تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 800 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام.
    چه طور میشه صفحات اینترنتی رو شرطی کرد؟ مثلا به محض باز شدن وب سایتی که یه کلمه خاص مورد نظرت در اون وجود داره، وب سایت مثلا بسته بشه یا اینکه یه لیستی از اون بگیره که بعد بشه بلاکش کرد؟
    حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من يك windows xp sp3 با يك sp2 داشتم بعد هاردمو برداشتم بردم وصلش كردم به يك كامپيوتر ديگه
    (windows vista sp1 داشت)
    توش چيزي ريختم ولي بعد از اينكه به كامپيوتر خودم وصلش كردم هنگام اومدن صفحه بوت ميگه
    error to loading operation system يا يك همچين چيزي
    فكر كنم فايل بوتش پاك شده باشه يا مشكلي براش بوجود امده باشه؟
    اگه اره
    چجوري ميتونم يك فايل بوت درست كنم
    چون يك هارد ديگه هم دارم ميتونم روي اون يك windows نصب كنم تا كامپيوتر بالا بياد

البت نكته اي كه خيلي مهمه اينه كه اطلاعاتي كه توي 2 تا درايو هاردم كه توش ويندوز بود برام خيلي مهمه و نميخوام اونا رو از دست بدم
    اگه ميشه منو راهنمايي كنيد چون الان كارم خيلي گيره و يك جورايي مسئله مرگ و زندگيه
    سلام

این ارور مربوط به پارتیشن سیستم عامل و قسمت بوت شونده آن است.

با استفاده از سی دی ویندوز وارد محیط ریکاوری کنسول بشید و دستور زیر را وارد کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بیش از یک سیستم عامل روی سیستم دارید باید درایو سیستم عامل را هم وارد کنید .
    مثلا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .

3. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

همونطور که میدونید میشه هم ویندوز اکس پی داشت هم ویستا

چند روز بود داخل اکس پی نشده بودم وقتی که اکس پی رو انتخواب کردم مانیتور به خواب رفت (تنظیم نبودن فرکانس یا رزولوشن مانیتور)

در هنگام راه اندازی بدلیل اینکه ویندوز ویستا دارم نمیتونم منوی انتخواب های اکس پی رو برای انتخواب Safe mode یا راه اندازی با رزولوشن VGA رو انتخواب کنم

از طرفی ویستام رو هم لازم دارم ، میخواستم ببینم چاره ای برای تنظیم رزولوشن ویندوز اکس پیم هست ؟

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kopol_420's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فلک

پيش فرض

سلام می شه کمکم کنید سرعت سیستمم خیلی اومده پایین یه راهای واسه حلش بهم بگین متشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ..
    من دو تا ویندوز روی سیستمم دارم ولی یکیش مشکل پیدا کرده وموقعی که میخوام برم توش (موقع بوت شدن)اول اون صفحه ای که بازدن کلید f8میاد وبعد ریست میشه (حتی اگه سیف مد و..رو انتخاب کنم ریست میشه)
    حالا چون روی اون ویندوز پسورد گذاشته بودم از این ویندوز هم نمیتونم اطلاعاتی که روی دسکتاب ویندوزخرابم هست رو ببینم
    راهی نیست که من بتونم ویندوز رو تعمیر کنم(سی دیش رو هم ندارم) ویا حداقل به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

سلام
    آقا من یه adobe reader میخوام نصب کنم این پیغام رو میده چه کار کنم؟

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

13

سلام

حتما باید یوزری که درست می کنید از نوع limit باشه و یوزر خود شما هم باید حتما از نوع adminstator باشه .

.
    يك نكته.
    با يوزر ادمين هم مي‌شه اما خود يوزر ادمين مي‌تونه برعكس اين كار رو بكنه وتنظيمات شما رو برگردونه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

يك نكته.
    با يوزر ادمين هم مي‌شه اما خود يوزر ادمين مي‌تونه برعكس اين كار رو بكنه وتنظيمات شما رو برگردونه.
    خسته نباشی زحمت کشیدی

اگه قرار باشه برای یوزر ادمین این محدودیت ها را انجام بدیم در واقع داریم اب توی هاون می کوبیم : دی

اصلا معنی نداره بخواهیم با یه یوزر ادمین برای یه یوزر ادمین دیگه محدودیت قائل بشیم .

به خاطر همین من گفتم باید حتما یوزری که قصد اعمال محدودیت براش دراید باید limited باشه .

موفق باشید.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

mahdi7610 وقتي با cd ويندوز بوت ميشم و صفحه نصب ويندوز مياد اصلا recovery console وجود نداره

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام.
    چه طور میشه صفحات اینترنتی رو شرطی کرد؟ مثلا به محض باز شدن وب سایتی که یه کلمه خاص مورد نظرت در اون وجود داره، وب سایت مثلا بسته بشه یا اینکه یه لیستی از اون بگیره که بعد بشه بلاکش کرد؟
    رو یه شبکه workgroup یکی از کامپیوتر ها رو پرینتر سرور کرده بودم. ولی الان ویندوزش رو عوض کردم و تونستم که پرینترش رو شیر کنم و پرینتر رو خود کامپیوتر پرینتر سرور خیلی خوب کار می کنه ولی رو کامپیوتر های دیگه کار نمی کنه!!! این ارور رو می ده:

ویندوز رو هم دوباره عوض کردم ولی باز هم نشد؟؟؟ البته می دونم که شاید مربوط به یه بخش دیگه باشه. فکر کنم اینجا زودتر جواب پیدا کنم.
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •