تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 350 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه MMD12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

Control panelo که حرفشو نرن اصلا" برا من نمیشه
    اما ای ول چه خوشکل آیکن های صفحه اول عوض میشن
    اما آیکن های صفحه منوی اصلی چی؟فقط xbox برای شما خراب میاد؟چیا درست میان؟! بگین ما هم همون هارو حداقل تست کنیم :: من که هر چی پک امتحان کردم ردیف وسطی تغییر نمی کرد ردیف سمت چپک وسطیش نمی شد
    اما من هنوز تو کف new folder و control panelam
    برا منم پکا اینجورین نمیدونم چرا شاید بعضی فایلاشون با P1 مشکل دارن

برا من ردیف وسط + وسطی از ردیف سمت راست تغییر نمیکنه

پک XBOX پک قشنگیه ولی به نظر من نمیخواد همشو کپی کنی تو اون پوشه زیپ که دانلود می کنی یه پوشه به اسم

آیکون هست همونا رو با روشی که بهت گفتم بزار جای آیکونای صفحه اول

در ضمن پک new super iphon Icon Pack مشکل خاصی نداشت فقط یه دونه از آیکونای منو رو عوض نمی کرد

new folder بی خیال شو ولی control panel وقتی کپی کردی اول یه بار گوشیتو ریستارت کن بعد برو تو کنترل پنل

گزینه more بزن بعد اینو انتخاب کن view as Gride

داره خودمونی میشه MMD12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

هشدار: آقا این برنامه مشکل داره و مصرف باطری رو دو سه برابر زیاد میکنه . من نصب کردم مجبور بودم روزی دو بار گوشیمو شارژ کنم و بعد پاکش کردم درست شد. انگار این برنامه دوربین رو روشن نگه میداره!!!
    اگه دوربینو با Task Manager ببندی چی ؟

البته برای من که اینجوری نیست نه دوربینو روشن نگه می داره نه این بلایی که گفتی به سر باتری میاره

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما آیکن های صفحه منوی اصلی چی؟فقط xbox برای شما خراب میاد؟چیا درست میان؟! بگین ما هم همون هارو حداقل تست کنیم :: من که هر چی پک امتحان کردم ردیف وسطی تغییر نمی کرد ردیف سمت چپک وسطیش نمی شد
    بنيامين خان شما آيكن هايي كه تو تاپيك زير حامد جان آپ كرده رو بريز ، اگه بازم تغيير نكرد اون موقع مشكل از گوشيته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه sekke2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه
    در مورد افزايش كيفيت دوربين من در p990 امتحان كردم:
    1- اولا فايلهايي به اين اسم در درايو c وجود نداره كه بخواي كپي كني به جز يكي كه اونهم آيكن هستش.
    2-مقدار زوم از 250 به 400 تغيير پيدا ميكنه ولي بزرگنمايي تغييري زيادي نداره و اين فقط اسميه.
    3- نحوه اسم گذاري فايلها تغيير پيدا كرده ولي به چه درد ميخوره؟
    4-تعداد burst به 6 تغيير پيدا ميكنه كه اين خيلي خوبه ولي بعد از 4 shoot به يه مشكل كوچيك مي خوره كه مهم نيست و در نمايش مشكلي پيدا نميشه.
    5- كيفيت عكسها هم هيچ تغييري نميكنه و نهايتش هموم 512 در بهترين حالتشه. (آقا تصحيح ميكنم يكي از عكسها 912 كيلوبايت هم شده ولي از نظر كيفيت من كه تغييري نديدم)
    6- زمان Self timer و صداش هم تغيير پيدا كرده كه خيلي خوبه.
    7- صداي shutter هم اون سه تاي بالايي تغيير پيدا كرده كه خيلي جالبه و صداهاي قشنگيه.
    در هر حال هيچ ضرري براي گوشي شما نداره و براي مقايسه با گوشيهاي دوستاتون تغييرات بدرد بخوري كه ميتونيد باهاش حال كنيد.
    بازهم از اين دوستمون تشكر ميكنم كه خيلي زحمت كشيده

