اقا من ميگم نه 405 نه پرشيا .
پرشيا كه الان جديدترين تكنولوزيش abs كه مال 20 سال پيش تو اروپاست
حالا خودت حساب 405 كن
L90 هرچقدر هم بد باشه حداقل ماشين جديدتريه
البته 206 هم خوبه
اقا من ميگم نه 405 نه پرشيا .
پرشيا كه الان جديدترين تكنولوزيش abs كه مال 20 سال پيش تو اروپاست
حالا خودت حساب 405 كن
L90 هرچقدر هم بد باشه حداقل ماشين جديدتريه
البته 206 هم خوبه
Last edited by bleu2u4u; 20-09-2008 at 14:49.
سلام به همه دوستان گلم.
من 12 میلیون پول دارم.
چه ماشینی بگیرم؟
سلام عزیز.
اول بهتره بگی واسه چه استفاده ای میخوای؟ چند نفر معمولا میشینید توی ماشین؟ مسافرتی کار میکنی یا بیشتر واسه داخل شهر میخوای؟ مصرف و استهلاک تا چه حد مهمه؟ دست دوم میخوای یا نو؟
================
در دو دسته بندی کلی
، دست دوم: شما میتونی 206 تیپ 2و3 نسبتا تمیز بگیری که برای زوج خوبه.
405 تمیز میشه گرفت، این مورد از بالایی برای خانواده بهتره.
و...
اما از بین خودرو های نو،
پول شما به روا و انواع پراید و همچنین تندر 90 تیپ E0 میرسه و از تندر 90 تیپ E1 فول تقریبا 1 میلیون کمتر هست.
که اگه بتونید زور خودتون رو بزنید و گزینه آخر رو بگیرید بهتر از بقیه هست. تقریبا از هر لحاظ. اگر هم 12 تومن آخر زورتون هست ، بگو از یه خودرو چه انتظاراتی داری تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم. شاید گزینه های جدیدی بازم به ذهن بیاد.
![]()
دوست عزیز ما 4 نفر هستیم و برای شهر میخوایم.
نو باشه.
![]()
میتونید روا و پراید بگیرید. (تندر 90 تیپ E0 هم میتونید بگیرید ولی چون کولر نداره و حتی شیشه بالابراش هم دسیتیه)
پراید: جوون پسند تر. استهلاک کمتر. بازار فروش بهتر و...
روا: جادار تر، خانوادگی تر، امنیت بیشتر و ...
اگه 1 تومن هم بذارید روش میتونی تندر 90 تیپ E1 فول بگیری که وافعا نسبت به بقیه بهتره.
![]()
نظرت در مورد 141 چیه؟چجور ماشینی هست؟
ممنون از راهنماییت عزیزم >:d<
دوست عزيز سلام
اگه من باشم يه ماشين كاركرده (تميز ميگيرم اينجوري خيلي گزينه جديد واست باز ميشه 206,405,samand ,.....
دوست عزیز برای ماشین کار کرده باید کلی دوندگی کنه آدم و بگرده.خیرشو زدم نو میگیرم
141 ماشین زیاد جالبی نیست. حتی در بین پراید ها هم از همه پایینتره به نظر من. بیشترین دلیل هم اینه که کیفیت ساختش از بقیه خرابه و تغییراتی که توی قسمت عقب خودرو دادن غیر مهندسی بوده.
در حال حاضر به نظر من شما که میخوایید برای استفاده بگیرید، اگه میخوایید پرابد بگیرید 132 بگیرید. تقریبا از همه لحاظ از بقیه بهتره. ولی بازار فروش خوبی نداره.
سوالی بود، بپرسید، در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)