ترنسند هم خوبه . فقط به سرعتهای خوندن و نوشتنشونم دقت کنید. توشیبا سرعت خوندنش 20مگ و سرعت نوشتنش 10 مگ. ترنسنتو نمیدونم.
ترنسند هم خوبه . فقط به سرعتهای خوندن و نوشتنشونم دقت کنید. توشیبا سرعت خوندنش 20مگ و سرعت نوشتنش 10 مگ. ترنسنتو نمیدونم.
سلام به همه.چه خبره اینجاااااا
من چند تا سوال دارم و چند درخواست از دوستان.
prowler جان عکسهایی که دوصفحه قبل گذاشتی مشکل دارند.فکر کنم لینکی که آپلود کردی مشکل داره.یا مشکل از مرورگر منه؟نه با ie باز میشه نه با operaاگه مشکل از لینکه درستش کن یا آدرس خود سایتش رو بزار.
من دلم میخواد بفهمم که s2000 در نور روز و داخل اتاق و همچنین زیر نور مهتابی ودر اتاق چه عکسهایی میگیره.
متاسفانه دوستان هر چی عکس گذاشتن از طبیعت هست.کسی میتونه دو تا عکس نمونه بزاره؟
میخوام ببینم مثلا اگه داخل اتاق از 1 نفر که مثلا 6 متر فاصله داره عکس بگیریم چی از آب در میاد.
هر چی گشتم همش عکس از گل و گیاه و عکسهای هنری بود.
جناب unforgiven عکسهای قشنگی رو درشب گرفتی بودی وذوق هنری خوبی داری.
کاش به جای fz28 فوجی 2000 رو داشتی و با اون از این عکسها میگرفتی ببینم چی در میاد.
حالا به نظرت با فوجی 2000 میشه در حد اون عکس گرفت؟
من بیشتر میخوام داخل اتاق عکس بگیرم و اگه شب هم عکس بگیرم زیر نور لامپ هست نه اون قدر تاریک که دوستم unforgiven عکس گرفته.آیا در شب زیر نور مهتابی و لامپ یا در روز در اتاق عکسهای آبرومندانه میگیره؟
به نظر شما ممکن هست که یک دوربین کامپکت از فوجی 2000 عکسهای بهتری بگیره؟مثلا sx110?
موندم برم فوجی 2000 رو بگیرم یا برم یه کنون کامپکت بگیرم.چون نسبت به رنگ عکسها در فوجی تردید دارم.
از دوستان میخوام یاری کنن.شاعر میگه :
تو نیکی می کن و در دجله انداز...........که ایزد در بیابانت دهد باز
منتظر کمک دوستانم.
ebi جان مثل اینکه آنلاینی.ebi در نور اتاق عکسهاش خوبه؟مثلا از 4 نفر عکس بگیری خوب در میاد؟
یه سوال رو فراموش کردم.
فوجی 2000 تنظیماتی رو که unforgiven میگه داره؟مثل وایت بالانس و ......
در مورد فوجی من نمیتونم نظر قطعی بدم چون این دوربینو ندارم و هر دوربینم قلق خودشو داره .جناب ebi66_boukan و lofa درخواست میکنم اگه عکس هایی در شب گرفتن در اینجا قرار دهند.
شما میتونید به فوتو بلاگ جناب ebi66_boukan که آدرشو در زیر امضایشان گذاشتند سر بزنید.اونجا نمونه های زیادی از عکس های این دوربین قرار دادن.
شما چرا سراغ سوپر زوما نمیرید؟ با قیمتسون مشکل دارید یا خجم اندازشون؟
فکر کنم سری های a720 و a650 بهتر جواب دادن. بازم ریوی های سایت ها را ببینید.
دوستان گلم بنده بعد تحقیقه بسیار sx1 خریدم اگه سوالی دارید من چاکرتونم؟
مبارک باشه. لطف می کنید قیمت دوربین به همراه لوازم جانبی که خریدید را بیان بگید؟
Last edited by unforgiven2009; 12-03-2009 at 22:25.
يه كم گشتم چند تا عكس از محيط هاي بسته گير آوردم كه ببيني چطورن.عكس ها هيچ جنبه ي هنري ندارن و بيشتر براي ثبت خاطره گرفته شدن.ضمنا عكس ها اصلا دست كاري نشدن و فقط كوچك شدن.
اميدوارم كمكت كنه.
1.ايزو 200 مود p
2.ايزو 200 محيط كاملا بسته.با فلاش.مود p
3.ايزو 100.با فلاش.مود p.
ايزو 200.با فلاش
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)