5. 2 کاربر از sekke2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازم سلام 007 عزيز آره برادر همون رو نصب كردم نسخه جديدشFLSH منظورمه .حتي فايلهاي word رو با اون ميشه باز كرد ولي flash رو نميتونه باز كنه و همون ارور رو ميده اگه بتوني كمكم كني واقعاً ممنونت ميشم. چون اين يه معضلي شده واسه من.
    اگر هم نشد سرت سلامت آقا از شما به ما خيلي رسيده.
    بازم ممنونم
    Last edited by sekke2008; 14-09-2008 at 10:25.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد افزايش كيفيت دوربين من در p990 امتحان كردم:
    1- اولا فايلهايي به اين اسم در درايو c وجود نداره كه بخواي كپي كني به جز يكي كه اونهم آيكن هستش.
    2-مقدار زوم از 250 به 400 تغيير پيدا ميكنه ولي بزرگنمايي تغييري زيادي نداره و اين فقط اسميه.
    3- نحوه اسم گذاري فايلها تغيير پيدا كرده ولي به چه درد ميخوره؟
    4-تعداد burst به 6 تغيير پيدا ميكنه كه اين خيلي خوبه ولي بعد از 4 shoot به يه مشكل كوچيك مي خوره كه مهم نيست و در نمايش مشكلي پيدا نميشه.
    5- كيفيت عكسها هم هيچ تغييري نميكنه و نهايتش هموم 512 در بهترين حالتشه. (آقا تصحيح ميكنم يكي از عكسها 912 كيلوبايت هم شده ولي از نظر كيفيت من كه تغييري نديدم)
    6- زمان Self timer و صداش هم تغيير پيدا كرده كه خيلي خوبه.
    7- صداي shutter هم اون سه تاي بالايي تغيير پيدا كرده كه خيلي جالبه و صداهاي قشنگيه.
    در هر حال هيچ ضرري براي گوشي شما نداره و براي مقايسه با گوشيهاي دوستاتون تغييرات بدرد بخوري كه ميتونيد باهاش حال كنيد.

خواهش ميكنم دوست من. ممنون كه تست كردي ونظرتو دادي . من چون تست نكردم هيچ اظهار نظري ندارم ولي فقط اين و ميگم كه اين بود توسط هكر هاي خارجي ساخته شده ولي چون هنوز ورژن اولش هست يه ذره اشكالات داره. اين نكته رو هم دوباره ميگم : براي ريختن اين مد گوشيتون بايد آخرين فريمور باشه

داره خودمونی میشه vitalli_shervo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

افزایش کیفیت دوربین
    1- مثل همیشه اول گوشی را هک
    2- فایل دانلود شده را باز کنید و از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
    3- فایل ها را در مسیر های داده شده کپی کنید
    ...........................
    و اما تغییرات :
    1- در حالت Burst 4 عکس پشت سر هم گرفته می شود که به 6 رسید هاست
    2- مقدار زوم از 250 به 400 ارتقاء پیدا کرده است
    3- seft timer از 20 ثانیه به 30 ثانیه افزایش پیدا کرده است.
    4- افزایش کیفیت دوربین
    5- افزایش حجم عکس ها نزدیک به 1 مگابیت
    6- نحوه اسم گذاری عکس ها به صورت Pict0123 در آمده است.
    7- نحوه اسم گذاری فیلم ها به صورت Vid0456 در آمده است.
    8- shutter sounds و seft timer sounds های جدید

در ضمن گوشيتون بايد آخرين فريمور باشه

توجه مهم : از تمام فایل هایی که قراره در گوشی جایگزین بشن یک کپی برای خود نگه دارید که اگر از کیفیت کار راضی نیودید دوباره فایل ها سر جای خود بر گردانید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سوال این هک فقط برای p990 هستش یا روی p1 هم میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقایون من هک دوربین رو انجام دادم , من کارم گرافیکه این هک بجز تغییر صدا و نام فایل هیچ مزیت دیگری نداره زومشم اسمی یعنی من خودم انو تا 1000 هم افزایش دادم ولی تغییری نکرد در ضمن از نظر حجم رنگی رزولیشن و بقیه موارد هم تغییری باحالت قبل نداره تازه توی حالت fine هم نمیره(میره وای عکسش خراب میشه) پس منتظر ورژن جدید باشید این یکی که چیز خاصی (البته بگم هیچ چیز خاصی درست تره) نداشت
    برای تغییر زوم هم یه فایل تکس هست توی اون سرچ کنید 400 بعد از یکی دو مورد zoom level پیدا میشه میتونید عدد هاشو تغییر بدید ولی فقط اسمش تغییر میکونه نه زوم اصلی(توی گوشی هم میتونید تغیراتی که دادیدو ببینید)

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلامmbmعزيز آقا منم اينو امروز كنترل كردم ولي توي Fineمشكلي نداشت يعني توي هيچ كدوم از قسمتها مشكلي نديدم. راستي گوشيت چيه اگه شخص ديگه اي هم امتحان كرده بگيد تا دنبال بقيه راه حلهاش بگرديم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    آقا در مورد فایل های دیتابیس تشخیص دست خط فارسی بچه بیاین p1 دارا بسیج شن اون فایلو پیدا کنن
    اگه این کارو کنید آقایی کردید
    در مورد مد دوربینم منم مثله دوستمون دیگه نمی تونم تو حالت fine عکس بگیرم و نمی تونم مد رو پاک کنم چون داره می خونتش نمی شه پاکش کرد readonly هم نیست فقط صداشو تغییر نام و 6 قطعه ای گرفتنش خوبه
    حالت نرمالش همون حالت فاین قبلا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •