تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 380 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو TAB زمانبند و صف دانلودها(هم صف اصلی و هم دانلودهای همزمان)و تو قسمت زمانبندی دوتا گزینه هس به نامهای "سینک کردن متناوب"و"دانلود همزمان"
    این دوتا چه فرقی باهم میکنه؟
    ببخشید که از واژه های فارسی IDM استفاده کردم،آخه زبان فارسیشو فعال کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادرا و خواهرای عزیز،کسی نیس حالشو داشته باشه منو راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض

سلام به دوستان
    این سوال رو از یکی از دوستان تو بخش "تمامی ورژن های IDM" کردم. من ارجاع داد به این جا.
    می خواستم یه توضیحی درباره نحوه کار برنامه IDM بدید که این برنامه چطور کار می کنه؟ چطور یه لینک رو که دانلود می کنیم از چندجا دانلود می گیره. این چندجا چین؟ فایل رو خوردش کرده؟ چطور باعث میشه که از همه پهنای باند استفاده کنه؟ یه آموزش درباره این برنامه باشه ممنون میشم. البته تا حدودی با این برنامه کار کردم.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

تو TAB زمانبند و صف دانلودها(هم صف اصلی و هم دانلودهای همزمان)و تو قسمت زمانبندی دوتا گزینه هس به نامهای "سینک کردن متناوب"و"دانلود همزمان"
    این دوتا چه فرقی باهم میکنه؟
    ببخشید که از واژه های فارسی IDM استفاده کردم،آخه زبان فارسیشو فعال کردم

سلام دوست عزیز...

من خودم استفاده نکردم از این ویژگی ولی تا اونجایی که میدونم باید اول synchronization رو انتخاب کرده باشی که برای حالتی هست که میخوای چندین صف داشته باشی ، و وقتی که میخواین نوبت گرفتن بین صفها رو مشخص کنین از این حالت متناوب استفاده میشه. حالت طبیعی که همه ازش استفاده میکنیم هم همون همزمان هستش.

Take Care

5. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ، من کلی سایت رو زیر و رو کردم راهی برای ریست کردنش وجود نداشت حتی کلیدهای رجیستری رو هم جستجو کردم ولی این یکی رو پیدا نکردم. بهتره که یک بار کامل پاکش کنین دوباره نصب کنین ، ( Upgrade کردنش مشکل رو حل نمیکنه )

Take Care
    خب اگه پاک کنم دوباره نصب کنم فایلهای نیمه کارم پاک میشه یا میمونه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام عزیزم..

این سوال رو از یکی از دوستان تو بخش "تمامی ورژن های IDM" کردم. من ارجاع داد به این جا.
    درسته کلیه بحثهای این نرم افزار اینجا انجام میشه

می خواستم یه توضیحی درباره نحوه کار برنامه IDM بدید که این برنامه چطور کار می کنه؟ چطور یه لینک رو که دانلود می کنیم از چندجا دانلود می گیره. این چندجا چین؟ فایل رو خوردش کرده؟ چطور باعث میشه که از همه پهنای باند استفاده کنه؟

این برنامه از لحاظ کارکرد تفاوت زیادی با همون دانلودر مرورگر نداره ، اما ویژگی که داره و سرعت رو بالاتر میکنه ، این هست که فایلها رو به چندین قسمت مختلف تقسیم میکنه و هر قسمت رو به صورت مجزا میگیره ، این باعث میشه که توی بسته های ارسالی دریافتی که همون MTU ( که بیشترین مقداری که میتونه بگیره 1500 بایت هستش ) هست به درستی مچ بشه و نیازی به Fragment شدن نباشه ، و به بهترین حالت دریافت میشه ، ولی مرورگر ها کل فایل رو یکجا میخوان بگیرن و توی بسته های ارسالی دریافتی جا نمیشه و باید fragment بشه و همین کلی سرعت رو میگیره... از طرفی وقتی که همه ی Part ها گرفته شدن در آخر به هم متصل میشن و تشکیل یک فایل واحد رو میدن

یه آموزش درباره این برنامه باشه ممنون میشم. البته تا حدودی با این برنامه کار کردم.

آموزش خاصی نداره ، شما هر سوالی دارین بپرسین من یا دوستان در خدمتتون هستیم

Take Care

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

خب اگه پاک کنم دوباره نصب کنم فایلهای نیمه کارم پاک میشه یا میمونه؟
    من اینکار رو کردم خودم هیچ اتفاقی براشون نیفتاد ، ولی برای اطمینان بیشتر اگه میخوای میتونی بک آپ بگیری عزیزم.

همه ی فایل رو داخل صف انتخاب کنین و از منوی Tasks گزینه ی export رو بزنین و از هردو گزینه ی اونجا Export بزنین ، و یک جا ذخیره کنین ، ولی اتفاقی نمیفته محض محکم کاری این رو میگم.

