کلید جدید همین جا گذاشته میشه.
کلید جدید همین جا گذاشته میشه.
کلید معتبر برای AIS
اگر قبلا به آویرا کلید غیر معتبر داده باشید دیگه کلیدی رو قبول نمی کنه ، باید یک بار نرم افزار رو پاک کنید رجستری کلینر شرکت اویرا رو اجرا کنید و ریجیستری های قبلی رو پاک کنید سپس نصب مجدد.
کلید و ریجیستری کلینر پیوست شد/
موفق باشید
سلام دوستان من الان آنتی ویروس آواست دارم ولی کلید برای نسخه آنتی ویروسش پیدا نمیشه. میخواستم بدونم کلید برای ورژن پرمیوم نسخه آنتی ویروس آویرا پیدا میشه؟؟اگه میشه که آویرا رو نصب کنم.
با تشکر.![]()
سلام
یک کلید شش ماهه برای این آنتی ویروس میتونید طبق آموزشی که در لینک زیر هست به دست بیارید.
این کلید مربوط به سایت آلمانی آویرا هست که طبق آموزش زیر که به همراه عکس هست میتونید این کلید رو دریافت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی اینی که شما گذاشتین برای نسخه premium security suite هست.من نسخه Antivir Premium رو میخواستم.خود برنامش 30 روز بیشتر اعتبار نداره.
نمیدونم چرا همه آنتی ویروسا کلید برای نسخه security پیدا میشه ولی برای نسخه آنتی ویروس معمولیشون پیدا نمیشه؟؟![]()
با سلام به دوستان و اساتید آویرا بعضی عکسهامو به عنوان ویروس HTML/PicFrame.Gen میشناسه.به virustotal فرستادم دیدم فقط f-secure-avira-trend micro به عنوان ویروس شناختن.میخواستم بدونم آیا واقعا ویروسن؟برای کسی پیش اومده؟
با تشکر
Last edited by mansour_hotboy; 19-03-2011 at 12:00.
سلام خدمت همه دوستان عزیز آویرایی
مدتی هست هرچی میگردم پرومشن پیدا نمیکنم
دیگه سایت خودش لایسنس رایگان سه ماهه نمیده؟
به خاطر مسائل شرعیش ، یه مقدار از استفاده کردن "کی" های موجود میترسم
اگه مثل قبل سایت خودش لایسنس 3 ماهه بده خیلی راحت ترم
کسی لینکی چیزی سراغ داره؟
خب شما که از مسائل شرئی میترسی چرا نمیخری؟؟
نکنه هم از پول دادن میترسی هم از مسائل شرئی![]()
دوست گرامی پرمیوم سکیوریتی سوییت کامل تره که!
چرا اونو نصب نمیکنید؟
در هر صورت:فکر کنم که کی گزاشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من کاری به مسایل شرعی و غیره ندارم. . .
ولی اگه از دنبال کی و سریال گشتن خسته شدی و مثل من پول نداری . . .
آنتی ویروسهای رایگان مناسبی وجود دارند ، که طبق سلیقه و نیاز و دانش خودتان میتوانید از آنها استفاده کنید. ..![]()
Last edited by Jadda; 19-03-2011 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)