دوستان من x6-16gigدارم . دراواسط آپدیت برناه پی سی سویت گوشی را نمی شناسد و آپدیت کامل نمی شود. اتصالات را هم کامل چک کرده ام.اگر ممکن است مرا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
دوستان من x6-16gigدارم . دراواسط آپدیت برناه پی سی سویت گوشی را نمی شناسد و آپدیت کامل نمی شود. اتصالات را هم کامل چک کرده ام.اگر ممکن است مرا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
میخوام گوشی n97 رو آپدیت کنم، وقتی تا حدود نصفش رو میرم میگه Connection lost during update، از ایرانسل استفاده میکنم. من همین کارو با 5800 کردم و آپدیتش کردم.
به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام
موقع آپدیت 6500 این پیغام میده. یعنی چی؟
sorry,the nokia siftware updater service is currently unavailable.
میگم میشه n95 8gb رو بوسیله وایرلس خودش آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟ که دیگه نیازی به وصل کردن به کامپیوتر اینام نباشه؟؟
روش OTA رو انتخاب کن..کد 0000 رو بزن بعد check for update رو انتخاب کن..یا با جی پی ار اس یا وایرلس
دوباره امتحان کن..اگه نشد با وایرلس برو
معلومه دیگه..سرویس نمیده..بعدا امتحان کن..یا با یه سیستم دیگه تست کن
اگه OTA داشته باشه میشه...کد 0000 رو بزن ببین گزینه check for update داره؟
سلام .
موقعی که میخواستم گوشی N73 را آپدیت کنم ( از طریق خود Pc Suite ) ، بعد از طی کردن مراحلی ، همه نرم افزار های گوشی را پاک کرد ، اما بعدش کامپیوتر گوشی را دیگه نشناخت و پیام میداد که دستگاهتون را به کامپیوتر وصل کنید .
الان هم گوشی روشن نمیشه . وقتی گوشی را روشن میکنم صفحه lcd خاموشه و فقط کلیدها روشنه .
برای خاموش کردن هم باید باتری را جدا کنم .
بهم بگید باید چیکار کنم![]()
سلام
من امروز گوشیمو update کردم.اما فارسی نشد,چی کار باید کنم.من با اینترنت updateکردم
گوشی من n82
سلام من گوشیم n86 رو با nsu اپدیت کردم قبل از اپدیت زبان عربی داشت و بعد از اپدیت پاک شده لطفا کمکم کنید؟
هر دو دوست عزیز باید قبل از آپدیت پروداکت کد گوشیتون را به پروداکت کد فارسی یا در صورت نبود کد فارسی به کد عربی تغییر می دادید و بعد آپدیت می کردید! دوباره پروداکت کد گوشیتون را عوض کنید و از اول عمل آپدیت را انجام بدید
موفق باشید
سلام وخسته نباشید
من می خواستم گوشی N97 را از طرق اینتر نت وایرلس آپدیت کنم ولی پیغام میده که آپدیتی وجود نداره در صورتیکه فیرم ور من 12 می باشد . میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانم از طریق خود گوشی و با استفاده از اینترنت وایرلس فیرمور را بالا ببرم .
با تشکر .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)