Take Care

8. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

من خودم استفاده نکردم از این ویژگی ولی تا اونجایی که میدونم باید اول synchronization رو انتخاب کرده باشی که برای حالتی هست که میخوای چندین صف داشته باشی ، و وقتی که میخواین نوبت گرفتن بین صفها رو مشخص کنین از این حالت متناوب استفاده میشه. حالت طبیعی که همه ازش استفاده میکنیم هم همون همزمان هستش.

Take Care
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
    آخه دوتا صف داریم:صف اصلی و دانلودهای همزمان
    حالا اون گزینه های دانلود یکباره و سینک کردن متناوب چه استفاده یا ویژگی هایی دارن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
    آخه دوتا صف داریم:صف اصلی و دانلودهای همزمان
    حالا اون گزینه های دانلود یکباره و سینک کردن متناوب چه استفاده یا ویژگی هایی دارن؟

فکر کنم سری پیش یکم اشتباه توضیح دادم ! اونم به خاطر اینکه شما فارسی دارین !

ببین اول شما از لیست فایلها توی محیط اصلی ، روشون راست کلیک میکنین و میزنین add to queue و از داخلش گزینه ی synchronization queue رو انتخاب میکنین، به جای اینکه بره به صف اصلی میره به صف synchronization که فکر کنم میشه همون همزمان ، اونجا تنها فرقی که داره یک گزینه ی Start again every داره که اینطوری هست :

اگه این فعال باشه ، پس از دانلود و گرفتن اون فایل دوباره پس از مثلا دو ساعت همون لینک رو میگیره ، بیشتر برای این هست که اگه لینک آپدیت شد شما اطلاعات جدید رو بگیرین.

این نظر من بود ، ولی همیشه از همون حالت صف اصلی استفاده کنین ، همه ازین استفاده میکنن ، ( توضیح قبلیم اشتباه گفتم )

اگه شما تنظیمات رو بزارین روی انگلیسی میتونم بهتر طبق اسم گزینه ها راهنماییتون کنم ، مثلا من الان نمیدونم متناوب کدوم میشه ، ولی یکباره میشه همون Once at که میگه کلا یکبار فقط این اتفاق بیفته ، ولی گزینه ی پایینش روزانه هست که میگی هرروز همین برنامه ریزی باشه

Take Care
    Last edited by A M ! N; 08-01-2012 at 14:52.

11. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام

ابتدا IDM رو از سیستم حذف کنید و ریستارت کنید ، سپس آخرین ورژن رو از آدرس زیر دریافت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبل از نصب نرم افزار جدید توی درایو ویندوز به این آدرس برید - c:\WINDOWS\system32\drivers\etc

فایل hosts رو با Notepad ویندوز باز کنید و در انتهای اون متنها این کدها رو اونجا کپی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش سیو کنید و تمام

حالا IDM جدید رو نصب کنید ، بطور معمول نباید از شما درخواست سریال بکنه اما چنانچه از شما سریال خواست ، با

مشخصات خودتون و یکی از سریالهای زیر رجیسترش کنید و بطور همیشگی ازش استفاده ببرید بدون اینکه دیگه از کار

بیفته .

K7LWG-EM3BC-C1VQW-G86LD
    1GYF3-852GM-5MQPM-1HW41
    K5OBC-F8Y5Q-8K52U-J8PD0
    7545P-2I5MN-J36E3-KN8CC
    6E5NC-Q8889-MHC8W-I5AES
    7EF3Q-P866X-8IATF-1MOTI
    3EQ3K-U512C-LMGBL-OUE8E
    GIN7P-CMNHE-1VUCL-1XA5L
    CIQ2Z-TSPWW-UE75P-FB1F4

امیدوارم مفید باشه

ضمنا دوستان کدهایی که از قبل اونجا هستند در ابتداشون علامت # دارن اما اینهایی که شما کپی میکنید اون علامت رو ندارن ، چنانچه کدهای قبلی

علامت # رو نداشتن شما بطور دستی براشون وارد کنید ، مثل شکل زیر

ممنونم ولی من نمیتونم اون فایل متنی رو سیو کنم چرا؟؟
    ارور Access Denied میده...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنونم ولی من نمیتونم اون فایل متنی رو سیو کنم چرا؟؟
    ارور Access Denied میده...
    شما میتونی در حین اینکه روی صندلی نشستی ، صندلی رو بلند کنی مگه ؟!

از حالت Safe mode این کار رو انجام بدین ، دقت کنین SAFE MODE تنها رو انتخاب کنین ، نه Safe mode and network

ارتباط اینترنت رو هم قطع کنین ، بعد با خیال راحت ذخیره سازی کنین ،

این عمل کارش اینه که سرور اصلی IDM رو بلاک میکنه تا دیگه تشخیص نده که سریال جعلی هست ، پس با انجام این ازین به بعد به هیچ وجه به سایتش دسترسی ندارین.

Take Care

14. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •