تو TAB زمانبند و صف دانلودها(هم صف اصلی و هم دانلودهای همزمان)و تو قسمت زمانبندی دوتا گزینه هس به نامهای "سینک کردن متناوب"و"دانلود همزمان"
این دوتا چه فرقی باهم میکنه؟
ببخشید که از واژه های فارسی IDM استفاده کردم،آخه زبان فارسیشو فعال کردم
تو TAB زمانبند و صف دانلودها(هم صف اصلی و هم دانلودهای همزمان)و تو قسمت زمانبندی دوتا گزینه هس به نامهای "سینک کردن متناوب"و"دانلود همزمان"
این دوتا چه فرقی باهم میکنه؟
ببخشید که از واژه های فارسی IDM استفاده کردم،آخه زبان فارسیشو فعال کردم
برادرا و خواهرای عزیز،کسی نیس حالشو داشته باشه منو راهنمایی کنه؟![]()
سلام به دوستان
این سوال رو از یکی از دوستان تو بخش "تمامی ورژن های IDM" کردم. من ارجاع داد به این جا.
می خواستم یه توضیحی درباره نحوه کار برنامه IDM بدید که این برنامه چطور کار می کنه؟ چطور یه لینک رو که دانلود می کنیم از چندجا دانلود می گیره. این چندجا چین؟ فایل رو خوردش کرده؟ چطور باعث میشه که از همه پهنای باند استفاده کنه؟ یه آموزش درباره این برنامه باشه ممنون میشم. البته تا حدودی با این برنامه کار کردم.
سلام دوست عزیز...
من خودم استفاده نکردم از این ویژگی ولی تا اونجایی که میدونم باید اول synchronization رو انتخاب کرده باشی که برای حالتی هست که میخوای چندین صف داشته باشی ، و وقتی که میخواین نوبت گرفتن بین صفها رو مشخص کنین از این حالت متناوب استفاده میشه. حالت طبیعی که همه ازش استفاده میکنیم هم همون همزمان هستش.
Take Care![]()
خب اگه پاک کنم دوباره نصب کنم فایلهای نیمه کارم پاک میشه یا میمونه؟
سلام عزیزم..
درسته کلیه بحثهای این نرم افزار اینجا انجام میشهاین سوال رو از یکی از دوستان تو بخش "تمامی ورژن های IDM" کردم. من ارجاع داد به این جا.
می خواستم یه توضیحی درباره نحوه کار برنامه IDM بدید که این برنامه چطور کار می کنه؟ چطور یه لینک رو که دانلود می کنیم از چندجا دانلود می گیره. این چندجا چین؟ فایل رو خوردش کرده؟ چطور باعث میشه که از همه پهنای باند استفاده کنه؟
این برنامه از لحاظ کارکرد تفاوت زیادی با همون دانلودر مرورگر نداره ، اما ویژگی که داره و سرعت رو بالاتر میکنه ، این هست که فایلها رو به چندین قسمت مختلف تقسیم میکنه و هر قسمت رو به صورت مجزا میگیره ، این باعث میشه که توی بسته های ارسالی دریافتی که همون MTU ( که بیشترین مقداری که میتونه بگیره 1500 بایت هستش ) هست به درستی مچ بشه و نیازی به Fragment شدن نباشه ، و به بهترین حالت دریافت میشه ، ولی مرورگر ها کل فایل رو یکجا میخوان بگیرن و توی بسته های ارسالی دریافتی جا نمیشه و باید fragment بشه و همین کلی سرعت رو میگیره... از طرفی وقتی که همه ی Part ها گرفته شدن در آخر به هم متصل میشن و تشکیل یک فایل واحد رو میدن
یه آموزش درباره این برنامه باشه ممنون میشم. البته تا حدودی با این برنامه کار کردم.
آموزش خاصی نداره ، شما هر سوالی دارین بپرسین من یا دوستان در خدمتتون هستیم
Take Care
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
من اینکار رو کردم خودم هیچ اتفاقی براشون نیفتاد ، ولی برای اطمینان بیشتر اگه میخوای میتونی بک آپ بگیری عزیزم.
همه ی فایل رو داخل صف انتخاب کنین و از منوی Tasks گزینه ی export رو بزنین و از هردو گزینه ی اونجا Export بزنین ، و یک جا ذخیره کنین ، ولی اتفاقی نمیفته محض محکم کاری این رو میگم.
Take Care![]()
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
آخه دوتا صف داریم:صف اصلی و دانلودهای همزمان
حالا اون گزینه های دانلود یکباره و سینک کردن متناوب چه استفاده یا ویژگی هایی دارن؟
فکر کنم سری پیش یکم اشتباه توضیح دادم ! اونم به خاطر اینکه شما فارسی دارین !
ببین اول شما از لیست فایلها توی محیط اصلی ، روشون راست کلیک میکنین و میزنین add to queue و از داخلش گزینه ی synchronization queue رو انتخاب میکنین، به جای اینکه بره به صف اصلی میره به صف synchronization که فکر کنم میشه همون همزمان ، اونجا تنها فرقی که داره یک گزینه ی Start again every داره که اینطوری هست :
اگه این فعال باشه ، پس از دانلود و گرفتن اون فایل دوباره پس از مثلا دو ساعت همون لینک رو میگیره ، بیشتر برای این هست که اگه لینک آپدیت شد شما اطلاعات جدید رو بگیرین.
این نظر من بود ، ولی همیشه از همون حالت صف اصلی استفاده کنین ، همه ازین استفاده میکنن ، ( توضیح قبلیم اشتباه گفتم )
اگه شما تنظیمات رو بزارین روی انگلیسی میتونم بهتر طبق اسم گزینه ها راهنماییتون کنم ، مثلا من الان نمیدونم متناوب کدوم میشه ، ولی یکباره میشه همون Once at که میگه کلا یکبار فقط این اتفاق بیفته ، ولی گزینه ی پایینش روزانه هست که میگی هرروز همین برنامه ریزی باشه
Take Care
Last edited by A M ! N; 08-01-2012 at 14:52.
ممنونم ولی من نمیتونم اون فایل متنی رو سیو کنم چرا؟؟
ارور Access Denied میده...
شما میتونی در حین اینکه روی صندلی نشستی ، صندلی رو بلند کنی مگه ؟!
از حالت Safe mode این کار رو انجام بدین ، دقت کنین SAFE MODE تنها رو انتخاب کنین ، نه Safe mode and network
ارتباط اینترنت رو هم قطع کنین ، بعد با خیال راحت ذخیره سازی کنین ،
این عمل کارش اینه که سرور اصلی IDM رو بلاک میکنه تا دیگه تشخیص نده که سریال جعلی هست ، پس با انجام این ازین به بعد به هیچ وجه به سایتش دسترسی ندارین.
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)