
    خلاصه كلي الافم كسي قبلا اين مشكلات رو داشته؟
    سلام

دوست عزیز مدرک اصلی پیش دانشگاهی و دیپلم را که به شما نمیدن .

شما باید ابتدا دانشگاه را تموم کنی بعد از این که رفتی خدمت سربازی و خدمتت هم تموم شد کارت پایان خدمتت را می بری دبیرستان و پیش دانشگاهی تا مدرک اصلی دیپلم و پیش دانشگاهی را بهت بدن .

بدون کارت پایان خدمت به کسی مدرک اصلی پیش دانشگاهی و دیپلم را نمیدن .

شما بعد از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان یک مدرک دیپلم ( غیر اصل ) و بعد از فارغ التحصیل شدن از پیش دانشگاهی یک مدل پیش دانشگاهی ( غیر اصل ) حتما بهتون دادن . باید اونا را موقع ثبت نام ببری دانشگاه .

موقع ثبت نام مدارک غیر اصلی پیش دانشگاهی و دیپلم را از شما میخوان که موقع فارغ التحصیل شدن حتما بهتون دادن .

در ضمن شما حتما باید یک تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی بفرستی دانشگاه .

برای فرستادن تائیدیه تحصیلی شما برو اداره پست و بگو میخوام یک تائیدیه تحصیلی بفرستم . اونجا دو تا برگه بهت میده و مشخصات را توی اون می نویسی و 5 هزار و 200 تومن هم میدی اونا به صورت محرمانه با پست پیش تاز می فرستن دانشگاه .

اداره پست برای فرستادن تائیدیه تحصیلی از شما هیچ مدرکی نمی خواد . فقط دوتا برگه میده اونا را پر می کنی .

اونا اون برگه را خودشون می فرستن اموزش پرورش و اموزش پرورش هم خودش به صورت محرمانه تائیدیه را می فرسته دانشگاه .

برای ثبت نام هم شما کافیه اون فیش هایی که اداره پست بهت میده را ببری دانشگاه . بعد از 1 هفته الی 1 ماه تائیدیه به دست دانشگاه میرسه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اداره پست برای فرستادن تائیدیه تحصیلی از شما هیچ مدرکی نمی خواد . فقط دوتا برگه میده اونا را پر می کنی .
    کپی مدرکی که میخوای تایید کنی هم میخواد.(کپی گواهی موقت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دبيرستان ما هم منحل شده بود ولي خدا رو شكر مداركم همه تو مدرسه اي كه به جا مدرسه مون تاسيس شده بودن ..

من اصل مدرك ديپلممو گرفتم ، پيش داشگاهي هم گواهي موقت بم دادن .

چقدر كار محرمانه شماها بايد انجام بديد !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کپی مدرکی که میخوای تایید کنی هم میخواد.(کپی گواهی موقت)
    اینا از من نخواستن .

یعنی :

فکر نکنم لازم باشه . چون این چیزها به اداره پست ربطی نداره . اونا برگه ای که شما پر کردید را می فرستن اموزش پرورش و از اونجا میره دانشگاه .

نمیدونم شاید هم بخواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30room's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    برادر من تو پیام نور درس میخونه ما هم تابستون رو به سفر رفته بودیم انتخاب واحد برادرم هم سال های گذشته 6 28 شروع میشد برای همین امروز برگشتیم الان که رفتم یه نگاهی بندازم دیدم نوشته انتخاب واحد از 6 24 شروع شده و امروز صبح هم وقتش تموم شده می خواستم ببینم باید چیکار کرد ؟ آیا وقت دیگه ای برای انتخاب واحد داده میشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

فکر نکنم لازم باشه . چون این چیزها به اداره پست ربطی نداره . اونا برگه ای که شما پر کردید را می فرستن اموزش پرورش و از اونجا میره دانشگاه .

نمیدونم شاید هم بخواد
    واسه من که خواستن

گرفت منگنه کرد به همون فرمه که باید پر شه.

امروز یه sms اومد از پیام نور که بیا ثبت نام کن

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

بچه ها من مدارکم 30 آماده میشه ولی نوبت فامیل من توی سایت 29 هست روز 31 دانشگاه منو ثبت نام میکنه آیا بازم وقت میدن یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •